26 квітня 2024 16:05

Тухель про "Реал": "Вони забивають, коли цього не чекаєш, і завжди становлять загрозу. Можуть вистояти у скрутну хвилину - їм це подобається"

Томас Тухель висловився про «Реал».

Перший півфінальний матч між «Реалом» та «Баварією» пройде 30 квітня у Мюнхені. Завтра мюнхенський клуб прийматиме «Айнтрахт» у 31-му турі Бундесліги.


«Ми не можемо тренувати щось для «Реала» у матчі проти «Франкфурту», це зовсім інша ситуація.


В іграх проти «Франкфурту» та «Штутгарту» матч із «Мадридом» буде фоновим шумом. Це частина справи, але проти «Франкфурту» та «Штутгарту» ми все одно будемо готові.


Потрібно прийняти це. Ми хочемо виступити завтра на найвищому рівні, тому що нам потрібні очки, і ми хочемо зберегти темп. Тож ми робимо крок за кроком і готуємо команду до завтрашнього дня якнайкраще.

Ми вже дивилися їх [Реал] кілька разів, у тому числі з нашими аналітиками. Вони забивають, коли цього не чекаєш. Вони мають індивідуально сильні футболісти і вони небезпечні в перехідних стадіях.

Це те, що визначає їх, вони завжди становлять загрозу і здатні прогресувати та перемагати. Вони можуть вистояти у скрутну хвилину – їм це подобається», – сказав головний тренер «Баварії» Томас Тухель.