15 вересня 2021 13:20
31

Руслан Малиновський: "Петраков в індивідуальних бесідах з гравцями розповів половині команди, що Малиновський не вписується в його схему гри"

Півзахисник збірної України Руслан Маліновський у своєму Instagram прокоментував конфлікт з головним тренером Олександром Петраковим.


"Останнім часом з'явилося багато коментарів з приводу мого ставлення до збірної команди України, і я змушений відреагувати.


Для мене велика честь бути частиною команди моєї країни, і я завжди з великим бажанням приїжджаю в збірну.


Кількість хвилин і мою позицію на полі визначає тренерський штаб, і я як професіонал це поважаю і завжди приймаю. З поваги до вболівальників і партнерів по команді, я не давав будь-яких коментарів після останнього збору, щоб не нашкодити атмосфері в команді і не заважати новому тренеру в побудові команди. Тим більше для мене було дивно, що на загальне обговорення були винесені питання, які, на мій погляд, вирішуються всередині команди. У мене не може бути будь-яких образ на тренера щодо його вибору складу або тактики.


Під час останніх зборів в команді головний тренер в індивідуальних бесідах з гравцями розповів половині команди, що Маліновський не підходить в його схему гри. Звичайно, ця інформація дійшла і до мене. Я можу зрозуміти його позицію, але не розумію, чому це потрібно обговорювати з гравцями, але не зі мною. Як будь-який амбітний гравець, я хочу грати якомога більше і, звичайно, засмучуюся, якщо цього не відбувається, але ображатися на тренера, який відповідає за результат, було б непрофесійно з мого боку. Тому на питання, чи ображений я, відповів: "Ні, ви головний, ви вирішуєте".


Я досить досвідчений гравець і вмію конкурувати за своє місце. Жодних вибачень я не просив. Мені це було не потрібно, більше того, це поставило мене в незручну ситуацію. Я тільки частина команди і ніколи не ставив свої інтереси вище командних.


З приводу мого від'їзду. Після інформації, що велика група гравців повертається в свої клуби, я запитав, чи можу я поїхати. На що отримав відповідь: "Хочеш - їдь". Це не було демаршем, я запитав дозволу і подякував тренеру, що він мені дозволив.


Дуже сподіваюся, що обговорення цієї теми скоро закінчитися, а всі футбольні питання будуть вирішуватися виключно всередині команди", - написав Маліновський.

Ну когда Шева на прессухе четко сказал, что Буяльский не вписывается в его тактические построения и поэтому не играет у него в сборной будучи при этом лучшим игрком ЧУ по мнению как многих игроков, так и тренеров испециалистов - Виталий не позволил себе ни единого выпада в адрес главного тренера, реагируя на это как настоящий профи, прав был Шева или не прав - он нес ответственность за итоговый результат команды. А тут видите ли Петраков прямым текстом, что ты обиделся (а это так и есть по факту) и демаршировал из сборной пред "ненужным" (с точки зрения малиновсокого) товарняком, вместо того чтобы побеседовать с тренером и донести ему, что ты можешь играть и по другому - так как нужно команде в схемах Петракова - ведь ты же играл и накконтрах в Заре выполняя и черновуху....
1.Как любой амбициозный игрок, я хочу играть как можно больше и, конечно, расстраиваюсь, если этого не происходит.
2.После информации, что большая группа игроков возвращается в свои клубы, я спросил, могу ли я уехать.
---------------------
Про что дальше можно говорить?)
Все по делу сказал. Петраков наболтал кучу лишнего: тот сказал, то сделал, тот обиделся, я извинился. Нехер вокруг команды создавать атмосферу как в каком-то Доме-2. Петракову надо думать, что выносить на публику, а то мелет как баба базарная.
Ну Руслан ты реально как фраер играл за сбоную, без женлания. Что не удар то выше ворот, что не пас не пойми зачем. Люди тоже видят твое отношение
Руслан, проанализируй свои действия в играх сборной на прошедшем чемпионате и отборочных играх, ты просто балласт.
Сховати
evgen.1948, це не відміняє того факту, що Петраков не розуміє, що він попав в дорослу команду де вже багато сформованих гравців з певною репутацією, навідміну від молодих гравців, які його слухали з відкритим ротом.
Сховати
если не убирать балласт - будем иметь застойно-ржавую команду как у Шевы...
Я думал уже тема закрыта. А нет...
петракову место в студии рядом с сабо и леоненко

такой же прямо любитель на камеру желтуху нести и корчить из себя спеца

столько бы времени игру соперников разбирал, как у пенисова в студии языком трепал

слабо малиновского поддержать и направить в нужное русло? может помочь психологически после травмы? видимо слабо, лучше с леоном по литрухе мицного вмазать и в игры разума играть аки моур
Хтось каже неправду
В будь-якому разі, зараз це точно не на користь для команди
Непрофессионально решать вопрос самоутверждения в роли главного тренера сливом внутренней информации о лидерах... Ничего хорошего никому это не принесет! Только злобу перед решающими играми.
Когда Буяльский не вписывался к Шеве он молчал и никаких демаршей не проводил, а тут звезду зацепили. Тренер выбирает 11 и не больше и сам отвечает за результат. Практически все игроки, тот же строптивый Блохин, когда превращались в настоящих мужиков после 30 признавали свою неправоту с бывшими тренерами. Лет через 10 Малина тоже скажет что был неправ.
Сховати
HondaDio, хоч Буяльський і не підходив під схему Шевченка, але Шевченко ніколи не ніс такої пурги про гравця як Петраков
Сховати
Повний Капець, Серйозно? Перед ЧЄ купа журналістів атакували Шеву питанням про Буяльського і він всім казав, що йому нема місця на полі при такій схемі. От тобі ссилка почитай, точнісінько така сама пурга Шеви, як і Петракова - https://football24.ua/ru/shevchenko_objasnil_pochemu_ne_vyzyvaet_bujalskogo_v_sbornuju_ukrainy_n654419/
Сховати
HondaDio, притому Шева відзначив що вважає Бую сильним гравцем і поважає його, а не розказував подробиці їх особистих бесід, і ні в чому Бую не звинувачував.
и еще брехали, что типа травмы у Буи... потому и не вызывается))) Вам больше по душе когда вам лапшу на уши вешают?
HondaDio, блохину давно не 30, но не помню, чтобы он признавал свою неправоту хоть в чем-то