28 серпня 2022 00:09
9

Джерело: У найближчі кілька днів Забарний перейде до лондонського клубу

Як повідомляє твіттер The Spurs Express, захисник "Динамо" Iлля Забарний близький до того, щоб продовжити кар'єру в АПЛ.


За даними джерела, український футболіст гратиме за лондонський клуб, а сам трансфер відбудеться у найближчі кілька днів.


Враховуючи той факт, що твіттер-акаунт The Spurs Express спеціалізується на "Тоттенхемі", йдеться якраз про "шпори".

Тим більше, раніше вже була інформація про те, що саме цей клуб виявляв інтерес до Забарного.

Лучше использовать этот чемп на перестройку, продать несколько лидеров (Цыганкова, Забарного, может Бущана) и делать акцент на академию
За хлопця можна порадіти. Для клубу це велика втрата в ігровому плані. На сьогодні це єдиний гравець у команді європейського рівня.
Якщо є пропозиція хороша по грошам для Динамо то відпускати точно треба . Ілля талант , впевнений що в теперішніх умовах перехід буде правильним рішенням .
Фортонуло хлопчику! Теперь всё зависит от него! Хотя сначала будет трудно!!!
Сховати
DVA, фортонуло це коли ФОРТОНУЛО, а Ілля довів своєю працею і головою,що він може грати в найкращих клубах світу.
Треба дати шанс. У нас вже він може зупинитися в рості. Більш-менш є кому замінити. І для збірної буде великий плюс. Та й для прикладу молоді також добре.
Сховати
pashik, Замінити більш-менш нема ким. Чисельно ж звісно замінять, не будуть же грати в меншості, а от якісно - навряд. Попов з його тупоголовою манерою гри (тим більше дуже часто травмується і на довго), Бурда після довгого простою після важкої травми, Сироту побачили в матчі з Бенфікою, хоча він якщо додасть, то може і замінить.
Але все одно, якщо реальна пропозиція є, то треба відпускати і для позиціонування клубу на ринку, і для розвитку команди як приклад для наступної молоді, і для розвитку гравця.
Сховати
serg_max, якщо пам'ятаєте, то Попов - саме ЛЦЗ, на відміну від Сироти.
Те що грає Попов ПЦЗ, то тому, що він сильніший за Сироту, але Забарний має грати, а він чистий ПЦЗ і ліворуч йому грати дуже важко.
Тому Ілля, якщо це правда, заслужив і дасть клубу багато у вигляді трансфера.
Круто. Якщо правда, дуже радий зі Іллю. Сподіваюся що відпустять. У нас залишаються Попов, Бурда, Сирота і Боль - не погано для ЧУ і ЛЄ.