28 квітня 2024 19:32

Агент Довбика Люндовський: "Справу про вимагання вже розслідують правоохоронці"

Олексій Люндовський надав відповідь сайту Sport Arena на інсинуації зі сторони адвоката Євгена Кузьміна, підкресливши, що відправляє матеріали справи до суду.


Сьогодні на сайті Sport Arena вийшла стаття зі звинуваченнями до українського футбольного агента Олексія Люндовського зі сторони адвоката Кузьміна. Ми звернулися за коментарем до Люндовського, і він надіслав сайту свою відповідь:

“Насправді тут буде справа про здирництво зі сторони цього адвоката, який направляв мені листи з фінансовими вимогами без будь-яких на те юридичних підстав, а, не досягнувши своєї злочинної мети, став вводити громадськість в оману недостовірними фактами, які не мають жодного підтвердження. Так за два тижні з часу попередньої публікації матеріалу зі звинуваченнями на мою адресу, які розмістив інший ресурс, жоден факт якихось порушень не знайшов свого підтвердження в Іспанії, а СК Дніпро-1 підтвердив, що трансфер Артема був проведений у відповідності до футбольних законів”.


“Справа, про яку я говорю, вже в правоохоронних органах, яким належить у цьому розбиратися. Їм надані відповідні докази та документи. Більше не хочу висловлюватися на цю тему, тому що вона того не варта. Всі інші коментарі будуть після судового розгляду”.