Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1143
Ну, тепер хто кого: чи італієць бразильців, чи бразильці - італійця.
Показати
Africanda-S, - румун і українці, - і італійця ,і бразильців!
У зв'язку з цією новиною пригадався відеосюжет місячної давності: Шахтар приїхав на НСК "Олімпійськи" на матч чемпіонату України на автобусі ЛАЗ, яких зараз в Києві взагалі не зустрінеш, бо вони давно (років 25-30) зняті з виробництва. Дуже дивно було бачити автобус часів 1970--80-х років. Це як розуміти: у Ахметова немає грошей і він возить команду на списаному в металолом мотлосі?
Показати
Africanda-S, то исторический автобус из музея для поднятия духа)
На жаль, крім Протасова в УАФ ще Дем'яненко (!), Беланов (!), Блохін (!!!).
Показати
Africanda-S, жаль не в тому, що вони там, а в тому, що не видною, щоб вони щось робили путнє для розвитку футболу. Я не про преференції для Динамо
А хто ще з динамівців в оренді? Щось нікого пригадати не можу, крім тих, що зараз у Чорноморці (Криворучко та ін., але їм взагалі нічого не світить, ще як мінімум сезон нехай набувають досвіду).
Показати
Africanda-S, если уж совсем молодых "академиков" откинуть, то можно Соля, Аусси и Яроша вспомнить. Ну и четверку из Черноморца - Бодня, Мащенко, Сухоручко и Ващишин.
Ювентусу, як і Барсі з Реалом, потрібно існувати відповідно до наявних фінансів, без боргів. А не вдавати з себе суперклуби з фантастичними зарплатами. Такі мильні бульбашки завжди лопаються. Ось Динамо має порівняно скромний бюджет, як і багато інших клубів і нічого, не тішить себе наполеонівськими планами, реально оцінює ситуацію.
Показати
Africanda-S, а найкращий, імхо, приклад - "Баварія"
А Динамо після матчу не привітав.
Показати
Africanda-S, Павелка не разрешил.
Africanda-S, Привітав. Обіймався з Луческу та гравцями Динамо
Це, звичайно, дуже радує. Але як можна бути в цьому упевненим, не зробивши рентген руки?
Показати
Africanda-S, За 2 часа матча его могли сто раз свозить в больницу и сделать рентген) Это же не простым смертным ждать 1 день для получения результата)
Africanda-S, был бы перелом за 2 часа рука бы распухла и отекла. Никакая заморозка бы не помогла. Когда показали в конце как Виталя пиццу тянул и легко переложил её из здоровой руки в травмированную, стало понятно, что обошлось без перелома.
Orlando 8, чому така думка? Серйозні компанії підписують контракти явно не на один рік.
Показати
Саме так Динамо підписало контракт на три сезони 2018/2019, 2019/2020, 2020/2021, хтось чув новину що контракт продовжено?
Павелко так ненавидить Динамо, що уникає бути там, де його присутність вимагається нормами протоколу, наприклад, при врученні золотих медалей, як на фото. І, мабуть, проігнорує протокол і завтра у Тернополі на фіналі Кубку України.
Показати
Africanda-S, я думаю дело не только в ненависти.
Думаю, ему стыдно смотреть в глаза Григорию, который лоббировал Павелко на должность, а тот кинул его по итогу.
Щось Смоловий в останній час у мінорному настрої. В його дописах негативу і критики більше, ніж поситиву. Яка його муха вкусила?
Показати
Africanda-S, он объективно по структуре атаки прошёлся. Она хромала. Напор был и его хватило на Колос.
Два крутых удара и классная комбинация с Денисом (он действительно был хорош против англо-футбольного Колоса, продуктов на 60 от себя лучших времён).
No results found.