Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 45
Роман, так як наші уперпрофесіонали грають (нам на нервах) - то ці фаєра їм ще й в дупу треба засунути. Моє імхо
Показати
:-) за такую игру можно и засунуть, только не игрокам, а главному виновнику безобразия в игре команды!!!
niktoo70, дивися футбол, тільки є маленьке "но" - не ти один на стадіоні і не ти один - суперфан Парамон. у кожного свій інтерес до футболу і спосіб вболівання - Демократія... Щось не подобається - альтернатив маса.
Показати
Дык, и вы не одни на стадионе, почему из-за вас десятки тысяч людей не могут смотреть футбол и находится на арене? Вот скажи мне, почему? Ведь фаны-парамоны явно вам не мешают смотреть футбол.
Демократия? Это когда я делаю, что хочу и все остальные - пофиг? ))) Разочарую, это - не демократия. 1. Когда я прихожу на футбол - я прихожу на футбол, а не на файер-шоу, которое мешает нормально видеть футбол. 2. Файеры запрещены. Наказание - штраф, дисквалификация стадиона, техническое поражение команды. Почему клуб должен терпеть и оплачивать причиненные ему убытки? 3. Хотите сделать файер-шоу? "демократически" подайте заявку на его проведение там, где это разрешено и палите себе сколько хотите. Если это будет красиво - народ к вам потянется )) Причем тут футбол?
По коментам таке враження що на Динамоманії одні старі пердуни зібралися: фанати їм заважають, файера палять і не дають футбік подивитися, зернята полузгати. Адже сидіти зернята лузгати - це фірмовий стиль динамівських вболівальніків! І ми, мля, за свій стиль порвемо дупу усім цим малолєткам...... А мені подобаються фаєр-шоу. Респект пацанам!
Показати
Реально - одни "пердуны" и "старым маразматики" - ишь чего захотели на "футбике" - футбол смотреть? Кому он нужен тот футбол - вот попалить файеры, поломать кресла, поскандировать маты - вот это движ для реальных пацанов. А нафига там футбол, я не понял, тока мешает и отвлекает...
а если бы матч всё таки не стали продолжать? тоже всё было зачётно, пацанчикам тоже респект бы был?
уж если палите, то хоть у химиков консультацию возьмите, как сделать так чтобы едкого дыма меньше было! или сам кайф в дыму?
Большое спасибо брат! Полностью с тобой солидарен в мнении о интернет-воинах пожилых!!!
регбійна розмітка, на полі ще й в регбі грають
Показати
це зовсім не регбійна розмітка
Ага він зрозумів як грає Динамо, і став грати так же хреново як і всі інші )
Показати
в самій грі Динамо не бачу нічого хренового
Коментарі по темі:
Я тебе нічому не збираюся вчити - тебе вже піздно вчити, лічити потрібно. Скажи мені будь ласка - навіщо ти взагалі написав цей текст? Ти ж проти політики у футболі, фани тобі погані - то якого чорта ти пишеш про це? Просто цікаво. Стосовно Саламатіна - тобі неодноразово (не я) вказували на те що саме Саламатін, а не фани, вчинив провокацію, так хто власне більш небеспечний для клуба і для звичайних вболівальників? Чомусь я не чув від тебе гнівних речей у його сторону, він для тебе жертва "насилля" поганих фанів - "українців-фашистів". Я не звинувачую тебе в українофобстві за те, що ти не підтримуєш нацизм. Не треба "ла-ла". Для таких як ти - нацизм, фашизм, націоналізм - це одне й теж саме. Тому ви в одну купу валите тих, хто знищував українців і тих хто боровся за українців і за Україну. І робите це усвідомлено. І те що ти любиш "страну" ні про що не говорить. І ти це знаєш. Головне - це як ти ставишся до людей, які в цій країні живуть і які є хазяївами в ній.
Показати
тут уже писал ЧЕГО я хочу: кажи мені будь ласка - навіщо ти взагалі написав цей текст? === уже несколько раз писал, для особо недоходящих: Roman-Cherneckij 17 октября 2011 21:27 Для тех кто не понял сути вопроса: мне интересно, ультрасы поддерживают идеи нацизма и расовой нетерпимости? просто ответ да или нет... ежели нет, то к чему эти символы в вашей символике? тебе вже піздно вчити, лічити потрібно === судя по написанному лечить нужно ТЕБЯ, я тебе не хамил да и всё остальное написанное бред...
