Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 22
вільні агенти можуть бути заявлені за інший клуб після закриття трансферного вікна лише в тому разі, якщо цей статус вони набрали до закриття вікна. в цьому випадку - якщо мілевський стане вільним агентом до 1 вересня, то зможе будь-коли перейти в інший клуб. а от якщо статус вільного агента він отримає 2 вересня (коли закінчиться контракт), то буде він безробітним аж до відкриття наступного трансферного вікна.
Показати
тут не разницы, может игрок посреди сезона разорвать контракт с клубом и тут же перейти в другой главное - не быть заиграным в больше чем двух клубах за сезон
є таке правило. стаття 19 регламенту ФФУ зі статусу і трансферу футболістів http://www.ffu.org.ua/files/ndocs_6.pdf документ минулорічний, але не думаю, що щось змінилося. пункт 1 статті 19: Реєстрація та заявка футболістів на участь у змаганнях проводиться тільки протягом одного з двох реєстраційних періодів, установлених ФФУ (те, що ми називаємо трансферними вікнами) пункт 2 тієї ж статті: Як виняток, футболіст-професіонал може бути зареєстрований та заявлений за новий клуб поза строками реєстраційних періодів у випадках: а)припинення трудових відносин з клубом на підставі закінчення строку дії контракту до завершення строку реєстраційного періоду пункт б) нас не цікавить. отже, щоб бути заявленим Мілевському треба отримати статус вільного агента до завершення трансферного вікна
Показати
При чем здесь ФФУ ? Он же не в Говерлу собрался. Там ограничение на свободных агентов только в еврокубки. А так каждая федерация по своим правилам. Нет ?
При чем здесь ФФУ ? Он же не в Говерлу собрался. Есть ограничение на свободных агентов только в еврокубки. А так каждая федерация по своим правилам. Нет ?
не зовсім. дозаявляти можна вільних агентів без обмежень за умови, що вони стали вільними агентами до закриття трансферного вікна
Показати
Действительно есть такое правило? Если да, то это будет просто БРАВО в сторону ИМСа!
цікаво, як саме вливають в ФІФА клуби, якщо більше 90% доходів ФІФА - гроші від проведення чемпіонатів світу (телеправа, реклама і т.д)
Показати
Вы правы, основной доход ФИФА получает от проведения ЧМ. Однако я говорил не о прямых доходах. ФИФА продает зрелище, которое создают на 90% игроки европейских клубов. Теперь представьте себе что европейские клубы отказались отпускать игроков на ЧМ. В такой ситуации он будет отменен, а если и состоится, то не принесет и десятой части былой прибыли. Поэтому ФИФА обязана считаться и учитывать мнение тех благодаря кому процветает.
всі ті, хто пропонує не "ныть" і не "делать поспешные выводы". скажіть, коли можна буде робити висновки? після того, як ще раз програємо в ЛЄ умовному "Шерифу"? чи після того, як на зимову перерву підемо на 4 місці з солідним відставаннями від лідерів. мені просто цікаво, що має відбутися, щоб адепти Блохіна погодилися з тим, що він не тренер достатнього рівня для Динамо?
Показати
Сразу видно, что ты болеешь за ДК! красава)
http://www.dynamomania.com/news/205330-v-spiske-blohina-shest-familiy-vse-legionery будемо мірятися склерозами?
Показати
О да, це "аргумент"! Я писав про те що бачив на відео, і де було чітко видно як самого Блохіна так і було добре чути що він говорить, а Ви ж наводите як приклад статью із рубрики "Як стало відомо", приписати людині можна багато чого а от чи дійсно в його планах було купувати шестеро людей цього ні Ви ні я неможемо знати!?
ага. а до того Блохін казав, що команда вкомплектована повністю. а трохі пізніше, що треба атакуючий креативний центрхав а ще пізніше, що буде 6 новачків а потім, коли купили двох, що лишилася одна покупка. пора вже зрозуміти, що вірити Блохіну не можна. або він свідомо вводить в оману, або від нього в цьому питанні не так багато залежить. або у нього просто склероз і він забуває, що сказав раніше.
Показати
покажи мне где блохин сказал что ему нужно 6 новачков?? до того времени будем считать что склероз у вас
а. занадто добре, щоб бути правдою б. зарплатнею арабів ми не здолаємо в. блохіну вірити не можна, але якщо це і буде остання покупка, то хто гратиме в центрі захисту?! г. навіщо писати, що він екс-гравець французької молодіжки, якщо він основний в збірній марокко? хіба це не актуальніше і крутіше?
Показати
А вы так верите, что сказал Блохин?:) Так вам правду и скажут!:) Перед сборами вообще сообщили, что у Блохина на примете 6 игроков, а купили пока только двоих, так что как раз место и для защитников есть!:)
Коментарі по темі:
та я, на жаль, не песимістичний прогноз робив, а найбільш реалістичний. зміниться влада - зникнуть тепличні умови ведення "бізнесу" у кількох папіків. натомість посиляться ті, хто примажеться до нової влади. і так буде доти, поки не з'являться в нашому футболі ті, хто спробує хоча би мінімально заробляти. для початку - зарплати адекватні платити звьоздам місцевим. в цьому плані я крок "Карпат" схвалюю (хоча він викликаний іншими причинами).
Показати
ну от питання високих зп викликане нашою суто українською ментальною проблемою "з крайнощів в крайнощі". Крайнощі - це ліміт на легіонерів в теперішньому вигляді, невиправдано високі ціни на своїх гравців і їх зп. От як такий ліміт треба відмінити, а натомість покласти на клуби серйозні зобов*язання щодо роботи ДЮФШів, прописати мінімальні суми витрат на розвиток академій, зобов*язати мати в заявках на матчі не менше 4-5 вихованців клубу та впритул до 10 гравців з 23-х мають бути українцями. По-перше, це призведе до активізації роботи клубів з нашою молоддю, оскільки навіть якщо 11 польових будуть легіонерами, клуби просто змушені будуть мати серйозну лавку запасних, тому своїм гравцям буде виданий серйозний карт-бланш у вигляді довіри місця на полі. Ротацію ніхто не відміняв, тому наші гратимуть, розвиватимуться, і відпаде штучність ліміту, тому що тренер може випустити найсильніших, але й не забуватиме, що українці і молоді вихованці мають бути належного рівня. А це і є передумовою розвитку академій, пошириться скаутинг щодо дітей, керівництво змушуватиме отримувати тренерів вищі категорії УЄФА, залучатиме їх вже на рівні дітей 5-7 років. Ця модель після занепаду початку 2000-х спрацювала в Німеччині. Ясно, що я ідеалізую, треба робити поправку на наші реалії, але здійснення таких кроків зараз вже через років 5 дасть небувалий поштовх до розвитку як клубного футболу, так і Збірних України всіх рівнів. Врешті-решт, "маленькі" клуби таким чином заробляти почнуть. Просто треба сформувати ту ментальність. Ну і відповідні програми ФФУ:)
та нічого там не буде перспективного. або після 2015 року ЦСКА вдруге в історії помре, або (якщо потвори типу оніщенка вкрадуть собі перемогу на виборах) проживе на кілька років довше. у нас, власне, всі клуби так живуть - в будь-якій момент якщо не ліквідують їх "папіки", то просто кинуть напризволяще.
Показати
Ну бач, я намагався описати оптимістичні перспективи, ти - песимістичні. А як воно часто буває - правда десь посередині. Та тільки час нам покаже, що з того всього вийде. Хоча що точно негативне, так це майже повна вірогідність статусу Арсенала/ЦСКА як чергового фарму кротівні. Політична приналежність власника зобов*язує ;)
No results found.