20 січня 2022 16:22
9

ФІФА вводить нові правила оренди гравців

Фото - Depositphotos.com


Нові правила, що стосуються оренди гравців у міжнародному футболі, готові до реалізації, повідомляє офіційний сайт ФІФА. Вони будуть спрямовані на затвердження і набудуть чинності 1 липня 2022 року.


Нові правила оренди гравців


1. З наступного сезону обов'язковою умовою оренди є письмова угода, в якій прописані умови оренди (тривалість, фінансові моменти і т. д.);


2. Мінімальний термін оренди - інтервал між двома трансферними вікнами;


3. Максимальний термін оренди - один рік;


4. Буде введено ліміт на кількість орендованих футболістів між одними і тими ж клубами: протягом сезону клуб зможе мати не більше трьох футболістів, відданих в оренду одному клубу, і таку ж кількість гравців, взятих в оренду з одного клубу.


5. Буде введено обмеження на загальну кількість аренд за сезон. Перехід до даного правила буде здійснюватися поступово:


- З 1 липня 2022 року по 30 червня 2023 року клуб зможе віддавати/брати в оренду не більше 8 гравців;


- З 1 липня 2023 року по 30 червня 2024 року діятиме та ж система, але максимальна кількість орендованих/взятих в оренду футболістів - 7;


- З 1 липня 2024 року максимальне число гравців, відданих/взятих в оренду – 6. Ця планка збережеться на постійній основі.

Ну по нас це правило теж помітно ударить. Кожного року наших гравців по орендах близько 25 чоловік. Потрібно буде повертати U21.
Сховати
Cossack 1927,нужно сказать ,,спасибо" павелковской шайке. Решили они попиариться, мол, ,,шагаем в ногу со временем"! Обязали все клубы завести у себя дамские футбольные команды. Тут же взвылись ,,арендуполи", минаи и вересы, мол, денежек маловато будет... Вот ,,Великий стратег украинского футбола" со своей камарильей и принял ,,соломоново" решение - разогнать первенство U -21 , чтоб понравиться тем же Поворознюкам и Климовым...
Ну, и куда теперь девать туеву хучу молодых игроков? Ведь только 8/7/6 , со временем,можно будет отдать в аренду. А остальных?
І коли ці правила приймуть в УАФ і Прем'єр-Лізі? Особливо пункти 4 і 5.
Раби лохметова вічно будуть впиратись?
Гудкам тревожно прогудели... ))
Привет арендодуплю
Сховати
trahim, И что? ну будет не аренда а продажа, и что поменяется? Всёравно все на подсосе у кротов, и сами по себе врятли долго протянут. А даже игрок выстрелит, кротяры обратно купят за сколько и продали.
trahim, стосуються оренди гравців у міжнародному футболі
Бідний Марік...
Хороші правила