Роман, а я-то думав - чому ти так Саламатіна захищав, тепер зрозуміло. А взагалі-то смішно - двоє самих веселих тролів Динамоманії (на пару з котіком Вадімом) - совки з українофобськими заморочками. Вам треба за Арсенал вболівати, там соответсвующій контінгент.
Показати
18 октября 2011 21:36 тут ответ
))))про троллей-в точку)редко читаю комменты,но когда читаю-удивляюсь настрою некоторых "фанов" ДК.сплошное нытье.это дело ультрас,что и как им носить,что кричать и как себя вести.они -оплот движения.вас,троллей.не трогают?так и сидите тихо на своих форумах.клоуны.
Коментарі по темі:
Why Me ми такі беремося із космосу! ми - космічєскіє захватчікі!! Топік був про пісню "Як тебе нелюбити Києве мій", так чи ні?? То скажіть мені будь ласка, пане - завдяки кому обговорення відео з піснею перетворилося на відверту провокацію і як наслідок на срач?? перечитай гілку з самого початку і заробиш право називатися адекватом 1 рівня. Щасти
Показати
Я все внимательно прочитал, и даже если ты считаешь, что там провокация была, зачем ведешься на неё....?? Один человек высказал своё мнение, другой свое...., никто на личности не переходил, никого не оскорблял...., но тут появляешься ты: "ти взагалі думай що ти пишеш. були вже такі уроди, які вже виселяли українців за полярне коло. може це був твій дідусь?? то тоді зрозуміло до чого цей пафосний спіч. і зрозуміло хто тут справжній фашист."......., спрашиваешь у человека: может твой дедушка был этот урод??...., ты считаешь это нормальным и адекватным??
ти перечитай те що ти написав, тоді будеш тут комусь про мозок розповідати і про то хто чим думає. В одному абзаці градація від "Повесиляти" та "заселити росіян" до "неужелі нельзя найті гармонію"? болєзнь прогресіруєт?? Ти просто тупий агресивний совок, якого коли прижали почав з"їзжати з теми. Що власне усіх вас совків і характеризує. Якщо ти хочеш щоб твої почуття поважали - не лізь зі своїми діагнозами, зрозумів? Щось не подобається - прахаді мімо. І нефіг поливати гівном українців і їх героїв. Ці пацани, фанати, на яких ти наїхав у 1000 разів розумніше тебе і таких як ти.
Показати
Меня прижали? :)) Тебе, видимо, нечего сказать. Вот и приходится вырывать слова из контекста и переходить на оскорбления. Это тебе блестяще удается. И на "понял" меня не бери, дядя. Можешь хоть тысячу раз повторить, что я съехал или еще что-нить. Где поливание дерьмом украинцев? Я свою позицию озвучил четко и доходчиво. И продолжать общения с таким человеком, как ты, не имею ЖЕЛАНИЯ. А уж учить тебя чему-то - и подавно. Это даже не утопия.
Gold ти взагалі думай що ти пишеш. були вже такі уроди, які вже виселяли українців за полярне коло. може це був твій дідусь?? то тоді зрозуміло до чого цей пафосний спіч. і зрозуміло хто тут справжній фашист.
Показати
Поучи свою жену щи варить (с) Я в отличие от тебя думаю. И совершенно не акцентирую внимание на украинцах, как нации. Моему роду изрядно досталось. Но неужели всякая нечисть вроде педофилов, насильников, убийц и пр. могут жить здесь только лишь из-за того, что в паспорте стоит гражданство Украины? Включи мозги. Или выключи комп. Вот хотел сохранить нормальный тон беседы. И пока ты здесь не появился - получалось.
Автор: snup
7 вересня 2011 12:02
Збірна "альтернативно-обдарованих"
Судячи з усього ми маємо Збірну, 50% гравців якої не можуть вивчити 3 куплети українського гімну і 100% які не вміють грати у футбол. То може вони, наприклад, вміють малювати? Або писати вірші чи пісні? Або танцювати? То хай станцюють нам, чи що...