Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1138
tori4, небезпека у тому, що ми клюємо на пустопорожню інформацію через хльосткий заголовок, а ті, хто це придумує (і заробляє на цьому гроші) крадуть у нас найдорожчий і невідновлювальний ресурс - ЧАС.
Показати
Africanda-S, кликбейт - зло
По першому тайму. У нас кращий - Де Пена, найгірший Циганков. Вітінью поки що не відрегулював приціл, але удар у нього сильний. Вміє чіплятися за м'яч. Всі атаки у нас через лівий фланг і центр, правий фланг просто нульовий. І таке враження, що динамівці грають на нічию, якщо порахувати, скільки разів замість пасу вперед йде передача стоперам і воротарю.
Показати
Africanda-S, я сочуствую Вите: играть с таким убогим защитником - это какое-то наказание сверху...
Africanda-S, для меня Сидор полное дно в этом матче!
Andrii Pyrskyi, а ви упевнені, що Марлос здав свій паспорт громадянина Бразилії?
Показати
Africanda-S, по нашим прикольным законам никто не может получить гражданство Украины не отказавшись от своего предидущего с предоставлением соответствующего документа. Если такого документа нет и есть паспорт Украины, значит кто-то нарушил наше законодательство.
Останні 15 хв. гри, маючи перевагу в два гравці, зіграли посередньо, практично без моментів. Або сили економили на Баварію, або просто вирішили зосередитися на контролі м'яча.
Показати
Так и было. Получив не один раз жёстко по ногам и потеряв того же Диалло, наши решили повалять дурака просто покатав круглого.
Konstantin, так, з точки зору логістики Динамо у менш вигідному становищі, нііж Шахтар. І ми знаємо, як заряджають маріупольців проти Динамо (навесні там зіграли 0:0).
Показати
Africanda-S, в тому матчі грали на розслабоні
Ця проблема стала системною. Ситуація повторюється щороку. Та УАФ просто молиться на цих ультрас, бо через них наповнює свою касу, доїть Динамо. Ось чому подібного немає у жодній іншій команді? Невже Суркісу не набридло платити штрафи? Вважаю, що тут потрібні якісь кардинально жорсткі кроки. В Англії ж побороли це явище на клубному рівні.
Показати
Africanda-S, это не единственная системная проблема у суркиса и даже не самая критическая, которая из года в год, из десятилетия в десятилетие уже не решается никак
Те, що писав Сімінін (якщо це правда), ніяк не робить честі адмінстраторам Волині. Немає потрібного одягу і взуття для гравця - йдіть і купуйте у звичайному магазині, одразу, а не через місяць.
Показати
Africanda-S, трусы и носки тоже администраторы должны покупать? Если у взрослого человека мозгов не хватает обувь по сезону купить, кто ему доктор?
Тут інший момент: перед Суперкубком з Динамо Шахтар дав відпочинок фактично всій основі.
Показати
Africanda-S, я бы на месте Деда пошёл ещё дальше. В ничего не значащем матче за Суперкубок, выпустил бы молодняк и дал отдохнуть основе перед гостевым матчем с Рухом.
Ivan Zaitsev, за поразки виплати не передбачені.
Показати
Africanda-S, А я в б лещей бы не пожалел на месте менеджмента
Santos, ну, Борячук так вважає, це його право. Грав разом з Тотовицьким, можливо дружить, можливо вони куми.
Показати
Africanda-S, не, ну если кум...
No results found.