9 жовтня 2021 23:30
10

Журналіст: "Перемога звела нанівець критику кадрової політики Петракова"

Журналіст Руслан Свірін на своїй сторінці в Facebook висловився про перемогу збірної України над Фінляндією.


"Фінляндія - Україна 1:2. Ми у грі! Перемога звела нанівець критику до кадрової політики Петракова. Результат є і він доводить, що незамінних гравців нема. Не грали Малиновський і Зінченко, але знайшлися інші, які потягнули "рояль" куди треба. А вже зіграли на ньому Ярмоленко і Яремчук. Знову ЯЯ. Прямо як у старі добрі часи Євро :). Думаю, емоційне тло у команди зараз пішло вгору, і це те, що треба перед наступним випробуванням з боснійцями. Бо до цього Петраков аж занадто смикався і нервував перед ЗМІ. І це мимоволі передавалося хлопцям. Але він діє на досвіді".

Вновь как и с Францией,а особенно с Чехией после 60 мин. возят,а замены идут поздние и порой авантюрные,как например выпуск Леднева,но не Караваева. Так что просто отскочил и с такой игрой как в последние 30 мин с Боснией отсрочить не удастся
Коли ж ви нарешті зрозумієте, що проблема не в тому чи Петраков ставить чи не ставить Малиновського, а в довгому язикові популіста Петракова.
Цыплят по осени считают...
все они люди подневольные...
нет, это один из жополизов пожизненных, конфликт - так раздули журналисы, что потом уже сами не понимали как не трындеть про него, только для сборной делали минус, а теперь продолжение - чтоб было о чем говорить таким экспердам, мне ни один ни второй.... я за сборную Украины болею, а они ее топят
Перший журналіст, який не роздуває хайп навколо Малиновського, а тверезо оцінює ситуацію. ДЯКУЮ!!! Я за Петракова.
Сховати
І до речі, це перша перемога після Північної Македонії( зі Швецією була,хоч і тріумфальна, але все таки нічия) нашої збірної. А до Євро, у Шевченка були одні нічиї. Нагадаю що це були нічиї з тими самими казахами і фінами.
Сховати
Динамовец 1979, у Швеции выиграли 2:1.
Сховати
Vit Fed, уважно читай те що я написав. Хоч і тріумфальна, але все-таки НІЧИЯ! А перемогли ми в овертаймі.
Сховати
Динамовец 1979, я в курсе, что мы победили в овертайме.