Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Коментарі по темі:
Автор вы написали что команда по сути со времен слива Сабо находится в одном состоянии,скажите на ваш взгляд ПОЧЕМУ НИКТО НИЧЕГО НЕ МОЖЕТ СДЕЛАТЬ????
Показати
А мне то откуда знать?)
Відкрийте тайну хто Молодчинка,і чому?
Показати
Ви,бо заставили Євгена викусить!)
Євгеній я вам нагадаю що цей злодій(а він злодій згідно рішенню УЄФА)казав після матчу з кротами,що вакс відсудив гарно,і видалення Гармаша було правильним.і взагалі його денісов тягає як єкспериа коли треба щось проти ДК чи Суркіса сказати,ВІН НЕ МАЄ МОРАЛЬНОГО ПРАВА ЩОСЬ КАЗАТИ,БО ВІН НЕЧЕСНА ЛЮДИНА.а я наприклад бачив ЩО ПОРУШЕННЯ НА МІЛІ БУЛО,ну і що з того.......
Показати
Я не говорю кто злодей кто нет просто на Миле если нарушение и было то за штрафной.Кроме того ето не суть важно так как команда играло как куски говна.
Молодчинка!
Орехов ви нам не нагадаєте чого вас дискваліфікували в УЕФА?судя по вашим провмовам після того як вас викинули з судівства,ви стали отримувать зарплату на ахмет каналі-(((((бандитам нема чого інтервью роздавати.
Показати
Да не кипятись.)Ну реально пеналя не было.
Молодці,зараховано-)до ре мі до ре до.....
Показати
Гусь!
Шановний вас не вчили не батьки не тикать людям,ви спочатку до себе так зверніться і все стане на своє місце....якщо шпалич дав нарешті Велозу відпочити і все то це супер.а в загалі для вас особисто до ре мі до ре до.
Показати
Димон а вас родители не учили что старших нужно уважать ,а не оскорблять без повода !!!прежде чем учить когото посмотри на себя !
Ти тикаєш ЮрПаличу який старший за тебе в 3 рази(мінімум). "Давай досвиданья!"
Дiмон, и ты еще людям делаешь замечания??? Куда катится этот мир?...
Що з Велозу.Шпалич вже загнав хлопця-(((((дай боже що б це тільки перепочинок!
Показати
Сьома дав йому відпочити,поніме?
истерика?
Тихо-тихо... Розошовся тут...
Мясо оно и в Англии Мясо-(((((еще и чуть чуть протухшее...такой же неадекват как и Педалька Ведров в формуле1.
Показати
Он с Зени...
Що ж ти Шпалич довбаний,ЗАГНАВ ВЕЛОЗУ?!!!(-((((
Показати
В вівторок матч в Німеччині! Ти довбаний!
Димон зачем людей оскорблять ? Велозо ведь тоже отдых нужен!!!
Так вы Сашенька банальный ГЕЙ,вон от вас единственный нормальный и порядочный человек В.Вацко и тот ушел,понял что дальше будет только хуже,так что вы и дальше зовите Васю Уткина-(((((
Показати
Ты имеешь в виду гей в каком смысле? )) Может скрытый, конечно. Мне работники с канала Украина рассказывали, что женат и жена его даже ему же стилистом выступает или может раньше выступала. P.S. И казалось бы, причем тут Василий Уткин?! Не путай гавно (комментаторов КротТВ) и хорошего комментатора Уткина.
No results found.