10 грудня 2021 00:39
15

Остаточно прощаємося з надіями на пряму путівку в ЛЧ. Сербія випередила Україну у таблиці коефіцієнтів УЄФА

Напередодні пізно ввечері завершилися групові етапи єврокубків сезону-2021/22. Залишається зіграти тільки один матч - "Тоттенгем" - "Ренн", який був перенесений через спалах коронавірусу у таборі лондонського клубу.


Але це на позиції України у таблиці коефіцієнтів не вплине жодним чином. Навіть якщо "Тоттенгем" не виграє і вилетить, то далі пройде "Вітесс" з Нідерландів, які вищі за нас у рейтингу.


Про провальний виступ українських клубів у цьому сезоні вже і до цього було сказано достатньо. А тепер же, після проведення 6-го туру, можна стверджувати, що наша асоціація точно втратила шанси (навіть на мрії) на пряму путівку у Лігу чемпіонів у сезоні-2023/24.


А сталося це тому, що "Црвена Звезда" та "Партизан" заробили чергові очки для Сербії, що опустило Україну вже на 12-те місце. Нагадаємо, що 11-та сходинка ще залишала певні шанси, що чемпіон потрапить у групу ЛЧ за певних обставин.


Окрім того, Україну може випередити ще і Бельгія, яку навесні представлятиме "Гент" Романа Безуса. Хоча відрив залишається немалим. Правда, про те саме думалося і перед стартом сезону, і не вірилося, що Сербія нас дістане. Насправді вийшло все інакше.


Україна єдиною з топ-15 втратила всіх свой представників. А набрані 4.2 бала виглядають не просто провально...


Ну как бы мы перемещаемся на 11 место в случаи если москали проиграют все матчи.
Какая разница ..."Путь чемпионов третьих стран " нормальная дорога в группу ЛЧ
НЕМАЄ ПРО ЩО РОЗМОВЛЯТИ - СУРКІС, АХМЕТОВ, КОЛОМОЙСЬКИЙ, ЯРОСЛАВСЬКИЙ - ГРОБОВЩИКИ УКРАЇНСЬКОГО ФУТБОЛУ. ЇХНІЙ БОГ - МАМОНА, ПЛЮВАЛИ ВОНИ НА ФУТБОЛ,УКРАЇНУ І НА ВБОЛІВАЛЬНИКІВ. ДОПОКИ У НАС Є 73% ДЕБІЛІВ ДОТИ НЕ БУДЕ НІ УКРАЇНИ, НІ ФУТБОЛУ, НІ АРМІЇ, НІ ВІРИ, НІ МОВИ. РАБАМ ЦЕ ВСЕ НЕ ПОТРІБНО, АЛЕ РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ, ТОМУ ЩАСЛИВО БОВТАТИСЬ В ЛАЙНІ РІДКОМУ!
Сховати
1961, По-перше, зніміть капслок, а то виглядає, як істерика. По-друге, якого дідька ви змішали все й усіх. Мамона, 73% дебілів, рабів до раю не пускають... що це за потік свідомості. Відпочити вам треба. І негайно
если проигрівать финам , казахам и молдованам, то скоро опустимся ниже Андорры
Нічого, менше наші отримають від УЄФА бонусів у вигляді грошових виплат, але в ЛЄ та ЛК можна заробити більше очок і тим збільшити рейтинг .Очки там, як не дивно, впливають на рейтинг так само ,як у ЛЧ. Де ж заробили на той рейтинг серби ,як не в ЛЄ!!!! Нехай тепер оті партизани покувиркаються з Баваріями та Ювентусами.А ми побачимо....І пограємо з Картами і Карабахами.Непристижно? Ну, що ж...Що заслужили!
Сховати
Написав, з Кайратами...))))
все по заслугам. нам в ЛЧ делать нечего, пусть очки набирают в ЛЕ и ЛК. по 40 лямов от УЕФА получили, усиления практически ноль. Теперь выгребайте.
Сховати
Дмитрий, да сербам и скотам есть что делать)
Сховати
В место Украины будут отгребать
Наконец то.
Все халява закончилась.
Это здорово потому что готовится теперь надо заранее.
И шо? Меня это может больше расстроить чем эта моя команда ?,которая как проститутка на херовой зарплате у ещё более херового сутинёра…?
Пазорище
Сховати
Суповой набор, ганьба - це писати "пАзорище"! В якому класі вчишся?
Сховати
dynamic1927, в тому, якому вивчают слово "сарказм"