12 жовтня 2021 18:59
10

Фінляндія обіграла Казахстан і наздогнала Україну в турнірній таблиці групи

Фото - Depositphotos.com

Сьогодні в Нур-Султана збірна Казахстану в рамках відбору на ЧС-2022 приймала команду Фінляндії, пише zbirna.com..


Підопічні Талгата Байсуфінова вже позбулися будь-яких шансів на попадання у фінальну частину світової першості в Катарі, а ось у фінів вони ще є. Не дивно, що «пугачі» були куди більш мотивовані в цьому поєдинку і відносно просто довели свою перевагу, забивши в кожному таймі по м'ячу.


Обидва голи на рахунку Теему Пуккі, який встановив історичне досягнення, так як він вийшов на перше місце в списку бомбардирів збірної Фінляндії, на один забитий м'яч випередивши самого Ярі Літманен. Тепер на рахунку Пуккі 32 голи в футболці національної команди.



Отже, 2: 0 - перемога збірної Фінляндії, яка набрала вісім пунктів і вийшла на третє місце в групі, наздогнавши за очками України.


Відбір на ЧС-2022. Група D


Казахстан - Фінляндія - 0: 2 (0: 1)

Голи: Пуккі (45, 48)


Казахстан: Шацький, Бистров (Тапалов, 76), Бейсебеков, Малий, Аліпій, Вороговскій (Тайкенов, 73), Жуков (Жаксилика, 58), Куат, Васильєв (Тагиберген, 58), Оміртаев (Щоткін, 58), Зайнутдинов.


Фінляндія: Градецький, Хямяляйнен, Вяйсянен, Гранлунд (Райтала, 78), Іванов, Шюллер, Камара, Ніссіля (Ризики, 90+2), Лод (Тейлор, 90+1), Йоел Пог'янпало (Йенсен, 33), Пуккі (Валакарі, 78) .

Очень даже замечательно что догнали. В любом случае нам нужно побеждать боснийцев!
Уроды безвольные. Для Украины у них нашелся обколотый допингом Ввллиулин, который забил два мяча, а перед Финляндией и Боснией он раздвинули булки и расслабились. Страшно представить в какую позу Камасутры они станут во Франции.
хороший нападнык, хорошо так пукает
У казахов явно кончился мельдоний…
Шо все?
До речі, "догнала" України? Цілих дві? Більше? ))
Единственное,что я хотел бы сказать:"казахи,вы засранцы..."!!! С нами ложились костьми и прыгали выше головы,а остальные игры играли как безхребетные.Ещё скажу словами кремлёвского клоуна:"Подонки"!!!
Сховати
Simonoff, це не казахи засранці, а ті, хто не зміг з ними нічого вдіяти. Виходити грати з надією, щто опонент буде безхребетним? Навіщо тоді взагалі грати. Пробема не в казахах, проблема в нас. Цей принцип професор Преображенський вже давно сформулював
Сховати
Буковина, правильно! наши обосрались а не казахи виноваты. они играли как умели и как настроились. очевидно они больше что-то хотели доказать Украине, а не Финляндии или Боснии.
Буковина, там по-ходу только два засранца было - Пятов и Караваев