23 серпня 2022 15:11
7

"Шахтар" не зміг обіграти "Металіст 1925" у матчі 1-го туру Прем'єр-ліги

Стартовий поєдинок нового сезону УПЛ в умовах загарбницької війни росії проти України завершився «сухою» нічиєю «Шахтаря» і «Металіста 1925».

ШАХТАР – МЕТАЛІСТ 1925 – 0:0

Шахтар: Трубін, Тейлор, Кривцов, Матвієнко, Михайличенко, Степаненко, Петряк (Очеретько, 76), Джурасек, Судаков (Бондаренко, 61), Мудрик, Сікан (Тотовицький, 61).
Запасні: Шевченко, Пятов, Бондар, Кулаков, Топалов, Конопля, Фарина, Козік, Корнієнко.

Металіст 1925: Мозіль, Шершень, Безуглий, Курило, Рудавський, Мартинюк, Кравченко (Дудік, 78), Р.Русин, Габелок, Ременюк (Дмитренко, 78), І.Зубков (Бичек, 70).
Запасні: Сидоренко, Потімков, Ткачук, Коваленко, Вендел, Пономар.

Попередження: Очеретько (84) – Ременюк (72).

То що там? Шлюхтьор вийде в футболках на підтримку ЗСУ? Чи як у Львові - покаже свою суть гнидну? Все сепаро-кротівське повинно йти..., під кіль "крейсера"
Судячі по огляду у Шахтарі грає тільки клон Коноплянки. Якщо піде Мудрик, Шахтар стане зовсім посередньою командою
От, власне й маєш) Ось що собою наспавді являє "найсильніший клуб Східної Європи" без грошей Ахметова та легіонерів.
За підсумками сезону Шахтар має всі шанси навіть у єврокубки не потрапити. А Динамо має цим скористатися, бо має стабільний склад, де легіонери були не основою, а допоміжними елементами. Ще не було сезону, де Динамо на початку сезону було аж таким фаворитом
Сховати
Владислав, давайте не спішить закидувать шапками суперника. Якщо все таки продадуть Циганкова, нам з атакою Кабаєв-Бесєдін-Караваєв теж буде не просто.
Сховати
Cossack 1927, а ще можуть зняти трохи очок за телепул, якщо крепко будуть вимахуватися.
Сховати
Повний Капець, схоже на те що все до цього йде
Сховати
Cossack 1927, и я не удивлюсь, если принимать решение о количестве очков, которые "нужно" забрать у Динамо, будут после завершения сезона