1 січня 2022 21:36
25

Журналіст: "Взимку "Динамо" може заробити 70 млн євро на трансферах. Це космос і абсолютний рекорд клубу"

Ведучий проекту Tribuna.com "Трендець" Дмитро Поворознюк у своєму Instagram висловився про перехід Віталія Миколенка в "Евертон".


"Динамо продало Миколенко за 20+ мільйонів євро в Евертон


Нарешті за великі гроші продали власного вихованця. Давно такого не було...

На позиції лівого захисника в Динамо є дуже перспективний Дубінчак і лідер юніорської команди Вічаренко. Миколенка є ким замінити і є шанс для інших вихованців

Зараз у Динамо взагалі ідеальний шанс зробити епічну та рекордну трансферну кампанію


З єврокубків вилетіли, в чемпіонаті нижче другого місця не випадуть.


Уявіть якщо:

БУЩАНА продають за 10 млн євро. Заміна - Бойко та Нещерет. Нещерет закриє цю позицію на 10 років

ШАПАРЕНКА продають за 15 млн євро. Заміна - Бражко та Яцик. Два лідера центра поля в юніорському Динамо. Вони зрілі і мають багато сильних скілів.

ЦИГАНКОВА продають за 15 млн євро. Тут складніше. Є Діалло та Волошин із U19, Цитаішвілі в оренді, є Вітіньйо та Вербіч яких можна пробувати на правому фланзі, є Лєднєв який з іншими скілами.

СУПРЯГУ продають за 5 млн євро. З форвардами перебір, а Супрягу все ще можна продати!?

Рамірес, Шкурін, Кулач, Антюх, Шепелєв, Шабанов, Андрієвський - на них не сильно розраховує Луческу, на кількох з них можна сумарно зібрати до 5 млн євро.

Взимку Динамо може заробити 70 млн євро на трансферах. Це КОСМОС і абсолютний рекорд клубу.

Колись Шахтар продав бразильців на 100 млн євро за одне вікно І показав як можна в Східній Європі заробляти на трансферах.

Динамо може зробити щось подібне, але тепер зі своїми вихованцями. Що ще крутіше

Якби це вдалося, Динамо отримало багато іміджевих перемог:


Ця хвиля зробить поштовх і футболісти Динамо будуть цікавіші для європейських скаутів


Молодь побачить, що їхній клуб це трамплін, а не клітка чи банка


Суркіси цим аргументом зможуть відповідати на більшість критичних запитань


Ці кошти можна інвестувати в інфраструктуру та нових молодих гравців, зробити реконструкцію стадіону ім. Лобановського, а не ділити гігантський і дорогий НСК з Шахтарем.


Дати новий поштовх для прогресу гравцям, які вже не мають мотивацію грати в УПЛ. Це також і плюс для збірної.


Динамо може бути конвеєром по вирощуванню талантів, і несподівано стати комерційно успішним клубом.


Це трансферне вікно точно буде цікавим...".


