Автор: Андрій К.
Зареєстрований: 18.01.2010
Останній візит: 12.01.2013
11 серпня 2011 12:29
28

Чоловік, якого побили фанати "Динамо", вважає, що українців як нації немає і не буде

44-річний Андрій Саламатов, якому під час матчу "Динамо" - "Карпати" футбольні фанати завадили відібрати у них банер з зображенням Романа Шухевича вважає, що проживає в "русском городе Киеве", а також впевнений, що "Украинской нации никогда не было,нет и не будет!".


Подібні антидержавницькі та українофобські висловлювання він неодноразово висловлював на Інформаційному Порталі міста Василькова, в якому він і проживає.

На власній сторінці в соціальній мережі в пункті "Коротко про себе" Саламатов вказав, що він є "Советский человек - гражданин некой Украины, надеюсь ненадолго...".

Крім того, він є членом віртуальних груп за інтересами з красномовними назвами "Я - чекист!" та "НКВД".

На переконання пана Саламатова ""украинская нация" и "украинский язык" - это исскуственная химера созданные для расчленения и уничтожения Русского народа".

Нагадаємо, 7 серпня, під час проведення футбольного матчу "Динамо" - "Карпати" Саламатов отримав тілесні ушкодження у відповідь на намагання зірвати з сектору львівських фанатів прапор з зображенням Романа Шухевича.

Пізніше він пояснив, що нібито знаходився на матчі в ролі стюарда, хоча відповідного жилету на ньому не було. Незважаючи на відсутність на собі розпізнавальних ознак стюарда, Саламатов почав вимагати від фанатів "Карпат"припинити використання прапорів із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича.

Після відмови львівських вболівальників прибрати прапор, співробітник "Динамо" вирішив самовільно зірвати прапори, які він вважав "неприпустимими". Декілька фанатів "Карпат" почали з ним словесну суперечку. А згодом в сутичку втрутилися кілька десятків фанатів "Динамо". Столичні вболівальники побили Саламатова, і той був госпіталізований.

Автор, идите вы подальше (на другие ресурсы) со своей политикой и рекламой сдвинутых. Минус не блогу, а администрации сайта.
Зайшов до терпака на сторінку "В контактє". Стало його шкода. Добряче за 40. Не одружений. Дітей не має. В соцмережі аж 5 друзів. Нічого дивного в тому, що неадекват дядечку піймав немає.
Почему-то никто так и не обратил внимание на то что заявления Саламатова на форумах - есть ни что иное как СЕПАРАТИЗМ. Тяжкое, уголовно наказуемое преступление
Сховати
Там и расжигание межнациональной розни усматривается! Но для возбуждения уголовного дела, в отношении этого провокатора - мало! Не факт, что это именно он писал. Это только его страничка. Можно возбудить уголовное дело не в отношении, а по факту! Но на это никто не захочет идти! Оно становится контрольным, а обьективно расследовать его не захотят!(
Прекращайте рекламировать психически больного человека и провокатора! Он этого не стоит!
Мало навішали.
Саламатову за его идеи "-" Ультрас за поведение на стадионе тоже "-"
Думаю, раз его таки не уволили, стоит ему по окончании больничного напомнить о том, что не все киевляне разделяют его взгляды :)
Как человек с, мягко говоря, не русской фамилией считает себя настоящим русским? :)))) Это что-то из серии Гитлера, когда тот будучи евреем жутко не любил избранный народ? или когда тот будучи вялым, сухим, слабым, черноволосым карликом хотел вырастить нацию красивых, сильных, светловолосых людей? :)
+/-
Треба було сильніше.... я ще одного такого знаю - Табачник (шкода він на футбол не ходить!!)))))))))