Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 7
Їхня антична історія вкрадена в українців. Анти це українське племя яке їх поневолило і на жаль асимілювалось з дикими племенами! Ви чули коли небудь вираз "грецька культура"? Впевнений - ні! Тільки антична - принесена Антами! Ось такі греки та їхні цитрини!
Показати
1961, Звісно, поняття "грецька культура" (в різноманітних варіаціях) існує. Навіть НовийЦе не означає, що Аріс хорший клуб і т.п.
Манкурт захищає манкурта!
Показати
1961, Ви помилилися гілкою)
НЕМАЄ ПРО ЩО РОЗМОВЛЯТИ - СУРКІС, АХМЕТОВ, КОЛОМОЙСЬКИЙ, ЯРОСЛАВСЬКИЙ - ГРОБОВЩИКИ УКРАЇНСЬКОГО ФУТБОЛУ. ЇХНІЙ БОГ - МАМОНА, ПЛЮВАЛИ ВОНИ НА ФУТБОЛ,УКРАЇНУ І НА ВБОЛІВАЛЬНИКІВ. ДОПОКИ У НАС Є 73% ДЕБІЛІВ ДОТИ НЕ БУДЕ НІ УКРАЇНИ, НІ ФУТБОЛУ, НІ АРМІЇ, НІ ВІРИ, НІ МОВИ. РАБАМ ЦЕ ВСЕ НЕ ПОТРІБНО, АЛЕ РАБІВ ДО РАЮ НЕ ПУСКАЮТЬ, ТОМУ ЩАСЛИВО БОВТАТИСЬ В ЛАЙНІ РІДКОМУ!
Показати
1961, По-перше, зніміть капслок, а то виглядає, як істерика. По-друге, якого дідька ви змішали все й усіх. Мамона, 73% дебілів, рабів до раю не пускають... що це за потік свідомості. Відпочити вам треба. І негайно
якби шахтьор то вересу було б зараховано 0:3 технічку, а динамо перенесуть на весну
Показати
1961, з одного боку справедливо, якщо буде тех. перемога. Але ж це ще молодь і їм самим потрібно більше ігрової практики.
Тому яб хотів, щоб наша молодь такі зіграла цю гру.
продукта " родного" немає. А ви рідні чи свино-собаки рашистські? Рідною, будь ласка, соловїною а не москальською!
Показати
1961, бедный, вы, бедный. Пошлите меня "за поребрик" за то, что Мегого херовый сигнал мне за мои деньги продаёт. Будете в тренде
театр одного актора, Катрусин кінозал, мірча не випусках Сидочука та Гармаша бо буде 2 червоних
Показати
В1961, Вербича на поле!
Це яким людям, відколи це москалі стали людьми?
Показати
1961, Браво
No results found.