Фото - зі сторінки Дмитра у Facebook
Циганкова Раміреза и Супрягу я б все ж притримав. Супрягу в контратакувальній грі як і Циганкова можна використовувати добавити Вітіньо і сенегальця, вернути Чече. Повторююсь їх потенціал можна максимально використати випускаючи на 35-45 хвилин разом при умові якщо вони також будуть відразу циплятись при втраті м'яча обов'язково. Рамірез для позиційних атак, але йому потрібен тривалий час для адаптації, благо є латиноси в команді. Що робити з Ледневым, можливо в Дніпро на рік в оренду з правом викупа. Андріївського в Металіст. Кулачка в Зорю чи Ворсклу.
"Трендець" Дмитро Поворознюк не протрезвел.. Витю и Шапу за 15 лямов..
Сховати
Суповой набор, За Витб никто не даст 15 . ни одного сезона не выдал топового.Все на нашем уровне. Шапа ,если прибавит весной - могут дать 15 , он -без перепадов...
Циганковача))) комп завис на прізвищі Вербич)
Таких журналістів в мішок і з моста... Продати всіх і 19річними гравцями декілька років програвати не тільки кротам а й Дніпру з іншими? Одного-двух ще, максимум, ще продати: Циганковача (бо вже виглядає демотивованим тут грати, і заміна є), і декількох не дуже важливих: Андрієвського, Шепелева, Супрягу, Леднева, можливо Кенджору та Вербича.
Миколенку є заміна - Дубінчак/Вівчаренко , а от хто замінить Циганкова?
Якщо продавати то з позицій де у нас перебор (Депена, Шепелєв, Андрієвський, Лєднєв) і купити вже кінець кінців опорного.
Сховати
Kote, в U-19 капитан команды Бражко уже готов ИМХО на подмену Сидору. И высокий и обученный с хорошей школой даже родом из того же запорожья. Зачем покупать когото, на позицию котрого уже есть обученный талантливый опорник с шикарными физическими данными, котрого надо только грамонтно подводить к перввой команде?
Сховати
Spasibo Dedu za Pobedu, не бачив Бражка тому нічого неможу сказати за нього, те ж саме стосується інших молодих гравців з ю19.
Ви пропонуєте награвати молодих гравців, що я також підтримую, але чи незатягнеться таке награвання?
Сховати
Kote, Ну пред глазами пример того же Миколенко, котрый спокнйо заиграл, когда вылетели все левозащи и играл 4 Года стабильно, сечас ушелв англию. Недавний пример - Забарный. Вылетели всё, парня подтянули и поитогу полтора года в основе, основвной на евро.... ИМХО по 1-2 человека постепенно надо подводить, а напримеруже немолодого Андриевского отпускать уже в другой клуб, такак он другой формации игрок чем тот же сидор, а Бражко по сути уже по физике и ровт и вес как Сидор, но он молодой с прекрасной школой нашей академми, он уже более гибкий, техничный и обученный чем Сидор в его годы, он уже вполне может выходить на замену хотя бы
Продаж Миколи і майбутня продаж Віті важлива перед усім тим що коли батьки талановитого хлопчика будуть вирішувати в яку академію його віддавати це буде не яким-небудь аргументом .
Как итог надо продвать - но с умом, когда потеря не будет критической и команда соможет безболезненно ее прежить, чтобы и далее перетендовать на поеду и в ЧУ и сотвественно на выход в ЛЧ, где собственно и сможет показать весь свой луший товар лицом пред представителями более богатых клубов и лиг! А так распродать пол команды в одно трансферное окно всех лидеров, поставить наих место 3-4 человека из U-19 и тогда уже моджно и не надеяться на победу хотя бы над теми же кротами, где тока этим летом отоварились на 50 лимонов евров качественными испполнителями, которые как бы нам не нравилось, но уровнем по выше гораздо, даже тех кого прикупили и подписали мы
1) Продвать в одно трансфкрное окно по 2-3 лидера - это самоубийство
2) Продавать нужно, кода реально есть кем заменить - в случае с Миколенко это наблюдается и его отсуствие без особых потерь даже правоногий Караваев закрывал
3) Для того чтобы продать того же Цыганкова, котрый как бы у нас самый результативный игрок и делает чуть ли не половину креатива -нужно чтобы "условный Цыганков" был на подмену, когда в его же случае он занимал место ушедшего лидера Ярмоленко, и должен был соотвествать...и как показало вермя соотвествует ... теперь задайте вопрос, есть ли сечас в системе Динамо кто будет соотвествать уходу Вити.... возможно Диалло, но надо пробывать ЕГО УЖЕ СЕЧАС И СРОЧНо, чтобы кпримеру Витю можно было продавать летом как показала практика Гио не того калибра, Волошин пока только "бежит" и не более...
4) Реальный шанс в этом году должен получать в первой команде капитан U-19 - высокий опроник Бражко на подмену Сидору
5) Коля Шапаренко только-только втрой сезон прводит на уровне топ хавчика, при том что на высокий уровень премьерлиги его привлекли еще в 2016-м...
Шепаренка в наступному році можна буде за 25 продати. Тому, за цей рік він ще допоможе Динамо і ціна виросте))
Не ну дело нужное . Тут даже без вопросов . Если реально смогут провернуть такое там и больше капнет . Вопрос ток что дальше ? Опять будет отмазка что молодые игроки нужно время и т.д. Я понимаю продавать имея уже реально замену тем кто уйдет . А в нашем случае это на грабли похоже и движение по кругу .