16 січня 2022 00:01
11

Миколенко залишився без тренера. "Евертон" звільнив Бенітеса

Фото - Depositphotos.com


Керівники "Евертона" прийняли рішення про звільнення Рафаеля Бенітеса з посади головного тренера команди. Про це на своїй сторінці в "Твіттері" написав журналіст Піт О'Рурк.


За його даними, мерсисайдському клубу залишилося вирішити питання з компенсацією для іспанського фахівця за розрив контракту. Підтвердити відставку Бенітеса "іриски" повинні не пізніше понеділка.


У суботу "Евертон" провалився в гостях у одного з аутсайдерів, програвши "Норвічу" з рахунком 1:2. На поточний момент мерсисайдці розташовуються на п'ятнадцятій позиції в турнірній таблиці Прем'єр-ліги Англії.

Ну сплавить Диня благо успел, так что с пол годика наверное Виталька в АПЛ поиграет.... так что надо Витальке засучив рукава доказывать доказывать что достоин, по сути рафа вытащилегв АПЛ и сплавил конкурента....но и сам сплавился
Ну учитывая, что Микола один на позиции ЛЗ и трансферное окно скоро закроется и думаю новых покупок ЛЗ не будет. У него есть 6 мес., чтобы адаптироваться в АПЛ и проявить себя при новом тренере.
Шева в Эвертоне?
Сховати
Сергей, хорошая шутка
Сергей, Им тренер нужен.
Хорошо что успели продать Диня
Сховати
trahim, и что прошло уже 14 дней с подписания контракта. Вернуть назад уже не смогут )))
ну и правильно
Додатковий тиск на Миколенка...
Я мля буду долго ржатьесли они пригласят главным тренером........Шевченко ;)
Сховати
Spasibo Dedu za Pobedu, Для Миколы это был бы гуд. Да и для Шевы, тоже. Состав то у Эвертона получше чем у Дженоа