16 червня 2024 08:46
4

"Полісся" підписало боснійського форварда

Житомирське "Полісся" підписало боснійського нападника Адміра Бристича. Про трансфер повідомив колишній клуб гравця - НК "Олімпія". Угода передбачає оренду з правом викупу.

У сезоні-23/24 Бристич провів за словенський клуб 25 матчів, забивши два голи.

Феноменальна статистика, як для нападаючого. У Житомирі за тарілку їжі гратиме?
Сховати
Africanda-S, ти згадай добре) у нас також такий мега форвард був)) і всі писали що він супер нападник навіть в збірній грав, якось зайшов глянути статистику як його справи в Ордабаси))) також не погано 4 голи все ж таки забив, мабуть йде на особистий рекорд)
Сховати
Hleb, Травми та дисквал його підкосили. Отанніми роками він бльше лікувався ніж грав
Africanda-S, Ну по перше йому всього 21 рік, він є капітаном Боснії і Герцеговини U21, за яку зіграв 11 матчів та забив 6 голів, один з мячів забив Франції U21, по параметрам та зростом 1,87 , він таранний нападник, беруть мабуть на перспективу, щоб замінити Пилипа Будківського, якому вже 32 роки, та за минулий сезон в якого теж не вражаюча статистика в ЧУ та КУ в 20 матчах всього 5 голів. Є ще Денис Ндукве який видно що не виправдав сподівань, 11 матчів 1 гол, хоча в другій лізі назабивав в 16 матчах 15 голів.
Селекція в Поліссі працює дуже не погано, знайшли швидкого та забивного Венесуельця Хернандеса всього за 1 міліон зелених, 9 матчів 4 голи, тому думаю і Адмір Бристич буде забивати.