18 жовтня 2022 11:13
8

Джерело: Луческу не взяв у "Динамо" форварда, який відмовився від збірної України й зірвав свій трансфер у Серію А

Головний тренер Динамо Мірча Луческу не знайшов місця у своїй команді для Еріка Шуранова.


Нападник німецького Нюрнберга Ерік Шуранов мав кілька нагод змінити клубну прописку під час минулого міжсезоння. 20-річний нападник залишився у другій Бундеслізі, але втратив місце в основі своєї команди.

Як стало відомо Футбол 24, Шуранов влітку був близьким до переходу у Салернітану. Все зірвалося в останній момент через бажання гравця самостійно оформити перехід – без участі агентів. Окрім того, форварда пропонували київському Динамо, але Луческу відмовився – не розгледів потенціалу.

Нагадаємо, Ерік Шуранов виступав за юнацькі збірні України (за 7 матчів забив 5 голів), але півтора року тому ухвалив рішення змінити футбольне громадянство. Наразі форвард виступає за молодіжку Німеччини, де вже провів 7 поєдинків (2 голи і 2 асисти).


Фото - ФК "Нюрнберг"

Та куди йому до нашого Бєсєдіна.Артем Юрійович форвард з великої букви.
В цьому погоджуюсь з Луческу, безперспективний та ще й хитренький! Нічого собою не представляє, а забаганки ого-го :)
Шановні, а вам не здається, що Луческу вже давно або косить під дурника, або виконує замовлення? Подивіться на його трансферну роботу і скажіть що це: маразм старчеський чи щось інше?
Те, що чорняві у нього грати не будуть - давно зрозуміло. Про цей скелет у шафі він сам зізнався. А от на кого він поставив і кого відрахував - згадайте. Хоч 99% вболівальників з самого початку знали, на що здатні Кенжори, Гармаші, Сидорчуки, Шепєлєви !!!
То може пора вже щось робити з цим менеджментом?
Це смішно, пропонувати людей рівня запасу Салернітани а потім запитувати у Луческу чому погані результати і вони не грають. Ну і сама постановка питання "пропонували агенти", говорить про те, що робота селекційної групи на зародковому рівні і клубу лише достаються обїдки яких агенти не можуть пристроїти навіть по Салернітанам.
Сховати
Какая Салернитана, если он даже не пробился в основу команды из ВТОРОЙ Бундеслиги)))
Сховати
Вадим, ога, і при цьому в молодіжці бундестиму і України, мабуть таки слабенький, краще вже Гармаша втикати :)
Та не, з цім Шурановим ціла купа проблем була: то він хотів грати за Україну , то не хотів. У підсумк взяв громадянство Німчини й почав грати за них. А хто це?? Але ж писали багато.. кожен робить свій вибор
Фиг его знает, что это за форвард и какой у него потенциал. Но то, что он в молодёжке Германии отметился двумя голами и двумя ассистами - это ему плюс