13 жовтня 2022 21:43
67

"Динамо" – "Ренн" 0:1. Ліга Європи. Четверта поразка у групі поспіль

"Динамо" - "Ренн" 0:1


"Динамо":
35. Нещерет – 24. Тимчик, 25. Забарний, 34. Сирота, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук, 19. Гармаш, 29. Буяльський, 15. Циганков, 8. Шепелєв – 41. Бєсєдін
Запасні: 74. Ігнатенко, 2. Вівчаренко, 4. Попов, 6. Бурда, 7. Кабаєв, 9. Перріс, 11. Ванат, 18. Андрієвський, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 30. Діалло, 94. Кендзьора


"Ренн": 30. Манданда - 22. Асіньйон, 15. Ву, 5. Теате, 25. Меллінг - 6. Угочукву, 14. Буріжо, 21. Майєр - Д.Дуе, 9. Калімуендо, 7. Терр'є
Запасні: 1. Алемдар, 89. Сален, 2. Родон, 3. Трюффер, 10. Сулемана, 18. Белосян, 19. Гуірі, 20. Тае, 28. Аблін, 31. Г. Дуе, 35. Франсуаза


"Динамо" - "Ренн" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у 4-му турі групового етапу Ліги Європи зіграє з "Ренном" та спробує зберегти шанси на єврокубкову весну.


Нагадаємо, що три стартові ігри динамівці програли і зараз перебувають на останньому місці у турнірній таблиці. Французи з 7-ма очками йдуть другим. Стільки ж у лідируючого "Фенербахче". АЕК набрав 3 бали та займає 3-ту позицію.

У своєму останньому матчі проти "Руху" кияни за Бущаном втратили ще й Бойка, таким чином воротарську проблему "Динамо" доведеться вирішувати Нещерету. А його дублерами стануть юні Ігнатенко та Авраменко.


"Ренн" в останньому матчі перед зустріччю з киянами обіграли "Нант" у чемпіонаті Франції з рахунком 3:0. "Динамо" впевнено розібралося з "Рухом" (3:0).


Орієнтовний склад "Динамо":

Нещерет – Кендзьора, Забарний, Сирота, Дубінчак – Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Циганков, Кабаєв – Бєсєдін


Головним арбітром зустрічі призначено голландця Сердара Гезюбююка.


Трансляція зустрічі буде доступна на Megogo та платформі Volia TV. "Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію Початок о 19:45.

Это похоже на точку невозврата. И война тут ни при чем. Системное безобразие на всех уровнях клуба вышло на свою кульминацию.
Раніше заміни потрібно було робити, а не тоді, коли Ренн всією командою став у захист на утримання рахунку
Для Мірчі Луческу це 13-та поразка у 16 іграх на чолі «Динамо» на групових стадіях єврокубків.Що сказати,маладєц,так ще треба зуміти,гардімся трєнєром.
Сховати
Андруш, і де зараз ті жополизи цього вєлікого тренера, що зазіхав на авторитет самого ВВЛ?
Не здатне навіть фізично підготувати команду, не говорячи про щось більше, а набиралось наглості ставити під сумнів досягнення нашого великого Лобановського!
Мовою оригіналу: Президент Динамо представил Мирчу Луческу своей команде. "Считаю, что если с этим тренером у вас не получится, тогда, наверное, нужно будет менять всех вас. Успехов вам и всего самого доброго!" Ну что, Игорь Михайлович! За базар, высказанный прилюдно, нужно отвечать.
Сховати
.
Я не понимаю после игры Шахты и Реала, которую они наверняка смотрели у игроков Динамо не появляется спортивной злости. Почему нельзя усадить ряд игроков на лавку и посмотреть на новичков и молодёжь? Что за полные штаны до игры? Они забыли, что за время у нас?
Будулаха пора до дому
Які емоції? А, ніяких, вже ніяких :( Безперспективність цієї справи, як футбол від цього складу, ТШ, та й власника туди ж, підкреслює той факт, що після заміни майже половини складу на полі нічого не змінилося.
На фоні вчорашнього матчу, шкода тих наших жінок з дітлахами, що прийшли вболівати. Краще гроші за квитки задонатили на ЗСУ.
Соромно за Динамо і те в що суркі разом з мурческу його перетворили( Нинішня команда - це ГАНЬБА!
Жевріє надія,що з кожною поразкою наближається час коли Будулаю дадуть підсрачника.Хоча мазохіст Суркіс може знову щось утнути.
Це ще не останній програш, нажаль.......навіть слова підібрати важко