Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 42
Хочу нагадати ненависникам Ультрасу, що саме до нас після матчу підходять гравці ДК і Сьомін, та дякують за підтримку! Саме на наші сектори вони кидають футболки. Не так давно Лужний сказав: "В першу чергу ми граємо для фанатів, а потім вже для вболівальників. Тому що якби не було фанатів, то не було б і вболівальників." Кузьмичам навіть ліньки кричати нам у відповідь: "Динамо Київ!" коли ми намагаємося влаштувати перекличку на стадіоні між Ультрасом та іншими секторами. Я бачу тут зібралося багато супер-фахівців, які навіть на стадіон сходити ліняться! Правильно І.Суркіс якось сказав: Команду можуть критикувати лише, ті фанати, які підтримують команду за будь-якого рахунку, в будь-яку погоду, ті фанати, які регулярно їздять на виїздні матчі підтримати команду. Я поважаю таких фанатів." Тому перш, ніж говорити, щось в бік Ультрасу спочатку подумайте, що корисного ви зробили для команди! Яку підтримку ви їм даєте! І яку підтримку дає команді Ультрас, який весь матч стоячи на ногах, своїми зарядами та піснями, жене команду вперед. Я після кожного матчу мінімум 3 дні хожу з зірваним голосом, а ви у цей час сидите перед монітором і пишете у коментаріях як погано команда грає і кого потрібно продати/купити/замінити/запросити/вигнати/покарати і т.д. і т.п.
Показати
"Кузьмичам навіть ліньки кричати нам у відповідь: "Динамо Київ!" коли ми намагаємося влаштувати перекличку на стадіоні між Ультрасом та іншими секторами" - Вы в этом уверены??? Сколько раз я был на стадионе, в каком бы секторе не сидел, всегда при перекличке отзывались те сектора! Не говорю, что кричим всегда вместе с Вами все Ваши речёвки, но мы это делаем, потому не нужно говорить, что Вы фанаты, а мы так, непонятно кто!
Романе, а ти був на стадіоні під час цього матчу?
Показати
увы нет, мои познания - это видео снятое болельщиками... скажи лучше по теме (а то мы с Тобой флуд развели)относительно необходимости ввести милицию на стадион! и ответь на такой вопрос: "действия ультрас оправданы?" Я считаю, что милиция необходима, а Ты?
Сталін знищив більше 40 млн українців. І якщо хтось принесе, як ти кажеш, на матч Карпати - Таврія прапор з його зображенням, його у кращому випадку поб'ють так, як того чоловіка у неділю. Бандера був революціонером, людиною, котра боролася за вільну Україну. Для кожного свідомого українця ця особа - герой. А те, що ти українець ще нічого не означає. Мало бути українцем за національністю, потрібно бути українцем в душі. А ті люди котрі негативно ставляться до Степана Бандери негативно ставляться до всієї України. У Львові люди більш національно свідомі, тому і визнають героїм. А все через те, що вони перебували під комуністичним гнітом на 20 років менше. Саме тому у східній та південній Україні люди ще, так би мовити, не дійшли до того моменту, коли вони зрозуміють, хто справді є для них героєм. Цей процес вже почався. Скажімо, 10-15 років тому ніхто б не повірив, що в Донецьку чи у Криму можуть бути українські націоналісти і вони були б праві, тоді їх ще не було. А зараз в тому таки Донецьку кількість націоналістів стрімко росте, що свідчить про розвиток національної ідеї у східній частині країни.
Показати
в том то и дело, что НЕ НУЖНО футбол смешивать с какой-то мифической борьбой за национальную идею!!!! Это ФУТБОЛ, мы болеем за один клуб вне зависимости от веры, пола, мировоззрения, политических взглядов!!! Давай не будем оправдывать насилия национальными или иными идеями, давай будем ЛЮДЬМИ!!!!
Він не українець. Українець не став би паклюжити прапор із зображенням героя України. Хто був на секторі львів'ян, той знає, що він ще до початку матчу намагався відібрати в них прапор. Карпатівці на перший раз його пробачили, вирішивши, що він п'яний. І зробили йому попередження: "Або забирайся звідси, або отримаєш!" Він не послухався і повторив спробу заволодіти чужим майном, за що і поплатився. P.S. Ніхто його не забивав до напівсмерті. Ще вчора його виписали з лікарні.
