2 жовтня 2021 14:52
9

"Шкурін для мене незрозумілий футболіст. Ви бачили, щоб він здивував Україну?". Красніков - про трансфери "Динамо"

Віце-президент Металіста Євген Красніков оцінив роботу Динамо на трансферному ринку.


Красніков зазначив, що нападник киян Ілля Шкурін не є серйозним посиленням для Динамо.

Нагадаємо, що Красніков обіймав посаду віце-президента Динамо з 2018 по 2020 рік.

"Я не думаю, що це серйозне посилення на даний момент. Луческу завжди витримує новачків. У Металісті у нас Вільягра відразу на поле в Сімферополі вийшов або Соса в Луцьку. А у Луческу своя методика і ясна річ, що відразу новачків до складу він впроваджувати не буде.

Шкурін для мене ще незрозумілий футболіст. Так, він має певні якості, але ви бачили хоч одну гру, щоб Шкурін здивував Україну своєю грою? Гармаш виходить і весь час створює моменти, він — кваліфікований гравець, талановитий, але трішечки заводитися на полі, емоційний.

Антюх і Кулач рівня Динамо? Якщо вони потраплять до основного складу — вони рівня Динамо. Якщо вони не грають, значить вони не дотягують. Їх готують".

Також фахівець назвав найталановитішого гравця Динамо на даний момент.

"Луческу (посміхається). Якщо про футболістів, то що я бачу, Забарний, Сирота молоді хлопці, вони чітко виконують установку Луческу, але на даний момент сказати, що це топ-гравці... в перспективі може бути так, але зараз це молоді хлопці, сирі. Гра з Шахтарем [на Суперкубок, 0:3] показала, що десь вони грають чудово, а десь не дуже.

Якщо брати Динамо, то це Миколенко, Шапаренко і Циганков. Якщо ви маєте на увазі, хто міг би вистрілити, я б назвав цих трьох. Але у кожного є нюанси: у Миколенка часто бувають огріхи в обороні, він захоплюється атакою. Циганков-лідер, капітан, якби його не підводило здоров'я, то він міг би вирости в топ-гравця і виїхати грати в серйозний Європейський клуб", - заявив Красніков в інтерв'ю YouTube-каналу " BurBuzz».

Нагадаємо, що Шкурін приєднався до Динамо з московського ЦСКА в липні 2021 року. У поточному сезоні білоруський форвард зіграв у п'яти поєдинках УПЛ, відзначився двома гольовими передачами.
Сирота, Забарный, Тымчик они еще прибавят. Хорошие футболисты
К сожалению (но скорее, к счастью) у нас много людей на позицию вингера, левого атакующего крайнего полузащитника. Идеальное место для Миколенко именно там. Его нужно держать подальше от своих ворот, он регулярно там ошибается, зато впереди готов порвать любого, ну кроме европейских грандов! ))) Да здоровья у него хватает носиться от одной лицевой до другой, но в оборону он регулярно опаздывает, не успевает подстраховывать партнеров, ошибается. А так, конечно, он сильный футболист...Только, почему-то его никто не покупает, хотя , в отличие от Цыганкова, к счастью, травмы его обходят, тьху-тьху!
Заметил, что вы все время гнобите Шкурина.
Сховати
А за что его хвалить?
Взгляд абсолютно обьективный, практически совпадающий с моим. молодых защитников можно хвалить, но их уровень и ошибки мы видим в Европе. Пока Забарный даже не Айила по надежности, которого ЮрПалыч перевел в защиту.
Тем не менее остаются вопросы по времени работы в Динамо. Что это было и зачем мешок бразильских Шкуриных за большие деньги он притащил в Динамо.
Сховати
Умник, пардон...не очень понял про Забарного....я понимаю, что он не сильно похож на Юссуфа, но напомни мне, кто круче того по скилам на его позиции в его возрасте...
Красников тоже непонятный менеджер. Кто-нибудь понял в Украине, что он сделал в Динамо?

пс. заголовок противоречит содержанию: "Шкурин для меня еще непонятный футболист. " По тексту так. ЕЩЕ! Чел еще не раздуплился, зачем передергивать?
Сховати
Ждем_перезагрузку_состава, вам не зрозуміло, що Краснікову тупо не дали нічого зробити тому що його час співпав з мега тренером Хациолою, у якого зовсім інше бачення футболу?
Ждем_перезагрузку_состава, по заголовку полностью согласен.