30 вересня 2021 09:05
10

Георгій БУЩАН: "Нас трошки "струсли" після матчу, але це залишиться в роздягальні"

Голкіпер "Динамо" Георгій Бущан в ефірі шоу "Бомбардир" прокоментував поразку від "Баварії" (0:5) у матчі Ліги чемпіонів.


- У матчі з "Баварією" ви дуже часто розігрували м'яч через тебе. Розкажи про цей момент. Завдання було витягати гравців суперника на себе?

- Це була одна з вимог головного тренера-розігрувати м'яч, щоб з'являлися зони. Але ми не завжди це, на жаль, використовували…


- При розіграші атак завдання було грати через довгий або короткий пас?

- Це вже по ситуації. Якщо велика група гравців пресингує, то, звичайно, потрібно вибивати м'яч.


- Багато вболівальників після дива в матчі "Реал" - "Шериф» очікували, що і "Динамо" зможе це повторити. Чому не вийшло?

- Напевно, через те, що німці трохи інакше грають. Вони не дають розслабитися ні на секунду, біжать з першої і до останньої секунди.


- Твої враження від матчу?

- Тут нічого говорити.


- Пропущений гол від Сане ... Ту думав, що там подача буде?

- Якщо подивитися, я не читав епізод. Просто у Сані вийшла ефектна зрізка.


- Що Луческу сказав футболістам після гри?

- Нас трошки "струсли" після матчу, але це залишиться в роздягальні. Ми готуємося тепер на неділю, на дуже важливий матч з "Шахтарем". Наша мета-стати чемпіонами.

да все нормально. мы привыкли к таким результатам
Почему Шериф может, а Динамо не может?
Сховати
Askold, Потому что там случился редчайший отскок. Сыграй эти же две пары еще по одной игре, был бы такой же исход - Уверенная победа Баварии и разгром Шерифа. У Вернидуба был невероятный фарт - вот и все объяснение его победе.
Бавария 4 Лейпцигу забила, а нам - 5. Ничего непредсказуемого. У них в этой игре почти все залетело. Даже то, что не должно было.
Бущан мог спасти только в последнем моменте. Все! Остальное ни один кипер не взял бы.
Askold, дело больше не в Шерифе и Динамо, а в Баварии и Реале. Сколько раз Реал в группе уже обсерался из-за недооценки? Даже не копаясь в статистике, сразу всплывает полурезерв Шахтера из-за ковида и ЦСКА.
Немцы всегда сконцентрированны и педантичны, испанцы совсем другие
І як тут не провести паралель з мега тренером Петраковим? Зараз би вся спільнота поіменно знала хто накосячив і хто в команді образився.
Сховати
Повний Капець, посмотрим в оконцовке кто был прав. если вам нравится лапшу с ушей снимать - ваше право.

Жуйте дальше жвачку "будем разбираться, жизнь на этом не заканчивается")))
"нємножко" Після таких безвольних програшів, в мішок і з мосту
Але це наш рівень зараз, хай би їм мільйони за один матч платили, вони все одно не зможуть краще. На данний момент наша стеля - боротьба за наш чемп, в теперішній ЛЄ нам теж ловити нема що
Сховати
Ще попробуйте програть шахті? То чого ж тоді ходить на Вас на стадіон чи навіть дивитись по телевізору. Вас певно не вчать бити по мʼячу, ти бачив як тобі турок забив. Отак треба бити при виході на воротаря, а не котити
Не най
Сховати
Не найкращий матч провів Бущан, видно було, ніби загублений був, невпевнений.