11 лютого 2022 09:10
13

В готелі та за місцем проживання Ярославського проводяться обшуки

Слідчі здійснюють обшуки в рамках розслідування смертельної ДТП на Харківщині за участі автомобіля з кортежу президента «Металіста» Олександра Ярославського.

Слідчі дії проводяться в готелі та за місцем мешкання бізнесмена, а також за адресою проживання особи, яка заявила поліції про свою причетність до дорожньо-транспортної пригоди.

Метою обшуку є вилучення інформації з камер відеоспостереження, підтвердження використання автомобіля «Мерседес» та причетності інших осіб до скоєння дорожньо-транспортної пригоди.

Ярославський вилетів з України. Його компанія DCH повідомляла, що бізнесмен не був за кермом під час ДТП, а відліт до Лондона був запланований заздалегідь.

Повідомлялось, що президента «Металіста» викличуть на допит у поліцію.



Фото - Liga.net
Сажать надо этого пи...ра
Сховати
Vodafone, если виноват то 100% посадить ган...она!!!А то совсем себя превознесли, думают что Бога за бороду поймали!Был бы невиновен не упорхнул бы в Лондон!
Vodafone, да всех этих пед... тов нужно посадить. И Ахметова и Коломойского и Порошенко. И так по спмску.
Сховати
Bydylayj, и Суркиса тоже?
Bydylayj, да кто ж против чтоб их всех посадили.хотя бы надо с начала одного доказать вину и сажать в камеру, желательно на парашу
Bydylayj, а про суркиса почему не пишешь? по списку... или очко жим-жим, чтобы бан не получить... Так это всего лишь бан, а другие так и тяжелые преступления укрывают
Сховати
FcDK, и Суркиса тоже. А Вы минусуете из-за того, что затронули любимчика Порошенко? А он чем лучше?
Сховати
Bydylayj, нет, я лично минусовал что Вы не упомянули фамилию суркиса по списку...
Bydylayj, а Зеленского посадим?
Bydylayj, прочитав і подумав: а при чому зараз до цього випадку Коломойсбкий, Ахметов, Порошенко? Ось чому Ви про них згадали? Вонеи якось причетні до даного конкретного випадку? Чи це просто таке психологічний хід, щоб виправдати свою політичну позицію?
Сховати
Буковина, так це ж класична ситуація, у всьому винні АЛІГАРХІ аюо сусід, а те, що самі обирали хер пойми кого на виборах, то таке... треба у самого себе зпочатку запитать.... такі наші люди, і нічого з цим не поробиш, щоб не було корупції, але вдруг чого щоб кум міг порішать :)
Сховати
Eugene, вы всерьез считаете, что у вас был реальный выбор на выборах? Для этого себе ответьте на один вопрос, выражаясь вашими же словами "хоть один ВАШ КУМ КОТОРЫЙ мог бы порешать" был в списке реальных кандидатов? Ага...
Люди заведомо голосуют и всегда голосовали за тех, кого им подсунули под тем или иным видом те же олигархи и прочие деньгоимущие силы (кто-то спонсируется бабками с запада (интерсы НАТО и КО), кото-то ставленник хуйла и КО, кто-то ставлеенник "украинских" олиграхов, котрые также под кем то или с запада или с востока), а РЕАЛЬНЫХ КАНДИДАТОВ, ЛЮДЕЙ ИЗ НАРОДА и ВООБЩЕ грамотных образованных неазвисимых граждан-кандидатов ТУДА НА ВЕРХУШКУ ВЛАСТИ НИКТО И НИКОГДА ДАЖЕ НА ПУШЕЧНЫЙ ВЫСТЕРЛ НЕ ДОПУСТИТ!!!!
Сховати
Spasibo Dedu za Pobedu, так я вірю, що якби люди не велися на популізм, то зовсім інші б люди були у владі...
а ті всі депутати і тд тп не люди із народу? я вже побачив "парасюків, савченків, гаврилюків"
я вже давно переконаний, у нас просто люди такі, шукають наживи, хто дорвався до корита бюджету то всьо, пропав...