17 січня 2023 12:01
10

"Українські футболісти слабші за російських". Хіддінк відзначився провокаційною заявою

Екс-головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк став на захист гравців з країни-агресора, пояснивши, чому клуби з Європи відмовляються від запрошення росіян до своїх лав.


Гус Хіддінк тренував національну команду Росії з 2006 по 2010 роки. Під його керівництвом вона посіла третє місце на Євро-2008. Розмірковуючи про переходи українців до європейських команд, нідерландець із впевненістю завив, що гравці із сусідньої держави навіть кращі, а у всьому винна політика.

«Українські футболісти за визначенням не сильніші за російських гравців, вони слабші. Ви повинні зрозуміти, що російських футболістів зараз майже не беруть до європейських клубів через те, що відбувається у світі», – наводить слова Хіддінка РБ Спорт.

Зазначимо, що у топ-лігах Європи нині виступають шість українців:

Олександр Зінченко (Арсенал);
Віталій Миколенко (Евертон);
Михайло Мудрік (Челсі);
Руслан Малиновський (Марсель);
Віктор Коваленко (Спеція);
Андрій Лунін (Реал).
Росіяни у головних лігах Старого Світу представлені двома своїми гравцями:

Олександром Головіним (Монако);
Олексієм Міранчуком (Торіно).
Ну да у таких знатаков Украины и Блохин, и Беланов, и даже Шевченко - россияне..... И за теперешнего Мудрыка просто так наверное 100 лямов отвалили англичане..... Да да конечно "они сильнее" и "киев за три дня" и "на поле боя не знают поражений, а только уничтожают националистов - потерь нет" .....
Я не понимаю панику... а что это за тренеришка? их тысячи!!! и что, нужно выслушать каждого мнение?
Чесно скажу, прочитав тільки назву, але.... Нахіба нам ці порівняння?
Скажу так: " На мою скромну думку, футболісти з Німеччини сильніші за футболістів з України ...
Надеюсь с ним рублями расплатились ...
Нехай так і залишається - "сильні" рашисти намагаються набрати 5 спаринг-партнерів на 2023й рік, а "слабкі" українці далі грають у Європі)
)))))))))))))))))))))))))
"через те, що відбувається у світі".
Так, а що відбувається у світі, пане Хіддінг? Давайте речі називать своїми іменами. Раша розпочала війну у сусідній суверенній державі, вбиває невинних людей, знищує інфраструктуру. І це має залишитись безнаказанно і без уваги світової спільноти?
Назвіть хоча б одного футболіста з раші що нормально і стабільно грав у Європі хоча б кілька сезонів?
Сховати
Нико, на думку спадає тільки Аршавін. А взагалі, крім суб"єктивної думки цього голандського урюка, який жив у свій час на російські бабки, є ще об"єктивна реальність. А саме, можна згадать володарів Золотого м"яча, статистику очних зустрічей на рівні збірних, клубів і т.п.
Наглотались тогда в 2008 году допингу и просто перебегали голландцев (это я про сборную рашки). А в отношении количества рашистов, играющих за рубежом - И ДО ВОЙНЫ их почти не брали никуда. Хиддинк, тебе напрямую грязное газпромовское бабло за это интервью отсыпали или через посредника?!?