Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 22
Я тобі вже відповідав що в Росії це не вважоєтся нормою. і в школах не кажуть що підаром бути нормально! і що два батька це сім"я!
Показати
Так, кажуть, що два батька це не сім*я, зате залюбки інцестом займаються і бухають від малого до старого.А там, де від горілки російські мужики втратили інтерес до жінок - їм китайці допомагають!
Яскрава демонстрація твоєї вихованости і розумового розвитку!
Показати
Згоден. :)
Україна це не європа! в Україні багато продажних шкур, які на майдані за гроши працюють. Українці це словяни! треба обєднуватися з нашими братами, а не продоватися цій гейропі!!!
Показати
Це ти не Європа. Тамбовський вовк тобі брат.
Словаки - слов*яни, поляки - слов*яни,серби - слов*яни,...болгари, словенці... - ну чому тобі так кортить об*єднуватись з росіянами,, у більшості яких фіно-угорські та татарські корені? Ну ніяк я зрозуміти не можу!!!! По-моєму, про твої нападки на ЄВРОПУ з спаскудженою назвою "гейропа", я вже тобі писав: в Росії, з її постійно-кримінальною історією, людей, випрбувавших в ув*язненнях нетрадиційні статеві зв*язки- тьма тьмуща, так що можна їй придумати нову назву, щось подібне до Під..расія. Просто ми не хами, інікого не обзиваємо. Бувай.
Вот только попробуй объясни это неадекватам которые за ес. у них же Россия плохая. им лучше с педиками жить. ах ну да забыл в России тоже педики есть)))и передач таких наверно дохрена и живется хреново))) в гейропе ж работу легко найти безработица всего 25% средняя. когда в России 5.55%)))
Показати
Крім ТV-передач про геїв, в Європі є такі речі, як чистота на вулицях, посмішки на обличчях людей, достаток переважної більшості людей, покарання за знущанням над тваринами, массовий захист довкілля. Все вірно, не потрібно тобі туди, "Алеша", живи серед обману,шансону, горілки й бруду. І шантажуйте всіх своїм газом.
Узколобые на майдане за деньги митинги устраивают!
Показати
Вы имеете ввиду "титушек", так они не на майдане а в мариинке.
Ты просто конченный человек мне искренне тебя жаль!
Показати
Бруд, злість, недовіра, шансон, путін(І йому подібні),горілка,пахани та роботяги - ти сам себе пхаєш, "Алеша", вічно варитися в такому соку. ....Правильно, не треба тобі, туди, в Європу.
Ну що прихвостню мацкальський ти ще в Україні? Хто казав, що Майдан не переможе? Ти вже лижеш дупу мацкалям? Така твоя доля гівнюку ти недобитий!!!
какой же ты патриот если хочешь отдать управление страной гейропе? на самом деле настоящие патриоты это мы-люди которые не верят пустым обещаниям ес! мы способны трезво оценивать ситуацию в отличие то вас и четко понимаем что с таможенным союзом намного выгодней чем с ес гомосеков признавать не надо! пойми как бы ты меня не называл нас намного больше и мы победим!!!
Показати
Хочеш в Тайожний союз, то 3,14дуй в Росію або Казахстан!Ніколи таких як ти дебілів не було більше в Україні і не буде!Ти "совок" без мізків (замість них у тебе в голові гівно)!Набридло з таким педерастом дискутувати.До зомбований імбіцил!!!
такие как ты только в инете могут выебыватся, а при встречее ты обосрался бы и убежал! гнида нацистская!
Показати
Я патріот своєї держави - України,а не нацист(читай історію неуку)!І вболіваю за те,щоб жити стало краще й безпечніше для людей,щоб держава гарантувала кожному його права.А такі гімноїди,як ти, тільки шкоду приносять,тому тебе треба або вислати з України,або стерелізувати!
Тут только от таких пидаров как ты прет! если бы не такие уебки не образованые как ты то все бы на украине было нормально!!!
Показати
Жаль,не зможу з тобою особисто зустрітися і просто дати по морді такому дегенерату як ти.Твоє місце біля паРаші!
Если бы не знал, не писал! Мои друзья живут в Болгарии. Дядя в Греции. еще с девушкой из Чехии познакомился летом. никто из них о евросоюзе добрым словом не отзывается!!! и да я молодой человек с детства болеющий за Динамо Киев! И хочу объединение С Россией, где у меня живет много родственников и уровень жизни постоянно растет!!!
Показати
Дуй в паРашу Лох і не забруднюй повітря в Україні!
No results found.