22 липня 2022 15:23
6

Єдиним придбанням "Динамо" цього літа може стати хавбек "Олександрії"

Як стало відомо "Динамоманії", найближчим часом гравцем "Динамо" може стати півзахисник Кирило Ковалець, який останні чотири сезони виступав за "Олександрію".


Кирило - син відомого футболіста "Динамо" 90-х Сергія Ковальця - мав намір цього літа продовжити кар'єру за кордоном і мав пропозиції від варшавської "Легії", швейцарських "Базеля" та "Цюріха", проте кияни здатні зробити футболістові вигіднішу пропозицію, якщо він справить належне враження на головного тренера команди Мірчу Луческу.

Кирилу 29 років він виступає на позиції центрального півзахисника. Таким чином, у разі його переходу до "Динамо" на нього чекає неабияка конкуренція з боку лідерів киян Віталія Буяльського та Миколи Шапаренка.

Ігрові характеристики: думаючий, креативний футболіст з хорошим пасом, схильний до нестандартних дій, має непоганий дриблінг. Питання викликають здатність до високої інтенсивності гри та ступінь відновлення після тяжкої травми, отриманої минулого року.

Кирило Ковалець є вихованцем київського "Локомотива", пізніше виступав у ДЮФЛУ за харківський "Металіст". Першим "дорослим" клубом Ковальця стала "Оболонь", яку тренував його батько. Після цього два роки був на контракті у донецькому "Шахтарі", але виступав здебільшого за "Шахтар-3". З 2015 до 2018 року грав за одеський "Чорноморець".

Провів 153 матчі у Прем'єр-лізі, забив 19 м'ячів. Є клієнтом агентської компанії ProStar. На даний момент – вільний агент.


Ну Кулача от рік лікуємо, можна і цього взяти полікувати. Постійний клієнт лікарень.
Сховати
serg_max,
Костевич ещё прекрасный персонаж из этой серии.
Впервые, за 35 лет боления за клуб, мне как то по барабану кого они купят и купят ли вообще! Да и результаты так же((
Ніби й не поганий гравець по рівню УПЛ, і Шепелєв з Андрієвським не вражають останні часом. Але ...


Але хлопцю вже 29. Після дуже тяжкої травми. Всю кар'єру грав у командах зі стилем "бий-біжи". Чи зможе в такому віці перелаштуваться під тактику Діда? Скоріше за все буде черговим Антюхом/Кулачем.
Та щей 29 років …
це якісь казки … нам треба опорника це так … а шось там вигадувати на місце Шапаренка а тим більше Буяльського - дукниця повна