22 жовтня 2021 08:10
14

"Найближчим часом він буде виходити у стартовому складі, а не де Пена". Циганик - про перспективи Вітінью

Коментатор і журналіст Ігор Циганик в ефірі авторської програми "Циганик LIVE" вважає, що Вітінью витисне з основи "Динамо" Карлоса де Пену.


"По тому, як Вітінью зіграв у Барселоні, думаю, найближчим часом він буде виходити у стартовому складі, а де Пена все-таки з лави запасних. Я так собі уявляю.


Вітінью у поєдинку з "Барселоною" виглядав дуже переконливо. Ті 15-20 хвилин, які він зіграв, він провів непогано. Помітно, що у нього дуже хороша техніка, відразу йде обігравати один в один, у нього дуже важко відібрати м’яч.


Антюху поки що немає місця. Але він був в делегації у Барселоні. Думаю, на нього розраховує Луческу", - сказав він.

А на мой взгляд, всё-таки можно было бы попробовать Диалло даже до зимних сборов. Хотя бы в ЧУ или Кубке. Уж слишком хорошо он смотрится в Ю-19. А вдруг?
Витинью нужно пробовать справа, вместо Циганкова. Слева нужно наигрывать Диалло.
Сховати
Gry, я надеюсь это не тот случай, когда у дураков мысли сходятся:)))
Чому куплені за 40 млн гравці кротів відразу без адаптації дають результат в команді і роблять на полі різницю , а в Динамо адаптація легіонерів затягується на 6-12 міс....???? а згодом - оренда в інший клуб....??? Що не так " в датском государсве",,,???
Сховати
SheriFF_2, вони теж бувають довго на адаптації. Патрік, наприклад, геть не грав. Тейшейра...
Сховати
Кепа, та згадать навіть Вілліана, який дуже довго добирався до основного складу. При містері у кротів теж була така традиція довго "готувать" бразил до основного складу.
SheriFF_2, а зачем им адаптация? Они меняют один бразильский клуб на другой)))
SheriFF_2, потому что наши куплены за 6 лямов, а не за 20
SheriFF_2, по конкретнее, какой результат? Один помню от Реала.
Де Пена в етом сезоне очень пасивен. Играет, но как-то не так.)))) Так же как и Миколенко, Шапаренко. Играют нормально, но нет огонька, как в прошлом сезоне.)))
Сховати
KeL, по Шапе не согласен, единственный кто питается что-то сделать, повлиять на игру.
KeL, согласен, и зачем де Пену вообще продлили? Неужели Антюх настолько хуже? По-моему он уж точно готов что-то доказывать и бороться за место в составе
Сховати
psv, не в обиду но мне кажется что Антюх средний игрок для ЧУ, в ЛЧ ему вообще нечего делать, Де Пена очень хорош в ЧУ из-за свой левой ноги, которой он может отдать или ударить без серьезного прессинга от команды противников а вот в ЛЧ его накрывают, а других козырей у него нет, ни скорости ни техники
Сховати
по этому Витиньйо выглядит предпочтительней на этой позиции в ЛЧ, мне хотелось бы увидеть Диалло в 1-й команде хотя бы в ЧУ