22 грудня 2021 11:27
15

MEGOGO і канали "Футбол" будуть конкурувати на тендері про єдиний телепул Прем'єр-ліги

У наступному сезоні українська Прем'єр-ліга отримає єдиний телепул, а на тендер на показ матчів чемпіонату країни з футболу вийдуть дві компанії. Таку інформацію озвучив ведучий програми ТаТоТаке Сергій Болотников.


За його словами, в ситуацію з телепулом включився президент УАФ Андрій Павелко, а конкурувати за показ матчів УПЛ будуть телеканали Футбол і стрімінговий сервіс MEGOGO.


"Контракт телеканалів Футбол на трансляцію матчів УПЛ закінчується влітку. Андрій Павелко дуже сильно включився з ідеєю, щоб при ньому був створений єдиний телепул. У регламент з атестації внесений пункт, що клуби погоджуються передати медіаправа Прем'єр-лізі", — розповів Сергій Болотніков.


"Друге, Павелко підключає до цієї історії компанію, яка сертифікована УЄФА. Тобто, якщо будуть у клубів якісь претензії до цього і вони заходять судитися, то будуть змушені це робити з УЄФА".


"Хто буде на новому тендері? За моєю інформацією, станом на зараз "плюси" дали задню і не планують боротися за єдиний тепепул. Будуть канали Футбол і MEGOGO. У кулуарах кажуть, що MEGOGO - беззаперечний фаворит майбутнього тендеру. Але не все так просто. Футболи боротимуться до останнього. MEGOGO потрібно буде перебити пропозицію каналів Футбол, а зараз це 5-6 мільйонів доларів, які вони платять зараз, плюс ще пару мільйонів йде на продакшн".


Раніше повідомлялося, що УЄФА висловив підтримку Української асоціації футболу і спробує допомогти зі створенням єдиного телепула.


У нинішньому сезоні телеканали Футбол 1/2/3 транслюють домашні матчі 13 клубів Прем'єр-ліги. Медіахолдинг "1+1" — домашні матчі Динамо, Зорі та Дніпра-1.

Здесь жаба и гадюка. Одни дорого запрашивают за месяц доступа, другие сепаро-тв и поливание всех дерьмом. Не тем ни этим пользоваться не охота. Буду ждать, что решат без нас, а потом что то думать.
Ну реально посмотреть 2-3 матча в месяц за 300 грн. Ну такое себе удовольствие. При чем 2 из 3 это унылая УПЛ.
А Беня с Сурками могли бы мошной и потрусить. Это не такая уж неподъемная сумма для этой компании. В прам тайм на плюсах реклама очень дорогая.
Короче, тут теорема Эскобара получается.
Если Ахмет ТВ будет траслировать домашние матчи Динамо и продолжать поливать киевлян своей клеветой и еще и в этих матчах мычащие унылые комментаторы будут болеть против Динамо, это бред полнейший.
Мегого дороговато будет, но тут хз. Многое будет зависеть от того, как будет формироваться ценовая политика, какие будут предложения. Хорошо, если бы они их разработали несколько.
Если выиграет Мегого, возможно, буду платить.
Ну Ахмет ТВ точно платить не буду. Даже если никаких других вариантов смотреть не будет. Лучше уже куплю абонемент тогда, а о выездных матчах буду отчеты читать.
Якщо Мегого виграє тендер, то населення України практично залишиться без футболу. Як монополіст Мегого ціни задере ще вище, а вони і зараз для абсолютної більшості людей є недоступними. Хто згоден платити приблизно 500 грн. на місяць лише за футбольні матчі, які йдуть окремим пакетом? І плюс ще як мінімум 150 грн. за інші телеканали (новинні, розважальні та ін.)? А попереду ще велетенське зростання комунальних тарифві. І що люди будуть вибирати - тепло, газ, електрика в домі чи футбол? У разі виграшу Мегого Футболи Ахметова будуть просто ліквідовані як збиткові. Так, у них все спрямовано на прославляння Шахтаря, але хоч ціни доступні, а з Мегого на нас чекатиме великий футбольний телеголодомор.
Сховати
Africanda-S, ціни у них доступні, бо вони нічого крім УПЛ і збірних не показують. Туреччина і Нідерланди взагалі нікому не цікаві.
Africanda-S, згоден абсолютно. Якщо Футболи будуть, то ситуація не зміниться з нинішньою. Ті ж Грачьови та Круторогови будуть продовжувати поливати лайном на Динамо. Навіщо воно Суркісам - такий єдиний пул?
А Мегого... Вже зараз абсолютна більшість вболівальників не може ,,витягнути" їхню цінову політику, а якщо ще щось добавиться за УПЛ?!!!! Та ну їх!!!!
Один-два матчі в турі якось подивлюсь деінде.... А матчі Минай-Десна, Олександрія -Верес... Якось не вмру і без них! Вибачте мене , фанати цих клубів
Africanda-S, на чорну п'ятницю купити рік максимальної підписки коштувало 1820 грн, якщо скинутись двом - по 910 грн на 12 міс. А це 76 грн на місяць. Ну тоді питання, - хіба це висока вартість за тв, серіали, фільми, і практично весь футбол??!!))
Africanda-S, досить нести хрінь. Максимальна підписка коштує 299, якщо брати на більший час то дешевше, суто футбольна 150 грн здається. Ніхто вам не повинен нічого транслювати безкоштовно, якщо для вас 150 грн це дорого ( а з другом можна і навпіл, так як з одного аккаунту можна користуватися на 5х пристроях), то забудьте про футбол, і не плачте. Але більше дивує що ця сума = 1 ращ попити пива в пабі, чи 2 пачкам сигарет, але більшість з нас буде палити кожного дня , а на розвиток ТВ грошей нема
Нас ждет 1.подорожание контента. 2. если выиграет Мегого, существенное урезание аудитории украинского футбола. Доступ к сервисам Мегого есть дай Бог у 10% страны, процентов 90 страны украинский футбол смогут посмотреть только в ютубе и первую лигу. Пиратских трансляций Мегого нет. Все это приведет к тому, что мы потеряем остатки тв-аудитории, даже нынешние 3.5-4 тысячи в среднем на игре УПЛ будут и дальше падать. Потому что популяризации лиги НЕТ!
Сховати
Умник, мало кто это понимает, к сожалению принцип продолжать "морозить уши на зло бабушке" все принимают на ура.
це поки ще немає пиратських трансляцій.. Майже немає. Хоча вряди-годи і зустрічав, передивляючись ЛЧ і ЛЄ. З"являться згодом і трансляції ЧУ . Все рано, чи пізно з"являється
Надеюсь на победу Мегого, как раз выездных матчей Динамо и не хватает у них.
Тут є 2 варіанти розвитку подій. Перший - виграє Мегого, але в них немає ресурсної бази для продакшину. Доведеться брати їх збоку, наприклад та ж група каналів 1+1 медіа. ОллТВ вже готове до цього давно. Викуп прав Мегого означатиме нове підняття цін на підписки. Або формування окремого тарифу чисто на УПЛ.
Другий варіант, перемагає ОллТВ, і Мегого або купляє в них права, або здійснює бартер: ви нам УПЛ (транслюємо ваші Ф1/2/3 в себе на платформі), а ми вам умовну Ла лігу, або Серію А.
Який сенс віддавати права Гебельс ТВ??? Хтось ще надіється, що вони стануть об'єктивними??? Клубні канали шлактаря показуватимуть всі матчі Динамо? Нонсенс!
Сховати
100%