18 серпня 2023 08:12
6

"Динамо" має здохнути, як і вся Україна". Фанати "Аріса" вихваляють путіна

Греки вірили, що "Аріс" зможе виграти у "Динамо" та обійтися без екстра-таймів та серії пенальті, тому були засмучені тим, що все вирішувалося за допомогою 11-метрових ударів. Фанати "Аріса" впевнені в тому, що їхній клуб був сильнішим і заслуговував пройти в наступний раунд, але успіх був на боці "Динамо". Починаючи з того, що основний воротар "Аріса" отримав травму та пропустив другий матч. Греки вважають, що український клуб розгромно програє "Бешикташу" і з ганьбою покине турнір, тому вболівальникам "Динамо" не варто радіти після перемоги в серії пенальті.


На жаль, не обійшлося і без "бруду". Фанати "Аріса" у соцмережах масово вихваляють путіна, бажають смерті українцям та Україні, а гравцям "Динамо" розбитися літаком. Звісно, далеко не всі коментарі у такому стилі, є й ті, хто підтримує Україну, але це здебільшого вболівальники інших грецьких клубів. Серед усього цього бруду постарався пошукати думку тих, хто таки вирішив прокоментувати футбол.


"Динамо" має здохнути, як і вся Україна", - фанати "Аріса" вихваляють путіна - изображение 1

"Динамо" має здохнути, як і вся Україна", - фанати "Аріса" вихваляють путіна - изображение 2

"Динамо" має здохнути, як і вся Україна", - фанати "Аріса" вихваляють путіна - изображение 3

Geladaras: Шкода, що все вирішувалося у серії пенальті. Нам не пощастило, що травмувався основний воротар. Це не додало впевненості захисникам. Був би сьогодні на воротах Куеста, все закінчилося б за 90 хвилин. На жаль, ми програли в матчі, який не повинні були програвати.

Sereti: Ми точно були не гіршими за "Динамо". А якщо дивитися за сумою двох матчів, то "Аріс" виглядав гідніше. Якби у першому поєдинку реалізували всі моменти, то не довелося б нервувати у Бухаресті. Та ще й травма головного воротаря. Мабуть, успіх відвернувся від нас у цьому протистоянні.

Elvin: Соромно за "Аріс". ПАОК виграв, "Олімпіакос" зіграв унічию та пройшов далі, АЕК виграв, "Панатинаїкос" програв, але пройшов далі після серії пенальті. І лише "Аріс" вилітає з єврокубків, та ще й від слабкого суперника. Не можна претендувати на щось серйозне з такою слабкою реалізацією моментів.


Micha: "Динамо" має здохнути, як і вся Україна. Путін – це наш друг, він може однією ракетою збити літак "Динамо" і подивимося, які тоді жести показуватимуть представники українського клубу на похороні.

Kasmer: Якби Бущан зустрівся мені на вулиці, то я змусив би його плакати і просити вибачення. Він не мав права провокувати фанатів. Він просто боягуз, бо знав, що його за це не покарають.

Golias: "Динамо" ганебно програє "Бешикташу" два матчі та залишить турнір. Бажаю Бущану пропустити по 5 голів у кожному матчі, і нехай показує свої жести.

Daftsios: Дуже шкода, що після провокацій Бущана ніхто не обговорює футбол. Думаю, що емоції влягуться в найближчі 2-3 дні. Потім можна буде зайти та почитати якісь думки про футбол.

Tiki: "Бешикташ" має зробити те, що ми не зробили. Сподіваюся, що турецький клуб жорстоко покарає українців за підтримку сумнівних організацій. Наскільки я знаю, у Туреччині також недолюблюють усі ці українські батальйони з дуже сумнівною репутацією.

Solorzano: Зрештою, деякі покладаються на успіх і вірять, що вся проблема тільки в цьому. Тому що психологічна втома величезна після таких поразок. Наша команда мала досить хороший склад, щоб обійти цю неіснуючу команду, яку ви називаєте "Динамо". Ми цього не зробили.

Theofani: Там начебто не лише Бущан показував жести, а ще один гравець "Динамо" був. Жаль, що ми сьогодні не в Греції грали, тоді б українці живими не поїхали після таких провокацій. Але я думаю, що наші ультрас запам'ятають Бущана, і якщо він колись повернеться до Греції, то потім жорстоко пошкодує про це.

Parousi: "Динамо" виглядало зляканим кошеням, яке зустріло злого собаку. Але потім українці зрозуміли, що собака сидить на ланцюгу, тому можна пройти повз нього. Ось що мені нагадав цей дивний матч. Ми грали краще, ми були швидше, сильніші і розумніші, але українці просто пройшли повз нас у наступний раунд.


