3 вересня 2021 21:11
13

Андрей Шевченко - о прекращении работы в сборной Украины: "Я не говорил, что ухожу!"

Андрій Шевченко розповів цікаві деталі свого відходу з посади головного тренера національної збірної України. Про це повідомляє кореспондент Football Hub Вадим Адаменко, що перебуває на зустрічі екснаставника та його штабу з журналістами.


- Ми ухвалили рішення подовжити контракт після Євро. Я зустрівся з Павелком і повідомив про своє рішення. Він сказав, що не готовий обговорювати це. Після цього я полетів у відпустку. Потім зустрівся з ним [керівником УАФ – прим.ред.] на фіналі в Лондоні. Розмов про пролонгацію не було. Потім просто сплив термін дії мого контракту.


Я не казав, що йду. Я просто сказав, що мій контракт завершено. Попередньо пролонгація була обговорена. Ми не збиралися йти з команди. Ми сказали, що хочемо продовжити контракт. У суді вирішувати питання я не буду.


За всі п’ять років фінансові умови нашої співпраці не змінювалися. Наголошую, УАФ повністю розрахувалася з нами. Проблем немає. Я нікого зараз не звинувачую. Я просто пояснюю всю ситуацію. Я констатую факти. Я чую багато розмов. Журналісти мають знати про всі процеси. Зараз контакту з Павелком у мене немає

Павелко обыкновенный идиот. Его уровень - возить кубок ЛЧ на заднем сиденье.
История конечно занимательная, но есть в ней неясности. Если Шевченко реально хотел продолжать работать со сборной, то почему он стал говорить об этом только сейчас, спустя почти месяц после окончания контракта, когда уже назначили преемника, а сборная пребывает не в лучшем моральном состоянии из-за его "отставки" и долгой эпопеи с назначением нового тренера? Кто мешал созвать пресс-конференцию и озвучить свою позицию сразу после завершения контракта, а не писать загадочные посты в соцсетях? Его ведь все поняли однозначно, что он сам оставил свой пост наставника сборной Украины. Почему не уточнил свою позицию в тех же соцсетях или не дал кому-нибудь интервью? Это все нужно было тогда! А к чему это сейчас?
Пока это больше похоже на то, что Шевченко ждал какого-то предложения, но в результате не дождался, а тут у Петракова первая неудача, вот он и решил попробовать вернуться на прошлую должность используя общественное мнение и еще свежую память о своей хорошо проделанной работе. Извините Андрей Николаевич, но я вам не верю.
Сховати
Hector, это Ваша логика.
А как было на самом деле, никто никогда не расскажет.
Ну якщо так, то питань до Шеви відносно "покинув збірну на пів шляху" немає. Всі питання до Павелки. Чим вони там думали ? ладно вирішили Шеву не залишати, ну так поговорили би з Ребровим ,шоб не спішив контракт підписувати з кимось...дятли у УАФ без варіантів.
Сховати
Тарас, На таку логіку була націлена ця брехня !
Павелко дніще, він ще і Реброва підставив своїми діями. Вдала і грощі в голову вдарили.
Если так, то Павелко просто крыса... Феееее....
Сховати
Ivan Zaitsev, так это было известно давно, ведь туда он шёл при поддрежке старшего Коломойского и Суркисов, а по итогу.....после мы все помним как немолодой Гриша даал ему в лицо прям на трибуне в каком то из матчей, когда его павелка хотел выгнать с президентской трибуны НСК;) Так что опрокидывание штаба Шевы с непродленным контрактом - вполне реальная история
Помните анекдот: "А що, у вашого телятка мами немає?" ))))
Оце прикол, тобто Павелка і не збирався продовжувати контракт. Вирішив по серед відбору кинути під танки Петракова. Що в них там відбувається? Тобто їх інтереси важливіші ніж збірної, Павелка у відставку з їхніми УАФовськими серцями.
Куме, ви вже більше не п'єте ? Тоді ви мені вже більше не кум....