20 вересня 2021 20:36
18

Матч Прем'єр-ліги між "Динамо" і "Шахтарем" може пройти без глядачів через інцидент на "Олімпійському"

Київське "Динамо" може втратити глядацьку підтримку у своєму наступному домашньому матчі.


Як стало відомо Meta-ratings.com.ua, КДК УАФ найближчим часом розпочне справу проти "Динамо" через ситуацію з бійкою вболівальників на матчі "Динамо – "Олександрія", який відбувся на "Олімпійському" 19 Вересня. Враховуючи відкриття справи поліцією та наявність великої кількості постраждалих уболівальників за підсумками інциденту на КДК може застосувати до киян суворі заходи. За наявною інформації, може послідувати покарання у вигляді введення заборони на відвідування наступного домашнього матчу "Динамо" глядачами.


Додамо, що наступний домашній матч команда Мірчі Луческу повинна провести третього жовтня проти донецького "Шахтаря".


Нагадаємо, що під час центрального матчу восьмого туру УПЛ "Динамо — "Олександрія" на трибунах НСК "Олімпійський" виникла бійка між фанатами. Із заявами про тілесні ушкодження різного ступеня до Печерського управління поліції звернулися чотири людини.


Після того, що сталося в заяві прес-служби "Динамо" було зазначено, що хуліганські дії зафіксовані камерами стадіону, фото та відео направлені в поліцію.

гандоны штопаные, проплаченные титушки...на сколько одноклеточными надо быть, слов нет...их лохов ряженых в очередной раз используют прихвостни Рыжего
Не понимаю логику, и так без болельщиков год играли, давай еще будем наказывать. На камерах отчётливо видно рожи этих утырков, найти и посадить хотя бы человек 10, и остальным будет повадно
Норм! Как раз билеты купил..
ДЕБІЛИ порушують загальнолюдські правила, а страждає від цього "Динамо"... Жах!!!
Сховати
Ser, кто из Динамо постраждает? запомните раз и навсегда - они свою зарплату получат всегда!!! проиграли, выиграли - они миллионеры.
А страдают всегда только простые люди!
Сховати
FcDK, Саме це я і маю на увазі... бо "Динамо" - це МИ!!!
Кто наказан? Везде бардак....
падленко+палкінд відпрацьовують ахметівські копійки(або не копійки)...
Они болельщиков наказывают, а не Динамо. Футбол для зрителей ага
Пипец, купил из Майами билеты в Киев. Посмотреть матч. Впервые, не стыдно прийти посмотреть на игру и тут те на.
Конченные имбецилы из УАФ. Наказывать нужно тех, кто устроил побоище, а не всех подряд. Это ничего не изменит. Нужны реальные сроки для наносивших побои и пожизненный запрет на посещение стадиона для всех скакавших через ограждение. Лучше бы УАФ присоединилось к воздействию на тех, кто будет заниматься уголовным делом. Хоть бы письмо какое-то написали и отправили. А они лишь нашли зацепку, чтоб покарать такое ненавистное золотое Динамо.
Сховати
TheDude, ну так за безопасность отвечает хозяин матча. Вот его и наказывают, где был офицер безопасности от клуба?
Сховати
Prince, коли Динамо грало виїзний матч з шахтою у Харкові, за дії ультрас (В ВИЇЗНІЙ ГРІ, КАРЛ!) дискваліфікували НСК Олімпійський на найближчий матч Динамо!!!
в стране где умирает футбол и на стадионы ходит по пол калеки, хотят закрыть стадион на топ матч) вы совсем сука дегенераты? вопрос риторический...
Сховати
shikarri, ні. вони реформатори та розвивають український футбол!
Особливо коли в кінці кожної промови або написаного посту додають "Слава Україні". І відразу відчуваєш як у нас стає краще.

я заборонив би цим уродам з уаф взагалі використовувати ці слова. за них люди гинули поки ці реформатори кишені набивали