15 вересня 2021 13:20
31

Руслан Малиновський: "Петраков в індивідуальних бесідах з гравцями розповів половині команди, що Малиновський не вписується в його схему гри"

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський у своєму Instagram прокоментував конфлікт з головним тренером Олександром Петраковим.


"Останнім часом з'явилося багато коментарів з приводу мого ставлення до збірної команди України, і я змушений відреагувати.


Для мене велика честь бути частиною команди моєї країни, і я завжди з великим бажанням приїжджаю в збірну.


Кількість хвилин і мою позицію на полі визначає тренерський штаб, і я як професіонал це поважаю і завжди приймаю. З поваги до вболівальників і партнерів по команді, я не давав будь-яких коментарів після останнього збору, щоб не нашкодити атмосфері в команді і не заважати новому тренеру в побудові команди. Тим більше для мене було дивно, що на загальне обговорення були винесені питання, які, на мій погляд, вирішуються всередині команди. У мене не може бути будь-яких образ на тренера щодо його вибору складу або тактики.


Під час останніх зборів в команді головний тренер в індивідуальних бесідах з гравцями розповів половині команди, що Маліновський не підходить в його схему гри. Звичайно, ця інформація дійшла і до мене. Я можу зрозуміти його позицію, але не розумію, чому це потрібно обговорювати з гравцями, але не зі мною. Як будь-який амбітний гравець, я хочу грати якомога більше і, звичайно, засмучуюся, якщо цього не відбувається, але ображатися на тренера, який відповідає за результат, було б непрофесійно з мого боку. Тому на питання, чи ображений я, відповів: "Ні, ви головний, ви вирішуєте".


Я досить досвідчений гравець і вмію конкурувати за своє місце. Жодних вибачень я не просив. Мені це було не потрібно, більше того, це поставило мене в незручну ситуацію. Я тільки частина команди і ніколи не ставив свої інтереси вище командних.


З приводу мого від'їзду. Після інформації, що велика група гравців повертається в свої клуби, я запитав, чи можу я поїхати. На що отримав відповідь: "Хочеш - їдь". Це не було демаршем, я запитав дозволу і подякував тренеру, що він мені дозволив.


Дуже сподіваюся, що обговорення цієї теми скоро закінчитися, а всі футбольні питання будуть вирішуватися виключно всередині команди", - написав Маліновський.

Интересно, жена, наверное сочиняла
Сховати
Агент Смит, якщо так, значить в нього розумна дружина. Та й він розумний, якщо вибрав таку дружину.
Слово против слова. Не более. По факту было видно игру Малиновского в сборной. А говорить можно все, что угодно. В этом плане пример Буяльский. Молчал и работал.
Сховати
В цьому плані приклад Шевченко, команду будують не гравці, а тренер який створює правильний мікроклімат в колективі, що в свою чергу складає половини успіху. Петракова ж після кожного невдалого матчу акцент переводиться на якогось гравця, спочатку Караваєв, потім Малиновський, хто наступний?
Сховати
Повний Капець, правильно и делает, "героев" надо называть по именам! А то потом опять выйдут в флэш-зону и: "будем разбираться..."

Хватит! Времена застоя закончены в сборной!
По факту было видно игру Петракова в сборной.

1-1
откровенно, если отбросить личные симпатии, Петраков ну уж очень болтлив с прессой, ооочень.... на кой говорить перед кем ты извинялся и кто плохо играет и остальное, конешно тоже верное малиновскй говорит - скажи мне чтоб я понимал... и вынес столько ненужного дерьма на публику - странный петраков мотиватор, я был о нем другого мнения, повторюсь суть не в малиновском вообще
Достойно ответил, респект. Больше всего раздражают наши журналисты, которые нагнетают вредный для команды негатив.
Сховати
им когда нечего писать, они пишут что постят жены футболистов.... у тех всегда есть что сказать)
Скорее всего теперь у Петракова один шанс остаться это вывести сборную на ЧМ и доказать свою правоту. В противном случае, его объявят некомпетентным для взрослой сборной.
Сховати
Jew, а как по мне, то уже и так все понятно))))
для этого нужно:

1) начать побеждать
2) меньше сидеть в студии у пенисова

по всем пунктам пока все плохо
вылили на Руслана вагоны дерьма, и за что?
Вот тебе бабушка и юрьев день.