8 грудня 2021 17:16
6

Сергій СИДОРЧУК: "Якщо винести за дужки результат, було досить багато позитиву в цій Лізі чемпіонів"

Хавбек "Динамо" Сергій Сидорчук поділився думкою про гру команди в Лізі чемпіонів.

- Команда ближче до Ліги чемпіонів або Ліги Європи? Де хочеться грати?


- Хочеться грати в Лізі чемпіонів і тут прогресувати. Якщо винести за дужки результат, мені здається, було досить багато позитиву в цій Лізі чемпіонів, ніж у минулій. З точки зору результату, так, він, можливо, негативний, але по грі, думаю, ми зробили певний крок.

Всі знають, що в Лізі чемпіонів досить великі преміальні для команд. Ми - не виняток. Хочеться дотримуватися норм fair play, не хочеться, щоб це була якась екскурсія. У Лізі чемпіонів ти граєш навіть не щороку.

Не вистачає десь цілісності проводити два якісних тайми, але в плані контролю м'яча є позитив.

- Що говорить вам Мірча Луческу? Яка мотивація?

- Мотивація провести матч, щоб не було соромно, щоб ми отримували задоволення від гри. Наприклад, це було в другому таймі з "Баварією". Плюс бонуси – - сказав Сидорчук.

Щось я не пам'ятаю, щоб при Лобановському результат виносили за дужки. У цьому принципова різниця між ним і цим ... не будемо згадувати поночі...
Позитивным у вас, Сидор, сейчас может быть только тест на ковид...
Один тайм из ДЕСЯТИ провели нормально и уже позитив!!! Какой контроль мяча ? В Мюнхене вы вообще не видели ! Вы выиграли один тайм из десяти только потому, что Баварии было насрать на результат и был задел первого тайма. Походу уровень Серёжи - это игры против Мариуполя.
Сплошной позитив.
И что же у вас было позитивного в этой ЛЧ?
Сховати
Ватель, як я зрозумів Сидорчука, його думка про покращення в порівнянні з минулою участтю в ЛЧ, конкретно, "позитив в плані контролю м"яча"