27 жовтня 2021 18:52
63

"Маріуполь" - "Динамо" 1:2. Кубок України. 1/8 фіналу. Кияни створили собі непотрібні проблеми в кінцівці матчу з аутсайдером Прем'єр-Ліги

"Маріуполь" - "Динамо" 1:2


"Маріуполь": 12. Турбаєвський - 55. Драмбаев, 86. Удод, 91. Петерман, 97. Холод - 6. Чех, 9. Мішньов, 8. Очеретько, 11. Кащук, 7. Топалов - 21. В'юнник
Запасні: 31. Кудрик, 95. Стасюк, 35. Мампассі, 99. Меліченко, 5. Клименко, 33. Шостак, 14. Спiровський, 20. Микитишин, 71. Світюха


"Динамо": 71. Бойко - 24. Тимчик, 25. Забарний, 13. Шабанов, 20. Караваєв - 5. Сидорчук, 10. Шапаренко, 17. Лєднєв, 99. Антюх, 7. Вербич - 73. Шкурін
Запасні:
1. Бущан, 94. Кендзера, 16. Миколенко, 34. Сирота, 8. Шепелєв, 19. Гармаш, 15. Циганков, 22. Витинью, 9. Рамірес


"Маріуполь» - "Динамо" ON-Line


Превь'ю


Сьогодні в Маріуполі чинний володар Кубка України "Динамо" розпочне захист свого титулу з місцевою однойменною командою.


Для киян цей матч стане першим у розіграші Кубка України сезону 2021/22, а от "Маріуполь" вже встиг стартувати в турнірі, обігравши в 1/16 фіналу «Волинь» у серії післяматчевих пенальті (0:0 в основний час, 6:5 по пенальті).


Слід також зазначити, що сьогоднішній матч – перший з двох, які команди проведуть у Маріуполі найближчими днями. У суботу, 30 жовтня, "Динамо" належить знову вийти на поле стадіону ім. В. Бойко, але вже в рамках поєдинку чемпіонату України.


Враховуючи це, не можна виключати ймовірності серйозної ротації від головного тренера киян Мірчі Луческу. Так, навіть не полетіли в Маріуполь на кубковий матч Віталій Буяльський, Карлос де Пена, Олександр Андрієвський і Владислав Супряга, який отримав пошкодження.


Зате готові допомогти киянам Денис Антюх, Ілля Шкурін і Руслан Нещерет, які не часто останнім часом потрапляли в заявку команди. Не виключено, що з перших хвилин зіграють і футболісти, які також не мали стабільної ігрової практики – Артем Шабанов, Олександр Караваєв, Богдан Леднев і Беньямін Вербич.


Якщо говорити про склад "Маріуполя", то його передбачити досить складно, враховуючи постійну ротацію, викликану невдалими виступами команди в цьому сезоні (всього 4 набраних очки і останнє місце в турнірній таблиці Прем'єр-Ліги).


Орієнтовний склад "Динамо":


Бойко - Тимчик, Сирота, Шабанов, Караваєв - Сидорчук, Шапаренко, Леднев, Вітінью, Вербич - Шкурін


Арбітром сьогоднішнього матчу буде Андрій Коваленко. Його асистенти - Олександр Павлінов і Віталій Сухіна, резервний арбітр – Дмитро Панчишин.


Пряму трансляцію матчу, який розпочнеться о 17:00 за київським часом, дивіться на телеканалах "Футбол 2" та "Футбол 3". "Динамоманія" проведе текстовий онлайн поєдинку.

Дуже не сподобались сьогодні Антюх і Лєднєв...Останній так взагалі зіграв , напевно, що самий поганий матч за Динамо ( включає матчі на зборах)... Бодя, постійно втрачав мяч, незрозумілі паси на партнерів не точні виконував, з убойних позицій не попадав в ворота , а один раз так взагалі попав у воротаря....з 7 метрів.....Постійно програвав єдиноборства і грав зовсім невпевнено і непереконливо...Він не гравець основи - це точно , а тут показав , що й на лавці в нього зайве місце....Якщо так буде " грати " і надалі , то повторить шлях Цітіїшвілі....
Сховати
SheriFF_2, имхо, ему не хватает уверенности в себе
Игру не видел, по обзору, бросился в глаз словенско-белорусский дуэт, в самом украинском клюбе:-)
Пройти будку в кубке полуторным составом, и забыть. не вижу поводов больше обсуждать эту игру. те кто не пользуется шансами - это исключительно их проблема, дед всё видит. В субботу поговорим) там только тотальный вынос
Поки що Вітіньо, Рамірес і Шкурін не вражають, тай взагалі жоден із новачків поки навіть суттєвої конкуренції не створив у складі, тут можливо потрібен час, ну побачимо після зимових зборів. А якщо про сам матч то Динамо мало впевненіше перемагати, гол на останніх хвилинах тривожний дзвіночок..
В команді немає лідера,немає технічних гравців,які б тягнули за собою команду,давали впевненості іншим, більшість бояться , навіть проти Маріуполя, грати розкуто ,впевнено, легкий пресинг і команда сипеться,якби пропустили перші,то було б дуже важко! Висновок: працювати над психологією гравців, ну і обов'язкове підсилення!!
Сховати
не согласен - Цыганков и Шапа норм. Де Пена тоже неплох. Бывает и Буя технично сыграет. Да и Эрик блистал в предыдущем клубе. У Тымчика скоростная техника. Забарный как для защитника хорош.
Сховати
bezlim, Циганкову бракує впевненості і поруч сильних гравців,щоб прогресувати; Шапаренко впевнений в собі,це допомагає йому не боятися і грати вперед; Буяльський показує непоганий рівень футболу на рівні ЧУ, на вищому рівні він не замітний; Тимчик бігунок,який дуже часто з пасами помиляється, бракує холоднокровності; Забарний - єдиний плюс це габарити, а так ,то швидкості потрібної немає, першого паса немає, грати вперед боїться,зазвичай на воротаря грає!!
ZIZU10, у вас единственный нормальный пост и тот заминусовали.Или здесь куча кротов или идиотов.
По второму тайму вообще некого выделить. Родригес вообще никакой. Медленный. Всю борьбу проигрывает. Шкурин более перспективен как по мне.
Сховати
консульт, это из-за роста, он пока клешни передвинет...

надо использовать его лучшие качества
консульт, Родрігес в Труа грає
Ледньова негайно в оренду ,наприклад у Ворсклу, Антюха в Зорю,хлопці взагалі без практики,тому й рівень ніякий. Шепеля і Андрієвського віддати /продати.Купити 1-2 якісних ЦП .Потрібно освіжити центр, бо буде біда! + ситуація з "напом " остається відкрита..Рамірес поки що "без коментаріїв"
жесть второго тайма
Эх, разница между Барсой и Динамо увы выше, чем межу Динамо и Арендуполем(
Показали свой уровень с никаким мариуполем.