28 августа 2022 00:09
9

Источник: В ближайшие несколько дней Забарный перейдет в лондонский клуб

Как сообщает твиттер The Spurs Express, защитник "Динамо" Илья Забарный близок к тому, чтобы продолжить карьеру в АПЛ.

По данным источника, украинский футболист будет играть за лондонский клуб, а сам трансфер состоится в ближайшие несколько дней.


Учитывая тот факт, что твиттер-аккаунт The Spurs Express специализируется на "Тоттенхэме", то речь идет как раз о "шпорах".


Тем более, ранее уже была информация о том, что именно этот клуб проявлял интерес к Забарному.

Лучше использовать этот чемп на перестройку, продать несколько лидеров (Цыганкова, Забарного, может Бущана) и делать акцент на академию
За хлопця можна порадіти. Для клубу це велика втрата в ігровому плані. На сьогодні це єдиний гравець у команді європейського рівня.
Якщо є пропозиція хороша по грошам для Динамо то відпускати точно треба . Ілля талант , впевнений що в теперішніх умовах перехід буде правильним рішенням .
Фортонуло хлопчику! Теперь всё зависит от него! Хотя сначала будет трудно!!!
Скрыть
DVA, фортонуло це коли ФОРТОНУЛО, а Ілля довів своєю працею і головою,що він може грати в найкращих клубах світу.
Треба дати шанс. У нас вже він може зупинитися в рості. Більш-менш є кому замінити. І для збірної буде великий плюс. Та й для прикладу молоді також добре.
Скрыть
pashik, Замінити більш-менш нема ким. Чисельно ж звісно замінять, не будуть же грати в меншості, а от якісно - навряд. Попов з його тупоголовою манерою гри (тим більше дуже часто травмується і на довго), Бурда після довгого простою після важкої травми, Сироту побачили в матчі з Бенфікою, хоча він якщо додасть, то може і замінить.
Але все одно, якщо реальна пропозиція є, то треба відпускати і для позиціонування клубу на ринку, і для розвитку команди як приклад для наступної молоді, і для розвитку гравця.
Скрыть
serg_max, якщо пам'ятаєте, то Попов - саме ЛЦЗ, на відміну від Сироти.
Те що грає Попов ПЦЗ, то тому, що він сильніший за Сироту, але Забарний має грати, а він чистий ПЦЗ і ліворуч йому грати дуже важко.
Тому Ілля, якщо це правда, заслужив і дасть клубу багато у вигляді трансфера.
Круто. Якщо правда, дуже радий зі Іллю. Сподіваюся що відпустять. У нас залишаються Попов, Бурда, Сирота і Боль - не погано для ЧУ і ЛЄ.