12 травня 2021 11:34
12

Инфантино написал письмо Павелко: "Буду благодарен, если сможете передать мои поздравления всем причастным к чемпионству "Динамо"

На ім'я президента Української асоціації футболу, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка надійшов лист від президента ФІФА Джанні Інфантіно, в якому він просить привітати ФК «Динамо» (Київ) із перемогою в чемпіонаті України.


У листі, зокрема, йдеться:

«Пану Андрію Павелку,

президенту Української асоціації футболу

Цюрих, 11 травня 2021 року

Вітання ФК «Динамо» (Київ)

Шановний пане президенте!

Дозвольте мені привітати ФК «Динамо» (Київ) із чемпіонством України-2020/2021!


Цей титул, без сумніву, є результатом наполегливої праці, пристрасті та відданості, і кожен у клубі може пишатися цим важливим досягненням.


Буду вдячний, якщо ви зможете передати мої вітання всім причетним до цього успіху. Я закликаю їх продовжувати працювати й надалі з таким же командним духом, пристрастю та рішучістю.


Від імені міжнародної футбольної спільноти я, насамкінець, скористаюся цією можливістю, щоб подякувати вам та вашій асоціації за вагомий внесок у розвиток та процвітання футболу в Україні, у вашому регіоні та в усьому світі.


Із нетерпінням чекаю зустрічі з вами найближчим часом!


Щиро ваш, Джанні Інфантіно».

Думаю, что после того как павелка получил в бороду от Гриши, он не скоро появится на награждениях ДК - сцыкотно
А каким боком Павелка к чемпионству ДК, как раз он таки и вся уаф делали все чтобы этого не случилось.. С таким понтом можно каждый год поздравления слать, ведь полюбому же чемпион есть. Ладно, если бы выиграла сборная, тогда да, можно поздравлять главу федерации. Прямо в клуб нельзя направить поздравления, что ли. Или номера факса ДК никто не знает :)
Пусть поздравит с победой в Швейцарии.
Павелко так ненавидить Динамо, що уникає бути там, де його присутність вимагається нормами протоколу, наприклад, при врученні золотих медалей, як на фото. І, мабуть, проігнорує протокол і завтра у Тернополі на фіналі Кубку України.
Сховати
Africanda-S, я думаю дело не только в ненависти.
Думаю, ему стыдно смотреть в глаза Григорию, который лоббировал Павелко на должность, а тот кинул его по итогу.
Сховати
Ватель, соромно?! Коли зустрічаю людей, котрі думають про інших краще, ніж ті заслуговують, скидаю капелюха :) Респект Вам. Ще не все втрачено, коли є люди, котрі вірять в щось добре. Хай і до безмежності наївно. Павелко - і соромно, як на мене, нонсенс. Може виглядаю циніком, але як є.
Благодаря моему чуткому руководству!- Огурцов.Карнавальная ночь.
Это он так тонко подколол Павелку. Зачет Джанни!)))
Сховати
Ага, перша думка моя: "Оце потролив!"
Хотілось би побачити як павелка буде передавати ці слова, а особливо "Я закликаю їх продовжувати працювати й надалі з таким же командним духом, пристрастю та рішучістю."
Сховати
dynamic1927, а ще більще хотілося б побачити як кривило морду в самого Павелки коли він читав цього листа...
Сховати
Сем, оце точно