Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 45
А Дэна Брауна нам ты не хочешь посоветовать в качестве авторитета в истории? ) Хоть бы не позорился
Показати
Да опозорился пока что стадион, к сожалению
1) кожен матч стане хохло-кацапосрачем починаючи з ЗМІ, закінчуючи конфліктами між вболівальниками, що в свою чергу зробить відносини між двома народами ще гіршими аніж зараз 2) удар по всій системі підготовки молоді 3) що будуть робити команди, які не попадуть в цей чемп? 4) яка мотивація буде у тих багатих людей, які вкладають в український футбол свої гроші? 5) сам ти клінічний ідіот
Показати
6) питання ліміту - він буде спільний - українсько-російський? - як це буде корелюватися з законодавством суверенних країн? 7) питання арбітрів - прийдеться запрошувати іноземців? 8) УЄФА ніколи не надасть одному чемпіонату, тим більше частинки якого не входять у топ-5, 12-13 місць на участь в єврокубках, з них - 4-5 у ЛЧ. 9) проблеми з регламентом, календарем чемпіонату, різними кліматичними зонами, стадіонами у РФ в період 2015-2017, якраз коли хочуть запустити ОЧ. 10) відсутність економічної бази ("мильна бульбашка") і кардинальне розходження з фінансовим фейр-плеєм УЄФА. Практично нерозв'язних питань так багато, що ОЧ - чистої води авантюра, Нью-Васюкі.
не коси під адеквата. І висновків за мене не роби. Подобається смоктати у кацапів - будь ласка, тільки без мене.
Показати
Что за сленг "смоктати у кацапів"? Вы отношения между народами, государствами меряете тем кто у кого "смоктал"? Уровень вашего умственного развития, культуры и наверное образования крайне низок. Мне вас искренне жаль. Р.S. Если вас не затруднит, прошу вас больше мне не писать, общение с вами мне абсолютно не интересно и не приносит ниеакого удовольствия.
Что за сленг "смоктати у кацапів"? Вы отношения между народами, государствами меряете тем кто у кого "смоктал"? Уровень вашего умственного развития, культуры и наверное образования крайне низок. Мне вас искренне жаль. Р.S. Если вас не затруднит, прошу вас больше мне не писать, общение с вами мне абсолютно не интересно и не приносит никакого удовольствия. Заранее благодарен.
нас з вами нічого і не об"єднувало, крім того що тупі хохли були для вас гарматним м"ясом та дешевою робочою силою, а Україна - буферною зоною, на якій повоювати можна і не жалко ніфіга
Показати
snup...вонь идет как раз от тебя и (тебеподобных),только не далекие могут быть против интересных спаррингов любимой команды (а со своей политикой иди броди с тягныбоками по майданам)
DocRocK, дякую за підтримку. А то гумор "а-ля Задорнов" мені не до вподоби
Показати
Вам спасибо! Задолбали уже с этими "объединениями". "Хоть тушкой, хоть чучелом" хотят затащить, хоть куда то.
не гони, заради Бога. Я не кацап, "піндоси" мене не цікавлять і не хвилюють
Показати
Вы наверное предпочитаете ярмо американское или еще лучше европейское, но только не российское? Прекрасно вас понимаю, европейское более новое, красивей украшено и хозяин более мягкий и популярный в современном мире. Никогда не понимал людей утверждающих что Запад это всегда хорошо, а Восток это всегда плохо. Узколобо и приземленно мыслите уважаемый, ломайте стереотипы и принимайте вещи и события такими как они есть, не втискивая их в узкие удобные для вас рамки.
В дупу "об"єднаний турнір", фанів підтримую. Газпром, кацапстан, жувачка...
Показати
Дык жувачка-то от пиндосов!
Суркіс неспроможний врятувати Динамо від сповзання в болото - це факт. Причина банальна - відсутність грошей. Тому нема іноземця - тренера (хоча б заради експерименту), нема нових ідей - як наслідок, нема класних гравців. Зато є такий результат, як ми маємо зараз. Чому тут дивуватися? Дивуватися Блохіну? Аруні? Ідейє? Мене вже нічим не здивуєш - крім одного: якого хєра я вболіваю за цю команду?
Показати
болеешь только за победителей?
Херовому танцюристу і яйця заважають - це точна характеристика нинішнього Динамо.
Показати
Вот и у меня такой же вопрос :) Почему Идее позволяют быть в основе если он порет в каждом матче ?
Мені по барабану якою людиною була твоя бабушка, я бачу який у неї онук - тупий, забитий московською пропагандою раб, якого лякали на ніч "страшнимі бандеровцамі"
Показати
Что ты несешь, ублюдок? Срать я хотел на эти все пропаганды, как с одной, так и с другой стороны. Я тебе привел факт "героизма" подонков, которых ты возводишь в ранг героев. Больше "общаться" с тобой нету никакого желания, зомбированное существо с чувством ущемленного достоинства и комлексом не полноценности. Иди дрочи на Тягнибока и призывай взять лопаты против "загарбниkiв", дыбил!
Автор: snup
7 вересня 2011 12:02
Збірна "альтернативно-обдарованих"
Судячи з усього ми маємо Збірну, 50% гравців якої не можуть вивчити 3 куплети українського гімну і 100% які не вміють грати у футбол. То може вони, наприклад, вміють малювати? Або писати вірші чи пісні? Або танцювати? То хай станцюють нам, чи що...