29 листопада 2021 18:58
9

Джерело: "Динамо" веде пошук гравців на три позиції. Вільї і Бобока, швидше за все, в клубі не буде

Журналіст Ігор Циганик в ефірі шоу "Циганик LIVE" розповів про трансферні плани "Динамо".


- Трансферна політика "Динамо" буде не настільки активною, як влітку. Немає сенсу посилювати команду виключно під Чемпіонат України. Кадрів киян вистачить для того, щоб дограти чемпіонат і дати шанс деяким футболістам. Той же Вербич мало грав. Що стосується трансферних цілей "Динамо"... Не знаю конкретно про Вілью (на фото) і Бобока, але думаю, що, швидше за все, в київському клубі їх не буде. А от кого шукають динамівці, так це нападника. Також два центральних захисника "Динамо" відіграли майже весь рік. Це Сирота і Забарний. Вони зовсім молоді. Луческу розуміє, що повинен бути один досвідчений центрбек. Як свого часу був Сосніхін. Також йде пошук центрального півзахисника. Для того, щоб створити конкуренцію Буяльському. Але поки без конкретних прізвищ. Луческу дуже задоволений Вітінью і Шапаренко.

,,Дограти чемпіонат"! Це ж треба таке ляпнути!!!!!!!! І це коли боротьба з Шахтарем іде ,,ніздря в ноздрю"!!!!! Що він курить, отой Циганик?!!!!
Дурня! Якщо хтось і потрібен терміново, так це опорник
І ще скажу, що весною боротьба за чемпіонство в Україні куди принциповіша і важливіша ,ніж та Ліга Європи, навіть якщо б туди і пробилися!
Так що, фантазії Циганка якісь зовсім вже недолугі!
Центральный нападающий и 10-ка - самые проблемные позиции, это и так понятно. Мы очень мало бьем в ЛЧ, нужны люди способные делать разницу на этих позициях. В первую очередь с хорошей технической оснащенностью. А такие игроки стоят очень дорого. Так что или игроки с заканчивающимся контрактом или продолжать просеивать молодежь c периферийных лиг. Я бы подумал о рынке Японии/Кореи, те же Маеда, Уеда и тд.
Откуда молодой салабон,может помнить Директора?
балабол
Хотя Витинью и левый, но вполне может составить конкуренцию Буяльскому в центре.
как всегда наплел что попало, Луческу доволен Витиньйо, хотя тот еще себя не проявил. Зачем центр защитник, если есть Забарный, Сирота и скоро подтянуться Бурда с Поповым. Ищут центрального полузащитника в конкуренцию к поднападающему Буяльскому)))
Сховати
4ubays89, Ну и Соснихина он тоже видел :))
4ubays89, ну это же Цыганык. Скоро поток сознания на футбольную тему прзвут Цвнаныком. Будет как Титушка)