26 листопада 2022 15:54
10

"Динамо" – "Металіст 1925" 0:0. Незабитий пенальті Циганкова позбавив киян перемоги

"Динамо" – "Металіст 1925" 0:0


"Динамо":
35. Нещерет – 20. Караваєв, 25. Забарний, 4. Попов, 2. Вівчаренко – 5.Сидорчук, 22. Лонвейк, 29. Буяльський, 15. Циганков, 7. Кабаєв – 11. Ванат
Запасні: 1. Бущан, 6. Бурда, 8. Шепелєв, 9. Перріс, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 34. Сирота, 41. Бесєдін, 44. Дубінчак, 94. Кендзьора


"Металіст 1925": 37. Мозиль – 29. Жичиков, 3. Ткачук, 17. Курило, 2. Капінус, 6. Вачіберадзе, 10. Русин, 28. Габелок, 27. Кравченко, 11. Ременюк, 9. Борячук
Запасні: 1. Сидоренко, 13. І. Потимков, 4. Коваленко, 23. Шершень, 69. Ю. Потимков, 8. Мартинюк, 21. Бичек, 22. Дмитренко, 48. Вендел, 72. Дудік, 19. Зубков, 79. Чирук


"Динамо" - "Металiст 1925" ON-LINE


Прев'ю


Вже сьогодні, 26-го листопада, «Динамо» зіграє свій черговий матч у чемпіонаті України. У рамках 15-го туру національної першості підопічні Мірчі Луческу зустрінуться з «Металістом 1925».


Обидві команди підходять до очного протистоянні у хорошій формі, адже як кияни, так і харків’яни зуміли здобути перемогу в своєму крайньому поєдинку. Нагадаємо, що «біло-сині» мінімально переграли рівненський «Верес» (1:0) завдяки голу Циганкова, натомість «жовто-сині» змогли здолати «Кривбас» (2:0).


Якщо говорити про турнірне становище, то позиції динамівців, очевидно, кращі. На сьогоднішній день київська команда посідає 4-е місце із 26-ма очками в активі, у той час як харківський колектив – на 8-му місці, маючи 17 залікових балів. У разі перемоги кияни можуть усунути «Зорю» з 3-го місця, якщо у луганчан буде осічка.


Цікаво, що в своїй історії «Динамо» та «Металіст 1925» зустрічалися всього одного разу. Сталося це у вересні минулого року, коли кияни перемогли у Харкові з рахунком 2:0 завдяки голам Циганкова та Гармаша.


Щодо кадрових втрат, то в динамівців ситуація незмінна – команді вчергове не допоможуть Денис Бойко та Микола Шапаренко, які вже тривалий час перебувають у лазареті.


А ось «Металіст 1925» навпаки отримав своєрідне посилення перед зустріччю в Києві, адже основний захисник Михайло Шершень відбув дискваліфікацію і тепер зможе вийти на поле.


Орієнтований склад «Динамо»:


Бущан – Караваєв, Забарний, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Лонвейк – Ванат


Головним арбітром поєдинку буде Максим Козиряцький.


Транслюватимуть гру канал «2+2» та клубний канал «Динамо» у YouTube. «Динамоманія» о 14:00 проведе текстову онлайн-трансляцію.

Динамо дно.. будь яке інше місце окрмі першого в такому чемпіонаті повинно вважатись повним провалом (нажаль все до того йде). Це заслуга Суркісів звичайно, але їм на це так глибоко нас.ати що аж плакати хочетсья.. а Вітя звичайно деградував, агенти йому так голову закрутили що вище рівня чемпіонату Польщі він нікому потрібний не буде!
Сховати
Коли суркіси знайшли на кротячому смітнику цього "супертренера" ( що навіть прирівнював себе до ВВЛ ) всі динамівськи вболівальники були в ступорі... Від самого факту призначення кротячого тренера. Але ніхто навіть і не уявляв до якої ганьби приведе це чудо команду...
Показовий момент геніальної тактики від найгеніальнішого тренера: Шепель отримує м'яч, доходить до воротарського! майданчика і маючи змогу пробити віддає поперек і назад. Завіса.
Міняти Лонвейка і Ваната,а також не випуск з перших хвилин Перріса,вважаю кретинизмом цигана,якщо не гірше-він засланий козачок рижого.Іншого пояснення я не бачу.
Сховати
Андруш, ну якщо вірити словам Франкова (сам матч я не мав змоги дивитись, через йоб*ну русню), заміна Ваната вимушена. Але коли бачиш, що виходить Бєсєдін, то все стає зрозуміло...
Андруш, та він з кротами давно посварився. Просто це не тренер, а бездарний маразматик. Знову буде заливати яке поле не таке і як команда втомилась. На його фоні навіть Хацкевич з Михайличенко - це якісні тренери. Вся надія, що взимку його знімуть, і разом з ним в дубль поїдуть ці всі Андрієвські, Шепелєви і прочі Бєсєдіни. Інакше нічого не світить. Не вміє Суркеіс працювати з тренерами, це його головна проблема, до останнього жлобиться неустойку платити. І не перший раз вже. Ну а коли таки звільняє, то на його місце призначає такого фізрука ще гірше за попе5реднього.
Андруш, такі підозри у мене з"явились ще на самому початку його діяльності в клубі, коли він почав відраховувати перспективних і технічних гравців і робити основними відвертий шлак. Тихою сапою він викосив все динамівське і динамівський дух, перетворивши наше велике Динамо в дворову команду, що грає в дворовий хвутбол минулого століття.

От і зараз він свідомо маринує найтехнічнішого гравця - Парріса, випускаючи його на 5-10 хвилин, щоб не дай Боже він не "ввійшов" у гру і чого-небуть не натворив.
Сьогодні ще не бачив, подивлюсь пізніше, але в останньому матчі, попри все, Парріс за 10 хвилин приніс більше плюсів команді, аніж деякі за матч.
Сховати
Major, Щодо Парріса повністю згоден.
когда пенальти левый, обычно они не забиваются)
Ні про що,потрачений час.Другий тайм дивитись не має сенсу.