Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 306
я називаю речі своїми іменами. і якшо мене хтось так захоче назвати - в тієї людини також є таке право
Показати
Наслушались задорноффа, и несут подобную муйню повсюду.
"расія" виникла в 18 столітті, коли їх пєтя вкрав стару назву україни-руси якшо говорити про московію, яка до теперішнього часу зібрала в свої кандали ледь на пів-Євразії, то у її коренів лежали північно-східні племена дикунів, які і мови нашої ніколи не чули. це вже в 16-17 столітті їх почали навчати і окультурювати. потім були століття окупації інших народів, їх асиміляція, русифікація, насадження своєї штучної мови і таке інше, про шо ви могли б почитати в будь-якому підручнику історії, якби мали бажання. ніякого відношення московія до східних слов'ян не має і мати не може. крапка
Показати
а была ли Украина в эти, более ранние и поздние времена? И чем была? - статус, территория, государственность, ну-ка расскажи?
Мазун, ну во-первых: Уткин не то что-бы не русский, а даже и не славянин какбэ совсем. Во-вторых, молодой человек у тебя на аватарке явно не славянин как бэ тоже - чтото близкое к западноукраинскому субэтносу(не славяне) ну или к всеми нелюбимой нации.
чого ці собаки азійські завжди намагаються притусуватись до нас, типу "єдіний народ"? бісить вже
Показати
Потому что генетически все восточные славяне относятся к одной группе. Хотя, может ты и не славянин вовсе?
Вам будет приятно, если вас назовут "собакой хохлятской "? Следите за языком.
мазун, ты откровенно заипал своей русофобией! Здесь не политический сайт! Пишешь на ломаном суржике на всех ветках оскорбления и считаешь себя настоящим украинцем.
:D московит вам таваріщ :) дякую, шо пояснили. ми в школі ще таких штук не вивчали
Показати
12 баллов
гольовий пас - це коли з тієї передачі забивається гол. після пасу аруни гол забито не було. висновок: не було ніякого гольового пасу )
Показати
ты еще не поменял аватарку на красно-черный флаг?
Товарищ плохо понимает значение выражения "по сути". Это такой оборот речи, он ничего не имеет общего с юриспруденцией. Это означает, что для журналиста, задававшего вопрос, как и для многих болельщиков (в том числе и для меня), пас, который привел к чистому выходу один на один и тому, что вратарь вынужден был нарушить правила в штрафной, ПО СВОЕЙ СУТИ, МОЖЕТ СЧИТАТЬСЯ голевым. Этот пас не будут учитывать статистики, его не признают официально, но по сути - вполне. Для уважаемого буквоеда этот пас голевым не является. Ваше право, товарищ.
який гольовий пас, якшо забили з пенальті?
Показати
По сути голевой. Пас хорош.
Аруна дал разрезающий пас на Гусева и вывел его 1х1 с вратарем, еще вопросы будут?
і в нього зарплата 2 лями... сміх і гріх
Показати
Це остання команда яка платила йому таке бабло. Він і 200 тис на рік не вартий))
Олег Блохин: "Меня тяжело выгнать из клуба"
Показати
)))) да-да. Сначала он нервничал и переживал по поводу критики и результатов, а потом забил, потому что это - нормально
я не намагався зробити професійну кар'єру тренера, так би вже давно десь тренував. а сидіти в інтернетіку і писати: "блохін - фізрук!" цілком собі можу дозволити :)
Показати
Ну да, оно как говорится ... не мешки таскать. )))
Да это и неудивительно. Более удивительно было бы, если бы написал что-то в поддержку ОВБ и ДК. А так - "стадное чувство".
через рік кінчу вже!
Показати
5й чи 6й?
No results found.