Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 187
Як кажуть Рождённый ползать летать не может... Ну не зможе ніякий геніальний тренер зробити супер футболістів з таких , як Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Бескдін...Все на що вони здатні ми вже давно побачили від них на полі .. Більшого вимагати з цих гравців , а їх в Динамо майже більша половина марна трата часу... Потрібно терміново нові креативні гравці, думаючі і вмібчи грати у футбол... Решту бездарів і баласту треба забувати..
Показати
SheriFF_2, щось я не пригадую, щоб Ви таке писали при Михайличенку. Хоча у Шахтарського Серця контингент побагатше. Якісь подвійні стандарти. :)
Думаю, що цій зухвалій вакханалії рижокротоуафській мафії це тільки початок....При цьому Зе дебілкуватому президентику , ця бидлота геть не має ні страху , ні совісті...
Показати
SheriFF_2, а при Порохе были послушные овцы, абы шо ляпнуть
Кінг Конг Лукаку подарував кротам ЛЄ. Добре зіграв Трубін..Радує , що для збірної є хороша зміна воротарів :Бущан, Лунін, Трубін, Нещерет..
Показати
SheriFF_2, але на Евро поїдуть Пятов и Паньків))
SheriFF_2, є з кого вибирати, до євро ще далеко
А Динамо не сіяним буде?....
Показати
SheriFF_2, Так будут не сіяними, бо мають гірші показники серед команд з ЛЧ посівших треті місця.
Луческу так запутує склад команди на завтра..
Показати
SheriFF_2,
заплутує?
"Чуда не произошло...."А хтось надіявся на чудо?....Вже після жеребкування було усім зрозуміло, що ми маємо боротися з Ференцом за ЛЄ...і та нічия може ще нам аукнутись....
Показати
SheriFF_2, +
Football forever, що ви несете.... ??? А аргумент з офсайдом у Шапаренка при подачу кутового і з влучанням мяча у руку гравця Ворскли у карному майданчику та відміною пенальті у ворота Воскли?? Цей факт ви не враховуєте???
Показати
SheriFF_2, Ну вы конечно и аргумент нашли... Мы тут про красную говорим, а вы про гол...

По вашей логике, если у нападающего офсайд, то правила футбола перестают действовать? Я бы на это посмотрел...

Если нападающий в офсайде, то защитник может ему с кулачины в голову зарядить, или сразу с двух ног прыгать :) Получается же так, нап в любом случае в офсайде))) Судья даже желтую не может дать.
Надо Попову рассказать, что бы команды против нас вообще без офсайдов играли:) Так и вижу, как Мораес из за центра поля не выходит, что не получить пиз...й!

Ну получается же так?
Я як відчував , як знав ..)))))) З 1 листопада відмовився від оплати OLL/TV через інтерактивне ТВ і перейшов на MEGOGO //// Там вже й так показують матчі єврокубківю, Домашні матчі Динамо транслють на ютубі Динамо ТВ і FH , ну а виїздні можна подивитись і в неті на LIVE TV. То ж нехай свій єдиний пул в УПЛ , пенісов і Ко засунуть собі в дупу..))))) Ржу нємогу , Футболи тепер будуть показувати художню гімнастику і архівні матчі кротів, а Сашка Пенісов зі своїми "експердами" ( Леоном і Метревелі) тепер будуть " гарячо обсуждать произвольную программу со скакалками и обручами" ..Жесть..)))))
Показати
Візьмуть субліцензію, та й будуть показувати, як і раніше.
SheriFF_2, а формулу 1 транслюють на мегого?
Кравченко - це дніпровський Гармаш...Такий же вже збитий льотчик . Луческу вже пожалкував , що випустив Гармаша на заміну, думаю Йовічеві теж вже шкодує , що випустив цього пенсіонера ( який по м'ячу не може попасти ні в карний майданчик нормально подати .)
Показати
SheriFF_2, якби Сергій мав совість, він і сам не виходив би на поле. Свій тимощук у Дніпрі! Там ще й Цуріков зовсім згидився.
Із позитивного ,: класний перший тайм , не дали Ворсклі голови підняти і високим пресингом повністю закрили полтавців на їх половині поля , як наслідок два логічних голи і ще один незарахован й. Із негативного: 1) сили не безмежні , тому пресингу вже такого , який був у першому таймі не було.2) Купа нереалізованих убойних моментів у Динамо. Забий димамівці половину с того створеного і був би розгром.3)У Динамо виділю три гравці ,які повністю провалили гру :це беземоційний і безхребетний Шепелєв , який запоров декілька перспективних атак.Мені часом здається ,що він погано їсть чи спить , ну повністю видно , що в нього немає сил ні бігати , ні по м'ячу вдарити Два інших гравці - це ті ,які вийшли на заміну :Гармаш та Супряга.Перший одного точного пасу і декілька небезпечних обрізок пере на свому полі.Другий вицшов на поле, щоб просто вийти .Ні швидкості у відборі не продемонстрував, ні дріблінгу в атаці не показав..Який Мілан, про що ви кажете???? Максимум назад у Дніпро...Із того, що розізлило: це суддівська бригада з ВАРкою Монзуль. Якщо з незарахованим голом і непоставленим пенальті ще можна погодитися, то з червоною карткою для Забарного , це вже просто проглядається непрофесійність самих суддів якась або заангажова предвзятість по відношенню до Динамо. Там замість прямої червоної картки для гравця Динамо потрібно було фіксувати офсайд у гравця Ворсли, аналогічно як у випадку з незарахованим пенальті у першому таймі...
Показати
SheriFF_2, Цілком згоден . А Супряга сяде надовго якщо з таким настроєм буде виходить
SheriFF_2, а мне наоборот Шепелев понравился, очень классно разгонял атаки и атаки он не запаривал, а наоборот пытался обострить передачей, но не всегда через частокол ног мяч может пройти.
No results found.