Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 362
NIK та Басков! Якщо Вам так вже не йметься - можете разок поболіть за Рапід, ну а я, хоч і не шанувальник Блохіна,як тренера, все ж буду хоч і з валідолом, по старій звичці - за Динамо!!!!!!!!!!
Показати
дружище, дак вольному воля, никто тебе не мешает. Лично меня достало, и я для себя не вижу альтернативы - матч не смотрю и болею против Блохина. Я за немедленную смену тренера, не хочется терять шанс пробиться в ЛЧ следующего сезона.
Смотри не под ноги, а хотя бы на 2 шага вперед. У тебя есть сомнения, что весной любая команда вылетевшая из ЛЧ выбьет Динамо если тренером останется Блохин? С апреля (после кротов) не хожу на стадион, а хочется как раньше на все домашние матчи. Так, что интересы (очень кстати меркантильные и жлобские) позорища, сидящего на тренерской скамейке и интересы команды разные вещи.
Сподобалась гра Бойка.Наскільки впевніше почувається у воротах, ніж наш Коваль.
Показати
Бойко теж досить суперечлевий воротар. Спочатку може витягнути "мертвий" м'яч, а потім пропустити в найпростіші ситуації.
Крім ТV-передач про геїв, в Європі є такі речі, як чистота на вулицях, посмішки на обличчях людей, достаток переважної більшості людей, покарання за знущанням над тваринами, массовий захист довкілля. Все вірно, не потрібно тобі туди, "Алеша", живи серед обману,шансону, горілки й бруду. І шантажуйте всіх своїм газом.
Показати
а вас сейчас больше обманывают, И кстати Шансо́н (фр. chanson — песня) — жанр вокальной музыки; слово употребимо в двух значениях: светская многоголосная песня на французском языке эпохи позднего Средневековья и Возрождения; французская эстрадная песня в стилистике кабаре. И за вас никто убирать из Европы не приедет а вот нас погонят там убирать. Бабку уже силой в 44 году вывозили а многие вижу сами хотят
Украину не ждут в Европе Лига чемпионов не скучает за Динамо
Что тебе мешает не мусорить? Уступать место в транспорте? Помочь кому-то на улице? Сначала измените себя! А потом и Европа будет у нас!
Mauntwarrior! Невже Ви не зрозуміли, що немає змісту щось доказувати зазомбованій молодій людині? Ця особа ніколи не зрозуміє, що вся передова,толерантна українська інтелігенція була повністю знищена в свій час ордою неосвіччених російських пролетарів? І зараз цей "Алеша" щось меле про "необразованность".
Показати
Ви праві - зазомбованих не варто намагатися переконувати.Тому цього "високоосвіченого Льоху" я вирішив не чіпати більше:хоче з Росією - хай їде туди!
Олексій! Люди Ваших поглядів брутально обзивають європейське населення "гейоропою" тільки із-за ліберальних законів що до секс-меншин. Але уперто не хочуть признавати, що саме в Росії кожен другий має засудженість,(особливо в сталінські часи), і там набували саме той досвід у секс відношеннях, якого Ви так "показно" боїтесь..... Реальних п...растів на сході набагато більше, ніж в тій Європі, але кацапська ПРОПАГАНДА робить своє діло.
Показати
В России секс меньшинств не признают! Я мужик и никогда не признаю пи..расов нормальными людьми!!!
В России секс меньшинств не признают! Я мужик и никогда не признаю пи..расов нормальными людьми!!!
Тарас! Приємно, що на сайті ще залишились адекватні дописувачі, яким, хоч і не подобається ОВБ, як тренер, норми моралі не дозволяють спускатись до відвертого хамства. Просто вихованій людині важко читати коментарі-повчання тих, хто бачить в ОВБ ті недоліки, яких повно у самих.Що цікаво, коли Блохін вже не буде тренером Динамо, цим юнцям, мабуть і не буде про що писати.Парадокс - любов антиподів.
Показати
Леоніде! Обовязково знайдуть іншу жертву. Але парадокс ще в тому, я впевнений, що ці ж люди, які поливають ОВБ тепер брудом, свого часу навязували президенту саме його кандидатуру на пост головного тренера. А коли їхня мрія збулась, кричали осанна!
Після гри з Рапідом, ОВБ треба набратись мужності, та повторити крок Газзаєва............
Показати
А она у него есть ?
Звертаюсь до Є.Сідаша: можливо досить перетворювати сайт на притулок таких неадекватів, як цей новоявлений Артур. Просто бісять коментарі, які до футболу ніякого відношення не мають.
Показати
Солидарен с вами. Этого быдлотролля уже забанили на 10 дней. Почему не бессрочно сказать сложно, но во всяком случае туда ему и дорога.
Так ніби-то він і не ниє, сказав же , що ображатися нема чого.
Показати
"Был выход, если бы "Черноморец" согласился. Но "Черноморец" не согласился. Они думают, что так до финала дойдут?" === Что-то незаметно) Лучше бы внутри клуба разобрались почему постоянно влепают в такие ситуации...
Ротань сначала поплакался, а потом, типа сами виноваты и нечего обижаться. Фу, аж противно((( И есть же такие люди?
В першій грі , при додатковому часі в 3хв, суддя дотянув до 6хв., і саме в цьому проміжку був видалений Кучер, якого в Парижі не вистачало, та й сама його відсутність внесла зовсім не позитивні корекції складу нашої збірної.Та й у Парижі арбітр при ніби-то при нормальному суддівстві, десь трошки "недосвистів", а..... а більшого і не треба: далі французьські футболісти все змогли зробити і самі - профі! Так що про невдах - ти трошки неправий, був би той склад команди, що й в Києві, невідомо чи спіймали французи той кураж.
Показати
Кучера должны были удалять ещё в первом тайме и ставить чистейший пеналь за то что он двумя руками приобнял француза. Но судья пожалел... А то что вместо 3х минут 6 сыграли, так это потому что наши тянули время во время этих 3х. Вот он и давал доиграть. Всё правильно! А по поводу второго матча даже сказать нечего. Когда на поле одна команда играет в футбол, а вторую мордой возят об газон, то судья тут отходит на 2й план.
No results found.