11 травня 2024 19:56
24

"Шахтар" – "Динамо" 1:0. Долю чемпіонства вирішив пенальті

"Шахтар" - "Динамо" 1:0


"Шахтар": 31. Різник – 26. Конопля, 5. Бондар, 16. Азаров, 22. Матвієнко – 21. Бондаренко, 8. Криськів, 10. Судаков, 11. Зубков, 37. Кевін – 14. Сікан
Запасні: 1. Рудько, 2. Траоре, 6. Степаненко, 7. Егіналду, 9. Швед, 13. Гочолейшвілі, 23. Педро Енріке, 25. Новатус, 29. Назарина, 30. Марлон, 39. Невертон, 44. Ракицький

"Динамо": 1. Бущан – 24. Тимчик, 4. Попов, 25. Дячук, 2. Вівчаренко – 6. Бражко, 10. Шапаренко, 29. Буяльський, 9. Волошин, 22. Кабаєв – 11. Ванат
Запасні: 35. Нещерет, 7. Ярмоленко, 8. Шепелєв, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 30. Діалло, 32. Михавко, 34. Сирота, 37. Царенко, 44. Дубінчак, 77. Беніто, 99. Пономаренко


"Шахтар" - "Динамо" ON-LINE


Превью


Сьогодні "Динамо" у 28-му турі Прем'єр-ліги на "Арені Львів" проведе матч виїзний проти "Шахтаря".


Кияни все ще зберігають шанси на чемпіонство, але для їх збільшення необхідно обов'язково обігравати гірників у очній дуелі та сподіватися на їхню осічку у двох останніх турах.


Адже у разі перемоги "біло-синіх" у сьогоднішній зустрічі відставання від "Шахтаря" у турнірній таблиці скоротиться до одного очка.

Нагадаємо, що в першому колі "Динамо" зазнало мінімальної поразки від гірників, після чого Мірча Луческу пішов у відставку з посади головного тренера команди, а його місце посів Олександр Шовковський.

Востаннє кияни обігравали "Шахтар" у сезоні 2020/2021. Тоді у 22-му турі чемпіонату України перемогу "біло-синім" приніс гол Карлоса де Пени. Потім були двi нічиї та три поразки динамівців.

Нинішнього сезону підопічні Маріно Пушича востаннє втрачали очки у 15-му турі, коли зіграли внічию з "Поліссям".


До поєдинку проти гірників "Динамо" підійде у своєму найсильнішому складі. Тимчик та Ванат відбули свої дискваліфікації та готові допомогти команді. Решта гравців основної обойми динамівців у строю.


Орієнтовний склад "Динамо":

Бущан – Тимчик, Попов, Дячук, Дубінчак – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв – Ванат

Головним арбітром зустрічі призначено Олексія Деревинського.


Дивитись трансляцію матчу можна на новому каналі УПЛ ТВ – він доступний у більшості операторів та на більшості ОТТ-платформ (Київстар ТВ, Vodafone TV, Setanta Sports, YouTV, VOLIA, sweet.tv тощо). "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію.

Шапа бы свою энергию не на грубость, а на работу с мячом потратил. Отпускания мяча на два метра каждый матч. Это при том, что какие-то миллионы за него якобы кто-то готов заплатить
Уровень "классического", конечно - мрак. Что, конечно, учитывая войну, логично и прогнозируемо. Сборная какое-то время проживет за счет легионеров. Но новых легионеров взять уже негде будет. Беда в стране, беда и в футболе.
там небезпечна гра була проти Буї в центрі поля, чого це вар не переглядав?? судді показали лише момент з рукою, а чого не відмотали назад..??
Сховати
Mario, все , что не тянет на красную, пенальти или гол -решается на усмотрение судьи , без ВАР.
Коли закінчиться оце "жлобство"? Такий матч і не показать по Т2! Ганьба!