Показати
т.е. это нормально? бить толпой одного...это национальная идея? нет! это дебилизм! и не многие считают его героем, потому как личность неоднозначная, соответственно для одних он герой - для других предатель, это нужно понимать, если ты пришел с его изображением... Представьте кто-то на матч Львов-Таврия приедет и будет размахивать изображением скажем... Сталина...представили? что с ним будет??? В лучшем случае поступят также как и тот избитый - попробуют забрать, а скорей всего поступят также как поступили с тем парнем... изобьют...правильно? правильно! потому как нужно понимать, что некоторые исторические персонажи имеют неоднозначную историю и неоднозначное отношение со стороны общественности! и кстати какое этот персонаж, ваш герой, имеет отношение к футболу? зачем он на футбольном поле???
Він не українець. Українець не став би паклюжити прапор із зображенням героя України. == я украинец! флаг бы я топтать не стал - факт, а вот изображение того героя - с удовольствием!
Мілевський білорус, і він ніколи не зрозуміє національну ідею України.
Показати
национальная идея - это избить украинца до полу-смерти и совершать беспорядки на стадионе? по-моему нет! не нужно прикрывать хулиганство и дебилизм национальными идеями!
Сам винен. Комуняку на гілляку!
Показати
+!
Фанів Карпат міліція не пускає до Києва. Вони зараз стоять за 15 км від Києва.
Показати
Коли був виїзд у Донецьк, фанів Динамо також тримали за пів години від Донецька, в полі, а привезли перед самим матчем, щоб не бушували =)
Грошей в нього достатньо. Мабуть, дійсно в свої 34 Рауль досі хоче грати і перемагати. І це похвально.
Показати
В том, что Рауль в Малаге будет играть - не сомневаюсь, а вот насчёт выигрывать... Даже Кубок Испании Малаге не светит, не говоря уже об остальном. Какие уж тут победы? Разве только по праздникам в чемпионате.
Коментарі по темі:
Я вже подумав про Ісмаеля Бангуру.
Показати
Я думаю, что мы все подумали про Исму :)
Рыбка Рыбка где твоя улыбка? Где твоя улыбка и задор? Самая нелепая ошибка, Рыбка - То, что ты играешь за Шахтер!
Показати
класс :-)
Автор: Андрій К.
27 жовтня 2011 13:03
Гайтана - Шахтер - чемпион
Не знаю, бачили ви чи ні цей кліп. Сьогодні тільки вийшов. Я розумію, попса і все таке, але тут справа навіть не в музиці, а в самому кліпі. Короче повний...в мене слів нема від такого, одні емоції, і...
Автор: Андрій К.
27 вересня 2011 19:22
Gogol Bordello - Києве мій
  Саундтрек до фільму "Останній аргумент".
Автор: Андрій К.
18 вересня 2011 09:27
Динамо(Київ)-Шахтар_WBC-прев'ю
Ті люди, які планують прийти на сектори ультрас мають прийти заздалегідь (бажано за годину до матчу)    
Автор: Андрій К.
16 серпня 2011 11:17
Стадіони Польщі на Євро 2012
Всі ми знаємо як виглядать стадіони в Донецьку та Харкові, бачимо як будується НСК Олімпійський та футбольна арена у Львові. Але не всі ми знаємо, які стадіони збудували та досі будуються в Польщі. Зв...
Теги: #ЕВРО-2012
Автор: Андрій К.
11 серпня 2011 12:29
Чоловік, якого побили фанати "Динамо", вважає, що українців як нації немає і не буде
44-річний Андрій Саламатов, якому під час матчу "Динамо" - "Карпати" футбольні фанати завадили відібрати у них банер з зображенням Романа Шухевича вважає, що проживає в "рус...
Автор: Андрій К.
30 липня 2011 11:04
У Львові вбито одного із лідерів Banderstadt Ultras
28 липня у Львові в районі вулиці Січових Стрільців сталася сутичка між молодими особами. У результаті сутички трьох осіб із ножовими поранення госпіталізували до однієї із міських лікарень Львова. Один із госпіталізованих від отриманих травм помер в лікарні...
Автор: Андрій К.
13 липня 2011 19:42
W від Шеви.
 Ось на таке фото наткнувся я в інтернеті:)