Dogisos: Після першого матчу я відверто сказав, що перемога 1:0 не допоможе нам пройти в наступний раунд. Так і вийшло. Потрібно було вигравати вдома 2:0, тоді все було вирішено. На жаль, у команди проблеми із реалізацією. Хто в цьому винен – це вже не має жодного значення. Чекатимемо наступного року і чергової невдалої для "Аріса" єврокубкової історії.

Loctre: Будь-який інший клуб із Греції без проблем виграв би у "Динамо" двічі і вже був би в наступному раунді. Я вважаю, що тренерський штаб теж винен у цій поразці. Ми не виглядали психологічно готовими перемогти. Щось не так із мотивацією команди. Це частина роботи тренера. Всі інші наші клуби – ПАОК, АЕК, "Панатінаїкос" та "Олімпіакос" стикалися з проблемами, але грали до кінця. У нас так не виходить чомусь.

Mavr: Якби у нас був хороший тренер, то ми виграли б у "Динамо" у кожному матчі мінімум 2:0. Можна скаржитися на травми, на невдачу або жести Бущана, але це все неважливо. Навіть із усіма нашими проблемами "Аріс" був сильнішим. Хороший тренер використав би це. Поганий тренер просто скаржиться після поразок.

Karanikos: Ну що, чекаємо від УЄФА дискваліфікації Бущана? Чи знову побачимо подвійні стандарти? Жаль, що ніхто не кинув йому пляшку в голову, щоб він назавжди попрощався з футболом.

Mousafiri: Думаю, що ми перші спровокували українців, тож побачили таку реакцію Бущана. Я виступаю проти будь-яких банерів, висловлювань та коментарів, які не стосуються футболу. УЄФА потрібно покарати всіх, хто говорить про політику, війну чи конфлікти. Спорт має залишатися спортом.

Karyiotis: Поки Греція допомагає українцям, приймає у себе біженців і виділяє на них гроші, такі гравці як Бущан, ганьблять країну та свій клуб тим, що підтримують заборонені організації. Він має змиритися з тим, що люди можуть мати іншу думку щодо "Азову" чи подій, які відбуваються в Україні.

Asioglu: Це "Динамо" справді було настільки слабке, що ми зобов'язані були вигравати і виходити в наступний раунд. На жаль, успіх відвернувся від нас. Був би сьогодні на воротах Куеста, ми точно виграли б. Але якось усе складалося не на нашу користь.

Oliva: Фашист Бущан образився, що ми образили його нацистів-друзів? Я хочу сказати, що грекам ніхто ніколи не міг закрити рота. Ми говоримо те, що вважаємо за потрібне. Якщо Бущану прикро чути таку правду про інших українців, то настав час подорослішати і перестати бути жертвою пропаганди. Нехай переможе себе, включить російські канали та подивиться на те, що творять його друзі з невинними росіянами.

Dervisis: Що можна сказати після матчу? Ми грали краще, ми були сильнішими, ми створили багато моментів, але далі проходить "Динамо". Це футбол, таке буває навіть із "Манчестер Сіті". Але те, що українці вирішили влаштувати провокації після матчу, – це вже не можна пробачати. Після такого можу лише побажати удачі "Бешикташу". Напевно, вперше у своєму житті підтримуватиму турецький клуб.
"Нехай переможе себе, включить російські канали та подивиться на те, що творять його друзі з невинними росіянами." Нехай переможе себе, вимкне свій мозок, а замість нього використовуе січовий міхур.
немощные греки молятся на турок которые их вырезали и в жопу столетиями сношали...это какой то позор((
Їхня антична історія вкрадена в українців. Анти це українське племя яке їх поневолило і на жаль асимілювалось з дикими племенами! Ви чули коли небудь вираз "грецька культура"? Впевнений - ні! Тільки антична - принесена Антами! Ось такі греки та їхні цитрини!
Сховати
1961, Звісно, поняття "грецька культура" (в різноманітних варіаціях) існує. Навіть НовийЦе не означає, що Аріс хорший клуб і т.п.
Що можна сказати про футбол : Динамо переважало затюканий пенсіонерський аріс у всьому, якби не судівська вакханалія то навіть не було б про що говорити, придуманий пенальті Австралопітеком та не поставлених парочка у ворота аріса Австрійцем! А на рахунок що грекам не заткнути морду нехай згадають Сашка Македонського, македоняни не греки, як він їм бамбулєй навішував, найнепотрібніша країна в ЄС, постійні дефолти, зверх заборгованості і т.д. Нічого не виробляють, нічого не вміють, пасуть кози і балаболять! Фу!
В принципе соглашусь, что по игре мы были слабее. Но выиграли все равно заслуженно. Потому что у Динамо есть Азов, а у Ариса, судя по комментариям, есть куча неадекватных болельщиков. Когда-то Греция была колыбелью европейской цивилизации, но то была другая Греция...