21 січня 2023 16:47
6

Мудрик та його оцінки за матч з "Ліверпулем": аналітичні портали винесли вердикт щодо першої гри Михайла в АПЛ

Український півзахисник Михайло Мудрик у поєдинку 21-го туру чемпіонату Англії дебютував за лондонський Челсі у виїзній грі проти Ліверпуля.


Поєдинок пройшов на стадіоні «Енфілд» та завершився внічию з рахунком 0:0. Український вінгер Челсі Михайло Мудрик дебютував за свою нову команду на 55-й хвилині, замінивши Льюїса Холла.

Вже за десять хвилин українець не скористався стовідсотковою можливістю забити дебютний гол. Мудрик направив м'яч, що відскочив до нього, за кілька сантиметрів від лівої стійки.

Статистичні портали Whoscored та Sofascore виставили оцінки гравцям Ліверпуля та Челсі за цей матч.

Мудрик отримав від Whoscored не дуже високу оцінку - 6.8, а ось Sofascore трохи вище оцінила дії українця - 6.9. Ще нижче оцінку Михайло одержав від Аiscore – 6.6. бали.



На даний момент Челсі посідає десяте місце у турнірній таблиці АПЛ, набравши 29 очок. У наступному турі команда українця зіграє на своєму стадіоні із Фулхемом. Матч відбудеться 3 лютого.

Нагадаємо, що Челсі заплатив Шахтарю за трансфер 22-річного Мудрика 70 мільйонів євро. Ще 30 мільйонів передбачені як бонуси. Контракт Михайла з лондонським клубом дійсний до 2031 року.
Та навіщо нам той Мудрик,он Суркіс зуб дав,що Супряга засяє новими фарбами,та і Бєсєдін підніметься,як фенікс із пепла.
Сховати
Андруш, у меня сомнения на счет Супряни и Беседина, если бы они в Шахтере играли, а Мудрик в Динамо.
Сховати
waleo, я б сказав інакше: дуже великі сумніви на рахунок Мудрика, якщо б він грав у Динамо...
Зіграв круто, одразу вибив Мілнера з гри. З гольовим моментом, по перше далеко не 100 відсотковий, по друге м'яч не відскочив, Мудрик сам створив момент пройшовши двох захисників в дуже обмеженому просторі.
По-мне, так очень здорово отыграл
Сховати
смит, як для першого матчу, та відведеного для нього часу, то так, круто зіграв, і асистувати міг, і сам забивати.