Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 45
А що твоя бабка там робила, на тій Западенщині? В НКВД служила?
Показати
snup, исходя из твоего абсолютно не корректного и оскорбительного вопроса, уже можно понять какой ты человек, вернее его подобее. Единственное, могу сказать, что такие, как ты и ваши деды-убийцы, мародеры, насильники и подонки, не стоят даже единого волоса такого прекрасного человека, как моя бабушка. А тебе дам простой совет, повзрослей и начни думать головой, пока не поздно.
Snup, а чому ти вважаєш, якщо єврейка, то обов*язково служила в НКВД?Хочу довести до твого свідому, що в службі безпеки УПА працювала єврейка(не кожного українця туди б прийняли!!!) , я вже мовчу про те,щов самій УПА було багато лікарів-євреїв.Якщо ти пишеш,що Formatique затурканий кремлівською пропагандою, то відзначу ,що ти таккий самий(і ця прпаганда промила мізки і українцям, і євреям,і своїм же росіянам). У мене велика родина, полвина якої була врядах УПА,а друга симпатизувала "червоним", в 70-ті роки,коли я ще був малим, то не розумів ,чому за святковим столом, коли збирались всі родичі, після 2-3 стопки починались словесні розбірки, покидались взаємні "обіди"....Ось так московська імперія вносила розбрат не тільки вродини, а й взагалі між націями .Все дуже просто(за Макіавеллі) розділяй та владарюй. Це просліджується і зараз : і в політицІ, і в економіці,Ів межконфеційних відносинах, а вже дісталось і до футболу(ЧСНГ).
На западенщині пнреважно всі міста були єврейськими(завдячуючи"русскому царю-батюшке") ,не могли всі скопом служити в НКВД. Вони просто жили.
Криза у нас системна і вона вже давно у нас. Ні один тренер у світі зараз не вирішить наші проблеми, потрібно визнати, що все що ми маємо - це минуле. Безумовно можна почати говорити що Динамо - це супер-мега-екстрабренд, а можна сказати що Динамо - це звичайна команда, така як Ноттінгем форест, наприклад. Це - футбол. За Динамо вболівали по інерції з радянських часів, а зараз Динамо це команда вболівальників міста Київ, ну і таких дурнів як я), ті хто вчора вболівав за Динамо зараз вболівають за Шахтар. Глориків відсіялось дофіга і це нормально. Але нажаль, це єдиний позитив за останні роки. Головна проблема це навіть не Суркіси (я не захищаю, але і демонізувати їх немає сенсу, адже вони - звичайні бариги, для яких Динамо - це власність, хоча й любима) а те, що Динамо по суті своїй совковою командою залишилось (разом з Суркісами), тоді як Шахтар, Дніпро, Металіст - це вже команди ідеологічно другої ментальності. Ми не зможемо перемогти їх до тих пір, поки не зміниться ідеологія Суркісів і тих, хто там ще клубом володіє. Динамо потрібно будувати заново, робити нову команду без оглядки на минуле - тільки тоді з"явиться результат, а то поки ми будемо рахувати кубки в музеї - толку не буде, моє імхо.
Показати
100%
snup 21 октября 2012 04:31 Согласен.
нема агресії у атаці, усі пасивні. Ну і швидкості командної не хватає катастрофічно
Показати
Ты за Англию болеешь?
Коментарі по темі:
Вони підходять один одному тільки тому, що у Суркісів бабла нема. Було б бало - був би другий тренер. На мою думку усі бабки Суркісів вкладені у Євро - хабарі для єврочиновників і таке інше. Якщо Євро пройде нормально і старший Суркіс поверне свої гроші - є шанс на більш серйозну кандидатуру. Тому що домінування Шахтаря вже носить системний характер.
Показати
В денежном факторе все возможно, но абсолютное отсутствие движения команды в игре, а также отсутствие реакции ИМС на это, скорее всего не связано с Евро))
а шизофренія - це тоже "проделки дьявола"? 1) Богу - Богово, а кесарю-кесарево 2) Я кажу тобі: ти Петро, і на скелі оцій побудую Я Церкву Свою, і сили пекельні не переможуть її Так що іноді краще жувати, чувак, аніж говорити.
Показати
Церковь- это организация людей, Христос ни одной церкви не построил и не завещал строить. И я тебе не чувак. Еще раз услышу такое, челюсть сломаю.
Цьому вчить московський патріархат?
Показати
Церковь тоже проделки дъявола.
У Динамо великі-великі проблеми. І Сомін і Гадьониш - це не причина проблеми, це наслідок. А от причину звати Ігор Суркіс
Показати
100% !!!!!
neppo, такі як ві мені напоминають анекдот: вы, пацифисты за свой мир кого хочешь убьете. Чого ви до мене доколупалися - тому що мені подобається те, що вам не подобається? У вас "правильно" тільки те, як ви собі уявляєте - і другої правди або точки зору не існує. Я навіть не буду питати коли ви песонально були на стадіоні - думаю це зайве. Так чи інакше ваша експертна "адекватна" думка мене не цікавить. І я не бачу сенсу в цій дискусії взагалі.
Показати
Если не видите смысла дискуссии, зачем писать? Вы мне напоминаете мою бывшую барышню: я на тебя обижена и не говорю с тобой. Ты слышишь, я не говорю с тобой. *прошел час*. А я с тобой сегодня говорить не буду. А на счет того, что я вижу только свою точку зрения - вы не правы. Я ничего не имею против ультрас, и даже против фаеров, матерных кричалок. Меня возмутила ваша фраза "Перетерпите". Почему я, человек который пришел смотреть на свою любимую команду, заплатил за место деньги, должен кого-то терпеть? (потому что вы так решили)
По-перше де це ви бачили "десяткі тисяч" на Динамо? Років 20 назад? 10? Іноді на стадіоні ультрасів більше, аніж вболівальників. Навіть при живому ВВЛ на внутрішній чемпіонат ходив мізер народу, хіба що на Лігу Чемпіонів або Європи ви таке бачили - десятки тисяч. А ультраси на кожному матчі в секторі є. Підтримують команду. То хто до кого повинен пристосовуватися? Перетерпите.
Показати
Вроде бы фаеры вчера не на динамо палили, или я ошибаюсь? До того как стукнули морозы на Динамо ходило стабильно 8-12 тысяч. Из них ультрасов 1,5 тысячи. Подсчитайте. А на счет "потерпите", так вы про демократию тут говорили, я даже что-то про альтернативу слышал в вашем сообщении. Как всегда - ультрас много чего говорит - но ничего не делает. Альтернативу должны искать все (кузьмичи, футболисты, Суркис) но не ультрас.
Роман, я особисто нічого не палю, я вже своє отпалив. Мені сорок років, застарій я вже для цих приколів. Але мені подобається. Цікаво і красиво, на мій погляд. І беспечно, до речі. П"яне бидло з сємками, яке матюкається увесь матч - мені особисто подобається куди менше фаєрів. Це просто такий етап в українському колофутболі. Пройде час - пацани вийдуть на другий рівень, і все буде ок.
Показати
я не против фаеров, просто всё нужно с умом делать! реально был перегиб! я конечно не против 0-3 при такой игре, но Львовяне нам же не враги!
Автор: snup
7 вересня 2011 12:02
Збірна "альтернативно-обдарованих"
Судячи з усього ми маємо Збірну, 50% гравців якої не можуть вивчити 3 куплети українського гімну і 100% які не вміють грати у футбол. То може вони, наприклад, вміють малювати? Або писати вірші чи пісні? Або танцювати? То хай станцюють нам, чи що...