3 серпня 2022 22:52
18

"Динамо" – "Штурм" 1:0. Єдиний удар у площину приносить обнадійливу перемогу

"Динамо" - "Штурм" 1:0


"Динамо": Бущан – 94. Кендзьора, 25. Забарний, 4. Попов, 44. Дубінчак – 5. Сидорчук (к), 10. Шапаренко, 29. Шепелєв, 20. Караваєв,, 29. Буяльський– 41. Бєсєдін.


Запасні: 35. Нещерет, 71. Бойко, 2. Вівчаренко, 3. Боль, 11. Ванат, 14. Яцик, 18. Андрієвський, 19. Гармаш, 20. Караваєв, 21. Кравченко, 24. Тимчик, 34. Сирота.


"Штурм": Зібенхандль – 22. Газібегович, 42. Аффенгрубер, 5. Вютріх, 44. Данте – 4. Станкович, 25. Гірлендер (к), 8. Прасс – 19. Хорват – 11. Саркарія, 9. Хойлунн.


Запасні: 32. Шютценауер, 41. Джуліані, 6. Боркович, 17. Демаку, 18. Ороц, 23. Кронбергер, 24. Інголич, 26. Ланг, 28. Шнегг, 29. Фусейні, 30. Любич, 37. Вельс.


"Динамо" - "Штурм" ON-LINE


Прев'ю


Сьогодні "Динамо" у польському Лодзі проведе перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти "Штурму".


Нагадаємо, що до цього кияни за сумою двох поєдинків пройшли "Фенербахче". У першій зустрічі команди зіграли внічию з рахунком 0:0, а у другому підопічні Мірчі Луческу завдяки голам Віталія Буяльського та Олександра Караваєва здобули перемогу з рахунком 2:1.


Щодо "Штурму", то суперник киян уже стартував у чемпіонаті Австрії, встигнувши зіграти у двох турах. У першому була нічия з "Вольфсбергером" (1:1), а потім перемога над чинним чемпіоном країни "Зальцбургом".


У своїй історії "Штурм" лише тричі виступав у груповому етапі Ліги чемпіонів. Це відбувалося у сезонах 1998/99, 1999/00 та 2000/01. У плей-офф турніру австрійці не виходили жодного разу.


Тепер про кадрові втрати киян. Після дуелі з "Фенербахче" клуб покинув Беньямін Вербіч, який перейшов у "Панатінаїкос". У лазареті перебуває Владислав Супряга, який не грав із турками через проблеми зі здоров'ям. Все ж решта футболістів "біло-синіх" у строю.


Орієнтовний склад "Динамо":


Бущан – Кендзьора, Забарний, Попов, Дубінчак – Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Циганков, Ванат – Бєсєдін


Обслуговуватиме сьогоднішню зустріч французька бригада арбітрів на чолі з Франсуа Летексьє.

Трансляція матчу буде доступна на каналі "Setanta Sports Україна" та OTT-платформі setantasports.com (тут для перегляду трансляції необхідно зареєструватися та сплатити підписку, вартість якої зі знижкою складе 20 гривень). Також поєдинок з 15-хвилинною затримкою транслюватиме канал " 2+2".


"Динамоманія" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Початок о 21:00.

Бєсєдін просто не може поки відновитись, може навіть через страх. Мінус Циганков і Вербич, які робили креатив.
З перемогою, але без нападника ,далі буде ще важче. Беседін м'яко кажучи не в формі,Шепелєв дуже слабо . Один +,що в Штурма з реалізацією ще гірше ніж в нас.
ідеальна можливість награвати молодь! Навіщо віддали по арендах обох Волошиних? Ванат робить різницю, наступного сезону буде топ!!
В целом хорошо даже, жаль Цыганкова не было, второй бы вкатили во втором тайме 100%. Дубинчак только Мега стремно сегодня играл.
Сховати
А може добре, бо Караваєв забив)
Barnum, А може добре *що не було Віктора*, бо Караваєв забив)
з перемогою
А колись злили Яремчука в Гент тому, що вважали Бесєдіна більш перспективним... мда... давайте краще Гармаша.
Сховати
Cossack 1927, Бесєдін забивав, а Яремчук ні, тому і злили.
Cossack 1927, тоді Яремчуку було 20 років, і конкурентами в нього були Кравець, Теодорчик, Мораес, Бєсєдін!
Як ви думаєте, краще було би, якби Роман тоді залишився в Динамо?
Сховати
dynamic1927, В першій половині 2017 року вже не було ні Кравця, ні Шмораєса, ні Теодорчика. За місце в основі боролися тільки Яремчук і Бесєдін. В цьому і є вся сумність ситуації, що Бесєдін тоді виглядав краще за Рому. Тільки Артем десь на тому рівні розвитку і залишився, а Яремчук продовжує розвиватися.

Але це вже справа тренерської чуйки і досвіду, Яремчуку потрібна була довіра, яку він не отримав. Тому маємо те що маємо.
висновок після 1 тайму: 1) Сидорчук остаточно скотився до "битися - боротися"! Паси тільки назад. 2) Потрібна активна 10ка, Буя не веде атакувальну гру, він чудовий підігруючий, але... його тупо топчуть. Взагалі центр - тільки Шапаренко, з усіма своїми перевагами та недоліками. Шепелєв - таке, як завжди. 3). Караваєв - норм хавбек, хай би тут і грав, ну як і в Зорі раніше. А що з Циганковим: травма, чи вже засватаний комись?
Сховати
Dan, Циганков на розминці травмувався
Беседін це просто ....культурних слів нема.
Він взагалі ніякий .
а нападник дуже потрібен
Місцями перший тайм дуже пристойно. Бєс сам зрозумів, що пропускати м'ячі його призначення). Непоганих кілька комбінацій було, але завершувати треба частіше.