16 вересня 2021 14:19
9

Віктор ЛЕОНЕНКО: "Гармаш замість того, щоб вийти і допомогти в матчі з "Бенфікою", ходив і плювався, лаявся, сперечався"

Колишній форвард збірної України Віктор Леоненко поділився думкою про матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Динамо» - "Бенфіка", який завершився внічию 0:0.


"Я пишаюся тим, що знаю Луческу, тому що ця нічия – його заслуга. Він навчив динамівців оборонятися, що показує і в чемпіонаті. В атаці проблеми як були, так і залишаються. У Бенфіки був марний контроль м'яча. Вони ніби як контролювали гру, але насправді динамівці нічого не дали створити біля своїх воріт, за винятком удару Яремчука на 55 хвилині. Динамо добре оборонялося, але попереду у нас порожнеча.


Коли команда щось створює, то можна когось виділяти. Але коли ти просто граєш на нуль, тут просто можна відзначити всіх, тому що намагалися, билися і виконали завдання. Можу відзначити лише штрафний від Шапаренка і поперечину на 90 хвилині.


Гармаш, замість того щоб вийти і допомогти, ходив і плювався, лаявся, сперечався. Думаю, що в Лізі чемпіонів такого точно не повинно бути. Ми не награли на перемогу, також як і Бенфіка. Динамо зіграло в цьому матчі на чотири з плюсом, тому що на п'ять – це коли ти перемагаєш", - вважає Леоненко.


Фото: ТК "Футбол 1/Футбол 2/Футбол 3"

Помовчав би. Я бачив гру цього "єксперта" вживу. А в силу свого віку на час його кар'єри в Динамо (14-18 років) я бачив дуже багато його ігор. Йде атака Динамо, Леон на вістрі. І от атака зривається, суперник вже провів контратаку (на яку спромігся), Динамівці вже починають нову атаку, а Вітя ПІДТЮПЦЕМ ЙДЕ назустріч(звісно перебуваючи в оффсайді). Саме через те що він не відпрацьовував на оборону, від слова ВЗАГАЛІ, Лобановський його і не захотів бачити в команді.
Так, я вдячний йому за спартак у 1994-му. Я був на цій битві і пережив незабутні моменти, одні з найяскравіших за час своєї вболівальницької "кар'єри". Так я вдячний йому за Барсу в 1993.
АЛЕ ЦЕ ВСЕ!!! Може я помиляюся? Тоді виправте мене
А что там про Шахтер слышно? А Витя?
Гармаш молодець , вийшов -відсунув гру від власних воріт , кому потрібно було "вставив" , гру загострив . А віті краще смоктати чупачупс , ніж Динамо коментувати .
Леон прав. Гармаш начал играть только после того как перед ним карточкой помахали. А вообще, если уже ставите его форвардом, то научите линию смотреть, у него офсайдов больше чем у Беседина
Гармаша не переробиш. З одного боку його вихід на поле змінив гру, загострив, це точно. Але оця його балаканина і ходіння "пішки",... без цього він не він. на жаль
А що сказав би Леоненко, якби гол Шапаренка зарахували? На кого б записали тоді асист, чи не на Гармаша? А його пас був шикарним і зрячим. До того ж, Гармаш за 30 хв. більше виявив активності попереду і гостроти, ніж Шкурін, якого він замінив, за 60 хв.
Какое этому фрику дело до того что делал Гармаш ? Обсуждал бы яйца Де Дзерби и его философию
Сховати
Не яйца, а яйчишки
tori4, не було команди фас, а без команди в сторону "родного шахтера" косо подивитись навіть!?