Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 151
кому це вам?
Показати
Ну не Вам же, донецким... Нам, киевским, нам, динамовским...
Ну ладно раз такий валянок як мхітарян борусія за 30лям бере,ну то хай буде Мехмеді за 25лям в Юве продаємо!!!
Показати
Нам бы такого "валенка"...
Та ти очі розкрий Кравець рухливий крутий нап тільки його реалізація моментів не краща брауна,але якби найти до його свідомості ключик то можна отримати в свої володіння Піпо-Кравця!
Показати
+++++
Какой наивный мальчик ) К тому же и глупец. Когда последний раз смотрел игру "крутого и подвижного" Кравца? В 2008? Против Валенсии? Если, конечно, ты тогда уже футбол смотрел... Или против МЗ в последнем туре этого сезона? )О чем речь, если Артем в основу дубля не всегда попадает? 24 года пацану, а он в первой команде появляется по случайным обстоятельствам.
Ну мбокані вже як лишній получається...Хіба що Ідеє продати?Думаю Кравця потрібно підтягувати,хочаб на заміну щоб виходив -плюс Ленс і Мбокані це вже інша схема,це вже тотальна перевага і домінування на полі 4-4-2
Показати
Кого підтягувати? Зятя Ашкеназі, який з дружиною не розводиться лише щоб в клубі бабки отримувати? Футболіста, який стрімко регресує вже 4 роки поспіль? Навіть Блохін побачив, що Кравець взагалі не відповідає рівню Динамо. Вже краще мене підтягувати -- я на область колись грав...
Які 4-4-2? Ленс гратиме на правому фланзі. На цю позицію він і брався. На протилежному фланзі Ярмоленко. Залишаються 2 сильних ЦФ -- Ідеє і Мбокані.
Жена це другий профіль!Зборники не надоїдатимуть у грі в футбол(різницю відчуваєш?) Да а в шахті йому буде плохо і це ще м*яко сказано!!!
Показати
И на чем, если не секрет, зыждется сия уверенность?
шахта мене взагалі не цікавить...В Динамо Коноплянці буде з ким грати і йому там буде добре а збірники йому надоїдати не можуть(це відповідь тобі на твоє абсурдне закидання!)
Показати
А почему это сборники не могут надоесть? Некоторым и жена надоедает)) И с чего ты взял, что в "Динамо" ему будет хорошо, а в шахтере - плохо?
Ага надоїли...Придумай щось розумніше!!!Так надоїли що аж Коноплянка скористався гольовою передачею від Ярмоленка!!!
Показати
При чем здесь голевая передача? Думаешь, в шахте их некому будет ему отдавать?
Та хотяб щоб грати в одній команді з Ярмоленком Гусєвим Гармашем Хачеріді Безусом Ковалем
Показати
Думаешь, это мечта всей его жизни? Они ему в сборной надоели...
Думаєш металіст вічно буде другим?Той же Дніпро по силі сильніший за металіст!
Показати
Я прошу вибачення, про яку силу тут говориш? треба визнати, металіст звичайно - МКГ!:), але селекція - на вистоі, тренер - добротний + стабільність і слідування одному напрямку в розвитку клубу. один великий мінус - відсутність власних вихованців, але з таким підходом я думаю цю проблему в найближчі 5-7 років хорьки вирішат, якщо новому "президенту" не набридне іграшка і він не забє на команду.
Відповідь не повна,так як тут конфлікт інтересів!Продивись "великий футбол"-тобі там щей покажуть і понарозказують!Довіряти треба своїм очам що сам бачиш а не цієї хреню людям ітак з промити мозгами,ще більше засерати!
Показати
Всё ясно.
Извиняюсь,это не тебе.
зайди на футбол.юа,не юа-футбол.
Автор: Гармонік
7 вересня 2015 12:52
Оновлена Динамоманія мені сподобалась!
Я бачу що на цьому сайті і новини швидко поступають!Новини цікаві,змістовні і дуже потрібні! Але тут якось не людно, уболівальницьких коментарів замало! То я б хотів знати чи це просто час такий де м...
Автор: Гармонік
10 квітня 2013 11:12
Про не чесноти шахтара після матчу в Києві
 Доброго дня!Я простий вболівальник ДинамоК.І мене дивує як юлять і брешуть керівники шахтаря а також і команда!  Ми бачили матч і ми наблюдали як Динамо затискало шахтар і сковувало своїх о...